Teşekkür ederim canımellerine sağlık canım...öyle oldu cidden bu haftatebriklerini aldım iletiyorum takımıma 2. oluyoruz derken ilk sıraya yerleştik minnacık farkla
Ellerine sağlık hayatım
KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=1054&p=34351456#post34351456
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
1) Performans uygulaması 5. tur / 5. hafta bilgilerini linkten takip edebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=638656&page=5&p=34360219#post34360219
2) 327.etapta izne ayrılan üyeler kural gereği diskalifiye oldular: değişimgünlüğüm / kelebeklerhepbekler / luveyla
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=318217&page=12&p=34360470#post34360470
3. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 3. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum, hata yok.
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 351. Etap birincisi; 2.Takımdan Seldom arkadaşımızdır. Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını aşağıda linkini vermiş olduğum başlıkta paylaşmasını rica ediyoruz.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678962
CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
8. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.300 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Oylama hakkının istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.
Teşekkür ederim püsküütümm
İmzana bayıldımmmmmm ve avatarına da bittim resmen çok da kıskandım yeter ama yaa hem yemek hemde kilo vermek istiyorum ben gelişen teknoloji bunu da bulsun nolurki biz hatunlara ne kaa büyük bi buluş olur dimi ama
Teşekkürler akrebim..
Yani evet.. lamba cini gelse tek dilek hakkın var dese.. yiyip yiyip kilo almamak derim hiç düşünmeden..
Püsküütcügüm 3.takimin yeni kaptani erigim arkadasimizdir...karar defterine eklersen sevinirim canim
Anlaştık..ben bunu çok beğendim seyyy cini gören bana da gondersin
Tamam pegasuscum, ekliyorum hemen.. :126:Püsküütcügüm 3.takimin yeni kaptani erigim arkadasimizdir...karar defterine eklersen sevinirim canim
Tesekkür ederim canimAnlaştık..
Tamam pegasuscum, ekliyorum hemen.. :126:
Hayırlı olsun..
Tesejkur ederim canım inşallah hayirli olurumhayırlı olsun eriğim
Anlaştık..
Tamam pegasuscum, ekliyorum hemen.. :126:
Hayırlı olsun..
OYLAMA
Rica:
Daha önce 6. takımda yarışmış olan özgekrd arkadaşımız, doğum sonrası kilolarını vermek için, üçüncü kez tekrar aramızda olmak istiyor.Yalnız kendisi diskalifiye listesinde..Çok azimli ve istekli bol paylaşımlı bir arkadaş.. Listelere güzel bir üye kazandırmak adına, takım kaptanlarından olumlu cevap vermelerini rica ediyorum..Saygı ve sevgilerimle
Cevaplar:
2. TAKIM : EVET
3. TAKIM : EVET/HAYIR
4. TAKIM : EVET/HAYIR
5. TAKIM : EVET/HAYIR
8. TAKIM : EVET/HAYIR
9. TAKIM : EVET/HAYIR
13. TAKIM : EVET/HAYIR
14. TAKIM : EVET
3. Takim adina EVET diyorum
OYLAMA
Cevaplar:
3. TAKIM : EVET
5. TAKIM : EVET/HAYIR
8. TAKIM : EVET
OYLAMA
Cevaplar:
5. TAKIM : EVET
OYLAMA[/SIZE]
Cevaplar:
4. TAKIM : EVET
OYLAMA
Cevaplar:
13. TAKIM : EVET
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum kızlarOYLAMA
Cevaplar:
9. TAKIM : EVET
13. TAKIM : EVET
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?