listeleri düzenleyecek arkadaşım (nasıl bir hitaptır bu) zeynebe özelden yazdım mesajını düzenlesin diye ama görmez ise belirteyim.4. takımdan ayrılış kg um 76,2
püsküütçüğüm
4. takım yeni takım kaptanımız zeynepece2009
yeni yardımcımız sad_but_true
Arkadaşlar her hafta farkediyorum sonuç eklerken alıntı yapılan mesajların formatı ile çok fazla oynanılıyor. Daha önce başka bir arkadaş daha belirtmişti. Ben üstte listeyi düzenlemeye çalıştım. Bu konuya dikkat edersek listelerimiz eminim daha güzel görünecektir.
Kızlar hastanedeyım şu an o yüzden geç paylaşıyorum listeyi...
5. Takım
tgdg 67.6//% [/B]geri dönmek üzere ayrıldı.
Samanyolu 67,4/67,4/0.0/%0.00
maway 70//% geri dönmek üzere ayrıldı
Cocostar 66.5/68/-1,5/-%2,26
tunituni 77,4/76.3/1.1/%1,42
ergh 66.4/65.9/0.5/%0.75 yeni üye hedef 56
5. takım yüzdesi (%0,01)
mesaj alanına sığdıramadım listeyi...birisi ekleyebilir mi acaba...
Evet canım benimde bu konuya çok dikkat etmem lazım ya.. Birde aynı anda mesaj yazmışız demin benim liste (3. takımda)hata vardı düzelltim
Laydline senden hemen önce düzeltme yapmıştım ama görsel olarak değil sayılarda hata vardıda..
Tamam canım söylediğin arkadaşın yüzdesini kontrol et çünki değiştirdim. Eğer yanlışlık varsa yine düzeltme yapabilirsin bence. Çünki henüz sonuç listeleri hazırlanmadı.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-62.html#post24912421
Arkadaşlar bu hafta sonuç listelerini hazırlama görevi 8. takımdaydı. Arkadaşların birçoğu yeni olduğu için ben yardımcı olmak istedim. Sonuçlar yukarda
yaa kızlar ben bişey yaptım :18: listemizi 13. takıma kontrol ettirdim.Bir yanlışımı bulmuşlardı ben onu düzeltttim ama o kafa karışıklığıyla yanlış olanı paylaşmışım...
ben yine de doğrusunu yazayım size ne uygun düşerse artık...
5. Takım
tgdg 67.6//% [/B]geri dönmek üzere ayrıldı.
Samanyolu 67,4/67,4/0.0/%0.00
maway 70//% geri dönmek üzere ayrıldı
Cocostar 66.5/68/-1,5/-%2,26
tunituni 77,4/76.3/1.1/%1,42
ergh 66.4/65.9/0.5/%0.75 yeni üye hedef 56
5. takım yüzdesi (%0,01)
13.TAKIM
Takım üyelerinizden betuld nin üye adının yazılışı nedir acaba? Bendeki listede Betüld görünüyor.
259. ETAPLA İLGİLİ OLARAK:
GENEL
Ayda bir hazırladığım Bireysel Derece Listemizi, link yardımıyla inceleyebilirsiniz.
Listede hata varsa lütfen uyarınız.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-6.html#post24922335
3.TAKIM
Takım üyelerinizden Hezaren82 nin üye adının yazılışı nedir acaba? Bendeki listede hazeran82 görünüyor.
4.TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 4.takıma isabet etti.
Bildirim listelerini kontrol ettim. Çok ufak bir detay aktarmak istiyorum. Takım toplam yüzdeniz 1.08 olarak görünüyor.
Oysa açılımı 1.088 ve bu rakamı yuvarladığımızda 1.09 elde ediyoruz. Birbirine eş takım yüzdeleri olduğunda, yeri geliyor bir puan bile önem kazanıyor.
7.TAKIM
Takım üyelerinizden Pasam3405 in üye adının yazılışı nedir acaba? Bendeki listede Pasam3402 görünüyor.
13.TAKIM
Takım üyelerinizden betuld nin üye adının yazılışı nedir acaba? Bendeki listede Betüld görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?