Merhaba arkadaşlar...
bizim bir sorunumuz var...
ben tatildeyken grup arkadaşlarıma yeni üye almalarını rica etmiştim... onlardan 2- kişi almışlar... bunlardan birinin adının dün diskalifiye listesinde olduğunu gördüm...
tabi malum hemen araştırdım geçmişi takım olarak bir hafta bildirimde bulunmamışlar ve bütün takım ceza almış takım kapatılmış..
yani şahsi diskalifiye değil...
biz 6. takım olarak arkadaşımızı çok sevdik...kalmasını istiyoruz ve sizin oylamanıza sunuyorum...
6. takımdan İPO arkadaşımız bizimle devam edebilir mi acaba...
sonuca göre bu hafta listeye dahil edeceğim...
CNM İSTERSEN OYLAMAYA SUN AMA Kİ ŞAHSİ DEĞİLMİŞ
OZMN BİR PROBLEM OLMAz diye düşünüyorum
paylaşımından memnunsanız kalsın sonuçta şahsi bir diskalifiye de değil kalabilir
maicim madem menunsunuz..bizde 7.takim olarak kalmasindan yana oy kullaniyoruz
Kızlar ben maibeyazın takımındanım. Bu hafta bildirimimizi ben yapıcam. İPO nun durumuyla pek ilgilenen olmamış. Gelen oylar da kalması yönünde. Eğer bir itirazınız yoksa ben İponun da olduğu listemizi paylaşayım?
1 saat geçti üstünden, istersen takıma bir not bırak ses çıkmazsa yaparsın listeyi.
alda .!.:Merhaba,
Prensesperi'nin öğle sonrası çok acil bir işi vardı, giremeyeceğini belirtmişti.
Bizim takımın kilo bildirimini sayfamızın en sonuna ortalaması ile ekledim.
Ortak paylaşım için arzu ederseniz siz beni yönlendirin ben yazayım arzu ederseniz sayfanın son mesajından siz alın hani acemi üye olduğum için hata yapmış olmak istemem:)
Kaptan da zor durumda kalmasın , bizim takım yüzünden işleyiş de aksamasın çabasındayım.
Sevgiler
Canım bence sen bu konuyu paylaşım alanına bir yazmalısın...
4. ve 10. takımların bildirimleri yok.Ne yapayım sizce?
1 saatlik kadar işim var umarım döndüğümde birileri yardımcı olmuş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?