Ama sadece mezun olacağı belirtilmiş.
Mezuniyet durumunda bildirim yapmadığında alınmıyor diye biliyorum yüzdeye, en azından daha önce kardeş takımda böyle yapmıştık .
:26::26:
kızlar 10. takımın yüzdesini %0.66 hesapladım sizde bi bakarmısınız benmi yanlıs hesaplıyorum..
0,74 diye hesapladım canım
aayy gidimde düzeltiyim listeleri
aynalarcım ben hesaplıyorum hesaplıyorum 0.66 buluyorum ayy basım döndü kardes takımımız olduğundan yanlıslık olsun istemiyorum diğer takımların sırasında hata olmaması için .
canım galiba sen bildirim yapmayan arkadaşıda sayıyorsun 9 a bölüyorsun ondan %66 buluyorsun
ben bildiirm yapmayanı saymıyoruz diye biliyorum o yüzden 8 e böldüm %74 çıktı.
ama senin yaptığın doğru isede sorun yok %66 da olsa %74 de olsa sıralamayı etkilemiyor
sıralamayı etkilemiyorsa sorun değil canım ellerine sağlık..
bildirim yapmayanıda ekliyoruz die biliyorum ben bu sekilde kilo veremeyen ve bildirim yapmayanlarıda takım yüzdesine yansıtmıs oluyoruz yeni hesaplamaya gecmemizin sebebide bu die biliyorum..
tabi yanlıs bilmiyorsam :))))
evet bildirim yapmayanlarda sayılıyor kızlar...
sonuçta hala takımda.. sadece geri dönmek üzere ayrılanları katmıyoruz
ama zaten yeni sisteme geçmemizin sebebi bildirim yapmayan ve kilo veremeyenlerin listeyi etkilemesi...
takımdan ayrılmadığı sürece bildirim yapmayanlar kişi sayısına dahil oluyorlar...
yani 10. takımın %66 oluyor...
Tamamdır..Püsküüt'cüm 3. takımın kaptanını karanfill83 olarak değiştirebilir misin? Kaptan yardımcısı henüz yok, yeni gelecek üyelerden seçeceğiz sanırım.
Açıklama doğrudur. Teşekkürler maibeyaz..evet bildirim yapmayanlarda sayılıyor kızlar...
sonuçta hala takımda.. sadece geri dönmek üzere ayrılanları katmıyoruz
Tatlım beni karar mercii olarak görmeyin lütfen.. Oylama yaparak karar verebilirsiniz.Püsküüütcümm ; haftaya bildirim yapılacak mı veya ondan sonraki hafta.
Bayram sebebiyle telafi haftamız olacak mı ?
Tamamdır.. Hedefini 3 kilo aşağıya çekme azminden dolayı bal10'u tebrik etmeden de geçemem..Püsküüt canim 1. Takimdan bal10 un hedefini 52 yapabilir misin
bireysel dereceler nerde acaba ben bulamadım.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?