- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Dilerim bir an önce hayallerine kavuşursun tatlım..
Apartmanda zor diye, köpekli yaşamdan mahrum etmedim kendimi. Garip bir enerji o. Bir kere hayatına girmey görsün, fark ediyorsun ki yerini başka bir şey tutamıyor.
Kısacık ömürleri var. Ve ölümleri çok zor geliyor. Ama yine de "rağmen" devam ediyorum işte.. Odin 3. köpeğim.
Sen o zaman kesin dişi almalısın.. ve av köpeklerinden uzak durmalısın.
Canım tekrar tekrar hayırlı olsun hamileliğin arada 14.takıma da ugraSevgili kaptan arkadaşlarım. Maalesef 12. Takımı kapatmak zorunda kaldık. Hamileliğimden dolayı diyetten baya uzaklaştım. İnşallah doğumdan sonra gelirim yine... emeği geçenlere, yardımlarını esirgemeyenlere herkese teşekkür ediyorum
@seaBahAR sana da yardımların için emeklerin için çok teşekkürlerçok başını ağrıttım hakkını helal et. Takımı kilitleyebilirsen sevinirim
Herkese başarılar diliyorum arkadaşlar. Ben yine buralardayım her zaman etiket ve özel mesaj yazabilirsiniz...
sevgilerimle
coook geçmiş olsunNeye niyet neye kısmet..
Hayat güldürüyor beni. Sen planlar yap, ben ilgilenirim der gibi.
Sabah deli köpeklerimle gezerken düştüm. Geçen sene de aynı şekilde düşmüş ve bir hafta yatmıştım. Bu sefer ne olacak bilmiyorum.
Düştüm, döndüm. Aksi gibi yalnızım ve akşam yine yürüyüş var.
Neyse işte.. Ayağım masanın tepesinde karne falan.
Planlarıma pek uygun değil ama.
Ayy dur. İp de atlamamam gerekir.
Çok geçmiş olsun ...Neye niyet neye kısmet..
Sabah deli köpeklerimle gezerken düştüm. Geçen sene de aynı şekilde düşmüş ve bir hafta yatmıştım. Bu sefer ne olacak bilmiyorum.
Sağ ol monişim..
Ben de bir tane diye biliyordum. Sonra bir baktım iki oldular. Sokak adamı Güçlü, köpek Odin gelince ona aşık oldu sanırım. Aralarındaki ilişkiyi henüz çözemedim. Biri bahçede ağlar, diğeri pencereden ona bakar.
Bana da onları kavuşturmak düşer.
Evim ufacık. Başa çıkabileceğimi bilsem Güçlü'yü de alırım eve.. ama mümkün görünmüyor.. ikisi bir araya gelince deliriyorlar. Sanırım ev diye bir şey kalmaz. Hele benim gibi evinin düzeniydi, temizliğiydi takıntılı olunca zor.
ve evet.. çok keyifli.
ne zaman ikisiyle birlikte olsam dünyadan ayrılıyorum ki zaten dünya ayrılması gereken bir yer.
Ahhh profesör ahhh!
Dün 4 bölüm izlemişim üst üste. Hayatımda başıma gelmez dememek lazım. Rutinde uyumadan önce bir bölüm dizi seyrederim. Ama hastalık işte.. Başka boyuta geçtim.
Seni yiyebilir bence.
Teklifin için gerçekten çok teşekkür ederim tekrar.
Krizi atlattık. Kocam döndü İstanbuldan dün gece.
Ben yatmaya devam.
Dilerim bir an önce hayallerine kavuşursun tatlım..
Apartmanda zor diye, köpekli yaşamdan mahrum etmedim kendimi. Garip bir enerji o. Bir kere hayatına girmey görsün, fark ediyorsun ki yerini başka bir şey tutamıyor.
Kısacık ömürleri var. Ve ölümleri çok zor geliyor. Ama yine de "rağmen" devam ediyorum işte.. Odin 3. köpeğim.
Sen o zaman kesin dişi almalısın.. ve av köpeklerinden uzak durmalısın.
Ellerine sağlık sevgili toplight.
Etiketleyememe sorununa çözüm buldum.
Ellerine sağlık kaptanim emeğine sağlık geçmiş olsun bu arada iyimisiniz daha yavrularınızı gördüm aralarda sevgiyle bakildiklari çok belli umarım uzun yıllar sizle olurlarSevgili arkadaşlar,
Takım analiz raporlarını ilgili başlığa ekliyorum biliyorsunuz.
Bundan sonra sadece ilgili başlığa ve paylaşım alanına ekleyeceğim.
Takımlara girip mesaj yazmama kararı aldım.
İlgilenen bilgilenir.
Eline sağlık seabahar aslında paylaşımın amacı da bu değil ki bence çok güzel bir fikirSevgili arkadaşlar,
İlgilenen bilgilenir.
Laydcim.. milattan önceden beri burada olduğum için karıştırıyor olabilirim.. Sen miydin yoksa başka bir kaptan mıydı bilemedim.Ben de 13. takım olduğumuz için üzüldüm analizi beklemek zor olacak
Sağ ol canım..Ellerine sağlık kaptanim emeğine sağlık geçmiş olsun bu arada iyimisiniz daha yavrularınızı gördüm aralarda sevgiyle bakildiklari çok belli umarım uzun yıllar sizle olurlar
Rica ederim kaptanım.Eline sağlık seabahar aslında paylaşımın amacı da bu değil ki bence çok güzel bir fikir
evet ya orası mi olacaktı ama telefonun azizliğine uğramışim tabiki güzel amaçlı yazmıştımLaydcim.. milattan önceden beri burada olduğum için karıştırıyor olabilirim.. Sen miydin yoksa başka bir kaptan mıydı bilemedim.
Analiz sıralaması ile ilgiliydi konu.
Böyle bir talep gelmiş, ben de kıramamıştım. Bir sonraki analizleri sondan başa yapmıştım.
Sonra şahane karışmıştı.
Neyse ki akıllandım.. bekleyin anacım.
Sağ ol canım..
Bu seferki düşmemi daha ucuz atlatacağıma inanıyorum. Yarın ayaklanacakmışım gibi geliyor. Umarım yani.
Ah bu yavrucaklar.. bi lokmacık ömür biçilmiş onlara.. Güzel geçirtelim o vakti de.
Rica ederim kaptanım.
Ben bu cümleyi okudum. Sonra bir daha okudum.
Bu iyi mi kötü mü dedim. Bir daha okudum.
Sonra şu kanıya vardım.
"değil ki"
"değil mi" olacaktı sanki.
Evet ya di mi. Karneleri de nasıl burada paylaşıyorsam analizleri de öyle yapayım dedim. Herkes haberdar olsun.
Kaptan nasıl olsa dilediği yerden toplayıp götürür takımına raporu.
Çok geçmiş olsunSevgili arkadaşlar,
İlgilenen bilgilenir.
çok gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda toparlanirsinNeye niyet neye kısmet..
nasılEtiketleyememe sorununa çözüm buldum.
nasılciddi sıkıntılar çekiyorum ben de : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?