- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Estagfurullah rica ederim tekrardan emeginize saglikMezunumuzun yarışma süresini 18 hafta olarak hesaplamıştım.
Doğrusu 21 hafta olacak.
Düzeltilmiş karnesi için buraya tıklayınız.
matematik61 e dikkatinden ve nazik uyarısından ötürü teşekkür ediyor ve yaptığım hata için özür diliyorum.
7. Takımdanmatematik61 18 haftada 22,8 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için buraya tıklayınız.
Sürpriz paket 3 vakte kadar hazır.
Sürpriz paket 3 vakte kadar hazır.
Bi gsm operatörünün böyle bi uygulaması var, paketten türlü türlü hediyeler çıkıyor, bir an o geldi aklıma.
Bekliyorummmmm.. Çok sevgiler.
Demek ki tez vakitte o parmak kalkacak.Bu mesajı gördüm parmak mesajı yazdın sandım dedim ki parmak kaldırmaya gelmiştimElektrikler kesildi. Bilgisayar kapandı ve ben şimdi görüyorum ki gerçekten parmak istenmiş
Çok ilginç yaaaa gerçekten
Demek ki tez vakitte o parmak kalkacak.
Geçenlerde hassas böreğimSen şimdiden hazırlıklara başla dermişim
Geçenlerde hassas böreğimaeben ime de dediğim gibi senin sürpriz 33 vakit alacağı için şimdiden hazırlıklara başlamak mantıklı.
Sadece 2 etap bilgin olduğu için fazlasıyla yaratıcı olmam gerekiyor. GSM operatörü olsam işim kolaydı. Sarı kutu diye bir zevzeklik uydur gitsin.
Kaptanlarım bir sorum var Anka misali kaptanı bulamıyorum hesabını aradım o da yok ne oldu biliyormusunuz geri gelecek mi
Ben mi bulamıyorum etiketleyemiyorum dedim gerçekten yokmuş inşallah dinlenir ve tekrar döner geri her yardıma ihtiyacımız olunca koşuyordu her yere yetişiyordu özleyeceğim Anka kaptanı herşey için teşekkür ederim ben okuyorsa onu tekrar gormek isterim aramızda umarım kısa sürelidirBir süre kafasını dinleyecek.
Ama o sürenin açılımı nedir, bir fikrim yok.
Aaa neden nolduki?Bir süre kafasını dinleyecek.
Ama o sürenin açılımı nedir, bir fikrim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?