- 13 Eylül 2015
- 21.888
- 68.751
- 598
LAydLiNe
@kaptinn
@MiuLego
Sevgili Kaptanlarım,
13. takımın, 14. takımın ve 7. takımın yönetim kadrolarını, değişiklikleriyle birlikte bana iletir misiniz yeniden?
Aldığım notları bulamadım. Geriye dönüp bulmam zor.
14. takımın referansları da lazım.
Bugün biraz karmaşa hali var evde.. o nedenle de sanırım vakit bulamayacağım.. işlerin ucundan yarın tutabileceğim, bilginize.
Sevgili Seabahar,LAydLiNe
@kaptinn
@MiuLego
Sevgili Kaptanlarım,
13. takımın, 14. takımın ve 7. takımın yönetim kadrolarını, değişiklikleriyle birlikte bana iletir misiniz yeniden?
Aldığım notları bulamadım. Geriye dönüp bulmam zor.
14. takımın referansları da lazım.
Bugün biraz karmaşa hali var evde.. o nedenle de sanırım vakit bulamayacağım.. işlerin ucundan yarın tutabileceğim, bilginize.
Yaaaaaaaaaa ben nasıl mutluyum anlatamammmmmmmMerhaba,
Veda metnim çok uzundu, dönüşüme tek cümle yeter:
Gidişime gerçekten üzüldüğünü hissettiğim onca güzel yüreğin, olaylara müdahil olmadığı halde bu gerginliklerden haksız yere nasibini alanların, bana olan duygularını ve özürlerini ileten gerek paylaşım alanında gerekse posta kutumdaki mesajların hatrına; Merhaba.
Başlıyoruz.
(Güncel yoğunluk sebebi ile işleri yarın halletmeye başlayacağım, bilginize.)
tamam hallettim.. hayır yazıyorum, dönüp paltoya bakıyorum her defasında; bu kim diye :)şu pembe paltoyu çıkart, geç otur diyen yok.. o ayrı konu.
Ayyyyyyşu pembe paltoyu çıkart, geç otur diyen yok.. o ayrı konu.
Anka Tatlım bu işte emeğin o kadar büyük ki anlatamam teşekkür ederim herkes adına
Dizici olduğunu bu kadar belli etmesen iyiyidiNe senaryolar kurdum yaprak dökümüne kadar gittim
Yok yahu dizi izleyecek vaktim mi var? O zaman meşhurdu ya palto ordan kalmışDizici olduğunu bu kadar belli etmesen iyiyidi
Bende direkt bunu dusundumNe senaryolar kurdum yaprak dökümüne kadar gittim
Ne senaryolar kurdum yaprak dökümüne kadar gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?