- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ellerine emeğine sağlık atom karıncam,diyetdaşım,yoldaşım,kızkardeşim
banuşum yanlış bakmadıysam bireyselde 2.lik benim değil ,7.takımdan bir arkadaşımızın.3.benim.vakit varken bakıver tatlışım
Sevgili kaptanlarim,
Takim uyelerinden birisi bildirimk cuma degilde baska bir gun yapsa ben onu cuma gunu listeye yazsam bir sorun olur mu ? Sizlere danismak istedim. Eger sorun olmazda bir takim arkadasim icin oyle yapmayi dusunuyorum
Yok kaptanim mesela cumartesi falan bildirseEger cuma günü yoğunluktan giremeyecek gibiyse son saatte kadar o zaman Perşembe akşamından bildirimini yapabilir canım sıkıntı yok o konuda
Canim ctesi yapilan bildirim senin ne isine yarar ki ancak takim ici ilstelerde kullanirsin cuma yarismasi icin sehirdisina cikacak varsa ben carsamba yada persembe bildirim aliyorumYok kaptanim mesela cumartesi falan bildirse
Kuzum ellerine saglikEger cuma günü yoğunluktan giremeyecek gibiyse son saatte kadar o zaman Perşembe akşamından bildirimini yapabilir canım sıkıntı yok o konuda
Anladim kaptanim tesekkur ederinCanim ctesi yapilan bildirim senin ne isine yarar ki ancak takim ici ilstelerde kullanirsin cuma yarismasi icin sehirdisina cikacak varsa ben carsamba yada persembe bildirim aliyorum
Bu daha önce benım basıma gelmıstıSevgili kaptanlarim,
Takim uyelerinden birisi bildirimk cuma degilde baska bir gun yapsa ben onu cuma gunu listeye yazsam bir sorun olur mu ? Sizlere danismak istedim. Eger sorun olmazda bir takim arkadasim icin oyle yapmayi dusunuyorum
Hallettik ablam ya gerek kalmadi ❤Bu daha önce benım basıma gelmıstı
Amelıyat olacaktı salımı crs mı tartılmıştı hatırlamıyorum şimdi
Ben cuma lısteye kılosunu yazmıştım
Bir sürü olay olmustu
Yarın bıldırecek haftaya cumaya yazacaksan olmaz gıbı ama crs prs tartılıp mazeretıde varsa bana göre olur
Aylindi dimi o olay öyle olmamıştı.Bu daha önce benım basıma gelmıstı
Amelıyat olacaktı salımı crs mı tartılmıştı hatırlamıyorum şimdi
Ben cuma lısteye kılosunu yazmıştım
Bir sürü olay olmustu
Yarın bıldırecek haftaya cumaya yazacaksan olmaz gıbı ama crs prs tartılıp mazeretıde varsa bana göre olur
Pardon mesajını görmeden yzdımHallettik ablam ya gerek kalmadi ❤
Hııı anladımAylindi dimi o olay öyle olmamıştı.Kanguru_ diyor ki üyem hep cumartesi tartılsın ben o kiloyu cuma günleri alayım. Biz cumadan cumaya tartılıyoruz o da cumartesiden cumartesiye tartılacak. Ben fikrim yok dedim ama burda konu tam anlaşılmadı.
Canım benim ne demek herzaman birbirimize yardımcı olucazsahgull kaptanım yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.
Emeği geçen bütün kaptanlarıminda ellerine sağlık...
Ayrıca bu hafta çokta iyi kilo vermissin tebrik ediyorum.
Kolay gelsin.
Ellerine sağlık canım.Kızlar Liste tamam
Dereceye giren tüm Takım ve Bireysel yarışmacıları canı gönülden tebrik ediyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-151
Kızlar Liste tamam
Dereceye giren tüm Takım ve Bireysel yarışmacıları canı gönülden tebrik ediyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-151
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?