Bende okudum ama maalesef bu donem kendi takimimla bile ilgilenemiyorum sagolsunEvet gerçekten çok strese girdim takım çok hareketsiz diye de aynı şekilde çok stres yapıyorum inşallah takımın bu sorunu çözülür
Aynen referans olayı da sıkıntı kaptan da zaten biraz zorlama gelmişti kaptanlığa.B bilinmeyenkullanici cnm inan bende çok üzülüyorum ama dışardan gelen adapte olamıyor yönlendirdiklerimde olmamış, biri çıkar ben yaparım derse seve seve yardımcı olurum her konuda
Referans konusunda da aldım ağzımın payını
Üstüme düşen neyse yapmaya razıyım yardım konusunda
Sen ne kadar olmıcaksın cnmAynen referans olayı da sıkıntı kaptan da zaten biraz zorlama gelmişti kaptanlığa.
Ben de elimden geleni yaparım ama ben yokken nasıl olacak derdine düştüm.
3 haftadan fazla olmıcam ben haftayadan itibaren. Gözüm arkada kalmayacak olsa mezun olucam da takımı böylece bırakamıyorumSen ne kadar olmıcaksın cnm
Referans olayı bencede sıkıntılı. Biri çıksa bile,
diğer takımlardaki arkadaşları tanımıyoruz. Tanıyıp güvenmediğimiz kişiyede nasıl Referans olalım
Canım takımdan bır üyem kaptanlık gorevını ıstıyorAynen referans olayı da sıkıntı kaptan da zaten biraz zorlama gelmişti kaptanlığa.
Ben de elimden geleni yaparım ama ben yokken nasıl olacak derdine düştüm.
Anka kaptan devraldı sanırım takımı ona soralım canımCanım takımdan bır üyem kaptanlık gorevını ıstıyor
Tecrubesı yok zaten zamanla ogrenmedıkmı
Yardımda ederız o konuya hakım olana kadar
Yalnız referans sorunu nasıl olacak
Anka kaptan devraldı sanırım takımı ona soralım canımAnka
Canım takımdan bır üyem kaptanlık gorevını ıstıyor
Tecrubesı yok zaten zamanla ogrenmedıkmı
Yardımda ederız o konuya hakım olana kadar
Yalnız referans sorunu nasıl olacak
Hayırlı olsunAynen ben aldım canım. Sen gönder yine de tecrübe kazansın sonra ona devredeyim. Çünkü takım gerçekten sıkıntılı görünüyor tecrübesi yoksa toplayamaz o da kaçar.yeni üyeler çağırdım ben. Kazen bildirim gönderecek. Onlarla devam ederiz inşallah
Sağol canım ben birini bulana kadar idare edeceğim yoksa iki takım yapamam uzun süre. Gelecek mi sizin takımdaki arkadaş.Hayırlı olsun
Gelmıyor canımSağol canım ben birini bulana kadar idare edeceğim yoksa iki takım yapamam uzun süre. Gelecek mi sizin takımdaki arkadaş.
Fazla üye gelırse bıze yonlendırırmısın lütfenSağol canım ben birini bulana kadar idare edeceğim yoksa iki takım yapamam uzun süre. Gelecek mi sizin takımdaki arkadaş.
Aynen ben aldım canım. Sen gönder yine de tecrübe kazansın sonra ona devredeyim. Çünkü takım gerçekten sıkıntılı görünüyor tecrübesi yoksa toplayamaz o da kaçar.yeni üyeler çağırdım ben. Kazen bildirim gönderecek. Onlarla devam ederiz inşallah
Çok haklısın aslında ben de takım kapansın demiştim hiç karışmamıştım ama kalan üyeler takımın kapanmasını istemiyorlar ben de yardım etmek istedim. Son kez deneyelim olmazsa son seçenek kaptmak zaten artık.
Zahmetlerin için teşekkürler.
Sistem işleyişinde bir sorun olduğunu düşünüyorum.
1- Zaten olay ilk başta "kaptan" seçiminde başlıyor. Neredeyse 1.5 yıllık bir izin döneminden dönen
esmerm91
e kaptanlık veriliyor. İzin dönüşü 538. etap, sonra kaptanlık, sonra 551. etapta ayrılma kararı.
2- Kaptana referans olanların devreye girmesi gerekir. Önüne gelen, özellikle de tecrübesiz ve kaptanlığın ne kadar önemli ve ağır bir sorumluluk gerektirdiğini kavrayamanlar kaptan olmasın diye bu referans sistemini önerdim ve oya sundum.
Lazım olunca referanslar devreye girmiyorsa zemin sallantıda demektir.
Referans kişiler:
@Rzgrece vesahgull kaptanlarımızdır.
3- Takımın kardeş takımları 1. ve 13. takımlardır. Yani ;
deadline
ve
berilceee
kaptanlarımız.
4- Dolayısı ile katıldığımız ve/ya katılmadığımız bir sebeple kaptan vazifesini, takımını sağlama almadan bırakıp giderse ortada bir konsey oluşmaktadır. Bakınız 2 referans ve 2 kardeş takım var.
Sonuç olarak; bir takımın sorununu bu konsey çözemiyor ise, alınan kararlarda bir mantıksızlık var demektir.
Zorlamaya da gerek yok. En ufak bir sallantıda ivmesini kaybeden takımı suni teneffüsle hayata döndürmeye de gerek yok. Oturmayan bir takımda yeni üye olsa ne olur olmasa ne olur?
Gerekirse takım kapanır ve üyeler başka takımlara dağılır. Hiçbir üye, zorlama ile kaptanlık veya yardımcılık yapmamalıdır. Çünkü bu aynı sorunun tekrar tekrar ve tekrar karşımıza çıkmasına sebep olur.
Not: Çok hızlı yazdım, hatalarım varsa affola.
O zaman bu izin için bi kısıtlama gelsin. Atıyorum 6 ay izinden dönmeyen otomatik olarak yarışmadan ayrılmış olsun. Mümkün mü acaba böyle bir şeyYeni üye çılgınlığı ile ilgili bir de bilgi vereyim yeri gelmişken;
Şu anda yarışmada aktif olarak bulunan yarışmacı sayımız yaklaşık 120 kişi civarında.
İzinde olan yarışmacı sayımız ise yaklaşık 600 kişi civarında.
Söyleyeceklerim bu kadar.
4. Takım uzunca bır süredır sorunlu
Zahmetlerin için teşekkürler.
******** bu bölümü herkesin okumasını rica ediyorum.
Sistem işleyişinde bir sorun olduğunu düşünüyorum.
1- Zaten olay ilk başta "kaptan" seçiminde başlıyor. Neredeyse 1.5 yıllık bir izin döneminden dönen
esmerm91
e kaptanlık veriliyor. İzin dönüşü 538. etap, sonra kaptanlık, sonra 551. etapta ayrılma kararı.
2- Kaptana referans olanların devreye girmesi gerekir. Önüne gelen, özellikle de tecrübesiz ve kaptanlığın ne kadar önemli ve ağır bir sorumluluk gerektirdiğini kavrayamanlar kaptan olmasın diye bu referans sistemini önerdim ve oya sundum.
Lazım olunca referanslar devreye girmiyorsa zemin sallantıda demektir.
Referans kişiler:
@Rzgrece vesahgull kaptanlarımızdır.
3- Takımın kardeş takımları 1. ve 13. takımlardır. Yani ;
deadline
ve
berilceee
kaptanlarımız.
4- Dolayısı ile katıldığımız ve/ya katılmadığımız bir sebeple kaptan vazifesini, takımını sağlama almadan bırakıp giderse ortada bir konsey oluşmaktadır. Bakınız 2 referans ve 2 kardeş takım var.
Sonuç olarak; bir takımın sorununu bu konsey çözemiyor ise, alınan kararlarda bir mantıksızlık var demektir.
Zorlamaya da gerek yok. En ufak bir sallantıda ivmesini kaybeden takımı suni teneffüsle hayata döndürmeye de gerek yok. Oturmayan bir takımda yeni üye olsa ne olur olmasa ne olur?
Gerekirse takım kapanır ve üyeler başka takımlara dağılır. Hiçbir üye, zorlama ile kaptanlık veya yardımcılık yapmamalıdır. Çünkü bu aynı sorunun tekrar tekrar ve tekrar karşımıza çıkmasına sebep olur.
Not: Çok hızlı yazdım, hatalarım varsa affola.
Gıdenın geldıgı cok az gördüm ŞahsenO zaman bu izin için bi kısıtlama gelsin. Atıyorum 6 ay izinden dönmeyen otomatik olarak yarışmadan ayrılmış olsun. Mümkün mü acaba böyle bir şey
Anka kaptanim aslinda 4.takimda bayaa bir uye var gordugum kadariyla kazenle konusmaya gerek varmiydi mesela bizde 5 uye var denemede olanlarda var ama listedekiler yeterli katilimi yapsalar yeterO zaman bu izin için bi kısıtlama gelsin. Atıyorum 6 ay izinden dönmeyen otomatik olarak yarışmadan ayrılmış olsun. Mümkün mü acaba böyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?