SevgiliseaBahAR , gerçi 3. takım bu hafta sıranın kendilerinde olduğunu biliyordur ama karar defterinde en son 538. etap sonuç listesi hazırlama sırası 2. takım olarak görünüyor bu hafta yani yarın 539. etap sonuç listeleri hazırlama sırası 3. takımda. Eğer performans sonuçlarına göre (539. etap raporundan sonra 8 hafta biteceği için ona göre değişiklik olacak) herhangi bir takım ceza almazsa takım sırasına göre devam edecektir. Yeni kaptan arkadaşlarımız olduğu için küçük bir hatırlatma yapmak istedim.
ellerina sağlık bahar cımE ben güncelleyeyim hemen.. Bu uyarıya karşın.
Sahi ya.
Jetonda metal yorgunluğu başladı artık.
Teşekkürler canim yazdimSekerPancarii kaptanım mihracee isimli üyenin yanına diskalifiye olan üye diye yazarsan seaBahAR ın işini kolaylaştırırsın tatlım
yalnız kaptanım diskalifiye olmuşSekerPancarii kaptanım mihracee isimli üyenin yanına diskalifiye olan üye diye yazarsan seaBahAR ın işini kolaylaştırırsın tatlım
Buna ek ben de açıklama ekleyeyim. Yeni uyelerin geçen cuma kilosu hesaplamaya alınıyor. İlk takıma geldikleri değil.yalnız kaptanım diskalifiye olmuşmihracee isimli üyenin geri dönüşü için oylamayı dün akşam 20,47 de paylaşmışsın oylamayı görmemiş kaptanlarımız olabilir onun bu hafta listeye girmesi etik olmaz tatlım genelde yaptığımız uygulama oylama 3 gün bekler itiraz eden olmazsa onu listeye alabilirsin ama sen 24 saat bile geçmeden listeye alınca bu uygun olmuyor onu haftaya listeye alman etik olur
yalnız kaptanım diskalifiye olmuşmihracee isimli üyenin geri dönüşü için oylamayı dün akşam 20,47 de paylaşmışsın oylamayı görmemiş kaptanlarımız olabilir onun bu hafta listeye girmesi etik olmaz tatlım genelde yaptığımız uygulama oylama 3 gün bekler itiraz eden olmazsa onu listeye alabilirsin ama sen 24 saat bile geçmeden listeye alınca bu uygun olmuyor onu haftaya listeye alman etik olur
.
Buna ek ben de açıklama ekleyeyim. Yeni uyelerin geçen cuma kilosu hesaplamaya alınıyor. İlk takıma geldikleri değil.
O uyenin ilk giriş kilosuyla hesaplama yapılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?