- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
Canim buyuk gecmis olsunkardes olsun olmasin bakiyorum vaktim oldugunca paylasmayan varmi falan diye . alinganlikta etmis olabilirim sanirim biraz
kotu hissettirdiysem affola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim buyuk gecmis olsunkardes olsun olmasin bakiyorum vaktim oldugunca paylasmayan varmi falan diye . alinganlikta etmis olabilirim sanirim biraz
kotu hissettirdiysem affola
cok teşekkür ederim kaptanim:)çok çoook geçmiş olsun canım ... dualarımda olacak ..Rabbim şifa versin tez zamanda
bende bakarım genelde biliyorsun canım ... ama bu ara kafam leyla azıcık ...
benim de size güzel haberlerim var , hadi gülümseyin azıcık aus kaptan için
tesekkur ederimm kaptanim ❤Canim buyuk gecmis olsun
cok teşekkür ederim kaptanim:)
guzel haberi sonundaki ifadeye yoralim mi :)
ederiz tabikii ,cok sevindim . rabbim saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsinn :)evet canım ... dua edin he mi bana da
ederiz tabikii ,cok sevindim . rabbim saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsinn :)
guzel bir hamilelik donemi diliyorum
Ayy hayirli olsun canim allah tamamina erdirsinevet canım ... dua edin he mi bana da
Ayy hayirli olsun canim allah tamamina erdirsin
amin canım tekrar çok geçmiş olsun ... anneanneciğin bir an önce şifa bulsun
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah..ananem 2.kez beyin kanamasi gecirdi ve yogun bakimda anka kaptanim ki öğlen telefon da konusup iyi olduğunu kendisinden duydugumuz halde.donukluk var uzerimde ,ilgilendigin icin tesekkur ederim ❤
aminn anka kaptanimmÇok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah..
gecmis olsun kaptanim. Umarim kisa zamanda sagligina kavusur ananen❤ananem 2.kez beyin kanamasi gecirdi ve yogun bakimda anka kaptanim ki öğlen telefon da konusup iyi olduğunu kendisinden duydugumuz halde.donukluk var uzerimde ,ilgilendigin icin tesekkur ederim ❤
hayirli olsun aus kaptanim. Rabbim saglikla kucaginiza almayida nasip etsin. Vatana millete hayirli evlat olsun insallahçok çoook geçmiş olsun canım ... dualarımda olacak ..Rabbim şifa versin tez zamanda
seaBahAR elimde olmayan sebeplerle 1. takım listesini zamanında paylaşamadığım için bu hafta etap dışı kaldık sana iki iş çıkmasın şimdiden bilgilendirmek istedim
bu arada sonuç listeleri hazır dereceye giren tüm takımları ve bireysel dereceleri tebrik ederim bu hafta çok güzel kilolar verilmiş herkesi tebrik ederim
ananem 2.kez beyin kanamasi gecirdi ve yogun bakimda anka kaptanim ki öğlen telefon da konusup iyi olduğunu kendisinden duydugumuz halde.donukluk var uzerimde ,ilgilendigin icin tesekkur ederim ❤
evet canım ... dua edin he mi bana da
çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versinananem 2.kez beyin kanamasi gecirdi ve yogun bakimda anka kaptanim ki öğlen telefon da konusup iyi olduğunu kendisinden duydugumuz halde.donukluk var uzerimde ,ilgilendigin icin tesekkur ederim ❤
Aus kaptanım tebrik ediyorum,rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahçok çoook geçmiş olsun canım ... dualarımda olacak ..Rabbim şifa versin tez zamanda
eline sağlık canımseaBahAR elimde olmayan sebeplerle 1. takım listesini zamanında paylaşamadığım için bu hafta etap dışı kaldık sana iki iş çıkmasın şimdiden bilgilendirmek istedim
bu arada sonuç listeleri hazır dereceye giren tüm takımları ve bireysel dereceleri tebrik ederim bu hafta çok güzel kilolar verilmiş herkesi tebrik ederim
gecmis olsun kaptanim. Umarim kisa zamanda sagligina kavusur ananen❤
hayirli olsun aus kaptanim. Rabbim saglikla kucaginiza almayida nasip etsin. Vatana millete hayirli evlat olsun insallah
Canım Ellerine ve emeğine sağlık
Ananneciğine Rabbim tez zamanda acil şifalar versin canım ...Aminnn
Yüreğinizi ferah tutup bol bol dua edin bizlerde ederiz Hayırlı haberlerin olur inşallah ...Aminnn
Anammmm Çok güzel bir haber bu gerçi takımdan emekli oldum diye diye bende emekli memur gibi canlandı üstünede bu haber olunca aman menapoz öncesi tekne kazıntısı geliyor gibi bir ışık belirdi artık neyin kafasını yaşıyorsam bende
Şaka bir yana inan çok sevindim ve Rabbim inşallah mucizeni sağlıklı ve hayırlı olarak kucağına almayı nasip eder....Aminnnnnnnnnnn
Rabbim yolunu gözleyenlerede tez zamanda mucizelerini göndersin....Aminnnnnnnnnn
Daha gerçi çok erkendir ama ben içimden geleni söyleyeyim :) bence Prensess gelecek ( Kehanetinide şuracığa bırakan abdal Oynakbaşı sessizce ortamı terk eder demişti dersiniz )
çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Aus kaptanım tebrik ediyorum,rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah