Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1. TAKIM ÜYELERİNİN ANALİZİ
Analiz Tarihi : 14 Haziran 2009
Kaynak : 108. Etap
Takım Mevcudu : 8
Sınıfı Geçenler : 4
Sınıfta Kalanlar : 4
Analiz Notu : 50 (1. Takımın %50 si sınıfı geçmiştir.)
Bilgi : Takım analiz notu, Mayıs ayında 64 iken, Haziran ayında 50'ye gerilemiş. Daha önce sınıfı geçmiş olan iki üye bu ay sınıfta kalmış. Takım mevcudundan sadece 3 kişinin durumunda ilerleme olmuş. Geri kalan 5 kişinin durumunda ne yazık ki gerileme var. Lütfen dikkat!
nrymn
Sonuç : Sınıfta kaldı.
Bilgi : İlerleme var. Karne notu Mayıs ayında -4 iken, Haziran ayında 4 olmuş. Aslında Nisan ayı durumuna geri dönmüş. Hedefine ulaşamamış.
Beklenen : Yeni bir hedef belirlemesi gerekiyor.
neşemeşe
Bilgi : İlerleme var. Karne notu Mayıs ayında -24 iken, Haziran ayında -3 olmuş. Hedefine ulaşamamış.
flawless
Sonuç : Sınıfı geçti.
Bilgi : İlerleme var. Karne notu Mayıs ayında 125 iken, Mayıs ayında 141 olmuş. Hedefine çok yaklaşmış.
hayat70
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Mayıs ayında 103 iken, Haziran ayında 76 olmuş. Sınıfı geçme statüsünü kaybetmiş. Hedefine ulaşamamış.
Beklenen : Nisan ve Mayıs ayında aldığı karne notları ile sınıfı geçmişti. Ancak iki aydır durumunda gerileme var. Açıklama alalım. Yeni bir hedef de belirlemesi gerekiyor.
KHENA
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Mayıs ayında 127 iken, Haziran ayında 95 olmuş. Sınıfı geçme statüsünü kaybetmiş. Hedefine ulaşamamış.
Beklenen : Nisan ve Mayıs ayında aldığı karne notları ile sınıfı geçmişti. Ancak iki aydır durumunda gerileme var. Açıklama alalım. Yeni bir hedef de belirlemesi gerekiyor.
herbal
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Mayıs ayında 240 iken, Haziran ayında 223 olmuş.
çelik198408
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Mayıs ayında 255 iken, Haziran ayında 230 olmuş.
yulaf
Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni. :hooray:
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Mayıs ayında 510 iken, Haziran ayında 403 olmuş. Nisan ve Mayıs aylarında olduğu gibi, bu ay da "takımın en iyi kilo vereni" statüsünü koruyor. Tebrikler. Ayrıca hedefine çok yaklaşmış. Bunun için de ayrıca tebrikler.
ohhh beee sonunda geçmişim sınıfımı
şimdi kendimi ödüllendirsemmi :jeyyar:
şaka şaka yerimseniben ama bir kaçgündür olamadığım kentime yeni döndüm.yol yorgunluğunun verdiği rehaveti hala atamadım üstümden..istesemde ödüllendiremem kendimi..
zaten antepte lahmacun detoksu yaptım kaçgündürkaydirigubbakcemile3
kimse duymadı dimi ...
ellerine sağlık püsküütümm benimm..çok teşekkür ederim..Şeniz
Detoks? Lahmacunla? Allaaaaah derim beaaaa cokacimcoookzaten antepte lahmacun detoksu yaptım kaçgündürkaydirigubbakcemile3
kimse duymadı dimi ...
Teşekkürler, bu ne hız! :lepi: Bir ara kontrol edeyim..Püskütüm beklenen bölümleri cevapladık. Son anda kafama takılan bir nokta var. Belirtilen hedeflerin tarihlerini belirtmemiz de gerekiyor muydu?
çok sevinme istersen...:jeyyar::jeyyar:hahahaaa ben duydum lahmacun hi guzel sevindim :roflol:
Detoks? Lahmacunla? Allaaaaah derim beaaaa cokacimcoook
İşin şakası bir yana.. Azmin elinden bir şey kurtulmayacağını gösteren son örneğimizsin akrepcim.. Tebrikler..