1. TAKIM ÜYELERıNıN ANALıZı
Analiz Tarihi : 10 Nisan 2009
Kaynak : 99. Etap
Takım Mevcudu : 11
Sınıfı Geçenler : 7
Sınıfta Kalanlar : 4
Analiz Notu : 64 (1. Takımın %64 ü sınıfı geçmiştir.)
nrymn
Hedef : 31 Mart => 59
Başlangıç Tarih : 14.12.2007
Kaç aydır rejimde? : 15
Başlangıç Kilo : 59,7
Şimdiki Kilo : 59,1
Verilen Kilo: 0,6
Minimum Değer: 15
Kilo kaybı yüzdesi : 1%
Karne Notu : 4
Sonuç : Sınıfta kaldı.
Turuncu
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 07.12.2007
Kaç aydır rejimde? : 15
Başlangıç Kilo : 61,1
Şimdiki Kilo : 59
Verilen Kilo: 2,1
Minimum Değer: 15
Kilo kaybı yüzdesi : 3%
Karne Notu : 14
neşemeşe
Hedef : Mayıs => 70
Başlangıç Tarih : 21.03.2008
Kaç aydır rejimde? : 12
Başlangıç Kilo : 73,9
Şimdiki Kilo : 76,4
Verilen Kilo: -2,5
Minimum Değer: 12
Kilo kaybı yüzdesi : -3%
Karne Notu : -21
flawless
Başlangıç Tarih : 08.08.2008
Kaç aydır rejimde? : 7
Başlangıç Kilo : 73,5
Şimdiki Kilo : 64
Verilen Kilo: 9,5
Minimum Değer: 7
Kilo kaybı yüzdesi : 13%
Karne Notu : 136
Sonuç : Sınıfı geçti.
hayat70
Başlangıç Tarih : 05.12.2008
Kaç aydır rejimde? : 3
Başlangıç Kilo : 62,8
Şimdiki Kilo : 58,7
Verilen Kilo: 4,1
Minimum Değer: 3
Kilo kaybı yüzdesi : 7%
Karne Notu : 137
KHENA
Başlangıç Tarih : 23.01.2009
Kaç aydır rejimde? : 2
Başlangıç Kilo : 67,7
Şimdiki Kilo : 64,7
Verilen Kilo: 3
Minimum Değer: 2
Kilo kaybı yüzdesi : 4%
Karne Notu : 150
yasmine8383
Başlangıç Tarih : 23.01.2009
Kaç aydır rejimde? : 2
Başlangıç Kilo : 60,3
Şimdiki Kilo : 58,4
Verilen Kilo: 1,9
Minimum Değer: 2
Kilo kaybı yüzdesi : 3%
Karne Notu : 95
herbal
Başlangıç Tarih : 06.02.2009
Kaç aydır rejimde? : 1
Başlangıç Kilo : 92,7
Şimdiki Kilo : 87,7
Verilen Kilo: 5
Minimum Değer: 1
Kilo kaybı yüzdesi : 5%
Karne Notu : 500
bhk
Başlangıç Kilo : 76,1
Şimdiki Kilo : 70,1
Verilen Kilo: 6
Kilo kaybı yüzdesi : 8%
Karne Notu : 600
çelik198408
Başlangıç Kilo : 75
Şimdiki Kilo : 70,7
Verilen Kilo: 4,3
Kilo kaybı yüzdesi : 6%
Karne Notu : 430
yulaf
Başlangıç Kilo : 77,5
Şimdiki Kilo : 69
Verilen Kilo: 8,5
Kilo kaybı yüzdesi : 11%
Karne Notu : 850
Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni. :hooray:
NOT: "En ıyi Karne Notu" MıNıMUM 100 olarak belirlenmiştir.
Takım Kaptanının Sorumluluğu:
Bütün görüşmeleri takım topiğinde yaptıktan sonra, aşağıdaki bilgileri içeren TEK bir mesajı, EN GEÇ BıR AY ıÇıNDE yayımlamak.
1- Minimum değerde kilo veremediği için sınıfta kalan üyelerin durumlarını, problemlerini, aldıkları kararları ve uygulayacakları yeni yöntemler
2- Takımın en iyi kilo veren üyesinin deneyimleri, rejim yapma süresince nelere dikkat ettiği
3- Hedefi belirsiz olan ya da geçmiş tarihte kalmış üyelerin güncel hedefleri
UYARI : ılgili mesaj eksiksiz bir şekilde bir ay içinde yayımlanmazsa, 1. Takımın analizi bir daha yapılmayacaktır.
1. Takımın Şubat 2009 Analiz Raporu için tıklayınız.
1.Takım Analiz Raporu Değerlendirmesi 1.Konu: Takımımızda sınıfta kalan 4 arkadaşımız var, yasmine8383 isimli, arkadaşımız kendi isteği ile takımdan ayrıldığı için savunmasını da yazmadı maalesef...
diğer 3 arkadaşlarımızın savunması aşağıdaki gibidira.s
nrmyn 1- Minimum değerde kilo veremediği için sınıfta kalan üyelerin durumlarını, problemlerini, aldıkları kararları ve uygulayacakları yeni yöntemler
kilo verememe konusundaki problemim %100 düşünce gücü konusudna bazen olumsuz yargılar üretmeyle alakalı..
öyle ki zaman geliyor, hiç dikkat etmediğim ve kilo vermeyi kafama takamdığım zamanlarda iyi kilo vermiş olabiliryorum, zaman geliyor, çok çok dikkat edip, kafaya taktığım zamanlarda spor bile yapmış olsam hiç kilo veremiyorum hatta üstüne kilo almış gözüküyorum.
kararlarım ve uygulayacağım yöntemlerim:
1-kilo verme işini sıkı tutucam ama kafaya takmayacağım,
2-abur cuburdan kesinlikle uzak duracağım,
3-hergün mutlaka en az 1 fincan, en fazla 2 fincan yeşil çay tüketeceğim,
4-5i bir yerde zayıflama çayımı sabah ve akşam düzenli kullanacağım,
5- bir müddettir bıraktığım sirkeli-ballı su karışımına yeniden başlayacağım,
6-akşamalı yemek yedikten hemen sonra yatmayacağım,
7-hergün erken kalkmaya çalışıp metabozliammaı hızlandıracağım,
8- hergün düzenli olarak spor yaapcağım,
9-her gün en az 3 kaşık yoğurt tüketeceğim, ya da her ana öğünde protein tüketeceğim,
10-1,5 lt içtiğim suyu, 2 lt ye çıkartacağım,
11-her gün yağlarımla ve kilocuumla konuşacağım, beni artık terketmeleri konusunda kendilerini ikna edeceğima.s
şimdilik şükürler olsun ki kilo vermeye yeniden başladım, hedefledeiğim kilom sabit ancak aylık olarak yeni hedefler koyuyorum kendime, tam hedefi yakalamışken yendien hedef belirleyip uzatmak daha heyecanlı oluyor, ancak bu ay ki hedef kiloma ulaşamadım
neşemeşe Durumum 70 kiloya inmeye çalışıyordum ancak 74,7'de takılıp kaldım. ınşallah Mayıs sonuna kadar bir değişiklik olmazsa 70e inmeye çalışacağım. Problemim kesinlikle boğazımı tutmamak, geç yemek yemek (dersten geç çıktığım için), hareketsizlik. Hele de aşılamadan bu yana epey uyuşuk oldum, kullandığım progestan isimli ilaç şuanda da olduğu gibi berbat baş dönmesi yapıyor yerimden kalkamıyorum. Dün tansiyonum 8-3 idi. Varın gerisini siz düşünün. Aldığım karara gelince; şu aşılama sonucum belli olana kadar ki birkaç güne kadar açıklığa kavuşacak, inşallah hiçbirşey yapamam, o kesinleşsin duruma göre yeni tedbirler yolda inşallah. Öncelikle Püsküütümün dediği gibi akşam yemekleri erkene alınmak zorunda, çok mecbur kalırsam 1 bardak süt, hergün düzenli yürüyüş, haftalık 14 dilim çavdar ekmeği limiti aşılmayacak. Şu anda merakla beklemekten başka birşey yapamıyorum malesef. Durum netleşsin görün siz herkese nal toplatıp o listede yukarıya doğru tırmanışa geçicem inşallah.
turuncu Şimdi kaptancım ben kilo vermede sınıfta kaldım belki ama kendimce sınıfı geçtiğimi düşünüyorum:1closedeyes:.
Malum daha öncede yulafla bi hesaplama yaptık.Yarışmadan 9 ay ayrı kalmışım ve buda kısa bi zaman sayılmaz.Ayrı kaldığım dönemdede kullandığım ilaçlar nedeniyle kg aldım.
Şimdiii bu açıklamayı yaptıktan sonra kağıt üzerinde sınıfta kaldığım için sorunun cevabını vereyim naniknanik
1) Neden bu kadar uzun sürede hala kilo veremediğim konusuna yukarıda açıklık getirdim.a.s
2) Şimdilik kilo vermem biraz yavaş gidiyor olsada bunun en büyük suçlusu benim.Birgün az yiyip sonraki gün kıtlıktan çıkmışcasına yemeklere saldırınca bünye bu şekilde şaşırıyor ve toparlaması haftalar sürüyor maalesef.ıkinci neden ise tatlıya olan düşkünlüğüm.Cuma günü gelsede tatlı bişeyler yesem diye iple çekiyorum cumaları laelaelaelaelae
3) Son olarak aldığım karar günde 120dk yürüyüş yapmaktı,onuda bu aralar çok güzel bi şekilde yapıyorum.Bi ikinci karar ise kilo veremedim diye kendimi yıpratmak yerine bi sonraki haftaya umutla bakıp bi sonraki hafta daha güzel kg verebilmek için çaba sarfetmek.:Saruboceq:
2.Konu: en iyi kilo veren arkadaşımız takım kaptan yardımcımız yulaaaff yulaf buyrun arkadaslar ben paylasiyorum, siz zaten biliyorsunuz ama diger uyelerle de paylasilmasi gerektigi icin yaptiklarimi toparlamaya calisacagim:
Oncelikle kilo vermek istiyorum degil de kilo verecegime inaniyorum, kendime guveniyorum diye dusunerek haftaya basliyorum. Onceki hafta ne kadar vermis olursam olayim benim icin o gecmiste kalmis oluyor ve yeni bir hafta basliyor. Acelem yok, saglikli, kalici bir sekilde kilo vermek istiyorum. O yuzden gram gram da olsa benimdir diye dusunup hic moralimi bozmuyorum.
Gunlerim saat 10.30-11.00 civari basliyor. Neden bu sekilde basliyorsun derseniz, ablamdan sonra kahvaltiya oturuyorum. Cunku kendisi cok istahli yiyor ve hemen her sabah sucuk yapiyor kendine. Ben de gormemek icin o kahvaltisini bitirdikten sonra kalkiyorum yataktan. Kalktigimda 2-3 bardak su iciyorum, arkasindan da 3 kuru kayisi yiyorum (tuvalet sorunum var.). Yarim saat sonra kahvaltiya basliyorum. Genelde klasik kahvalti oluyor. 1 fincan sekersiz cay, 1 domates, 1 kk beyaz peynir, 1 salatalik, arada 1 yumurta, 1 dilim kizarmis kepek ekmegi seklinde. Arada kepek ekmegine kasar peynir ile 1 adet tost yiyorum kahvaltida arada da 1 kase nesfit. O gunku moduma, canimin istedigi seye gore degisiyor.
Gune gec basladigim icin oglenleri pek acikmiyorum ve bizim evimizde ogle yemegi yenmedigi icin aclik hissettigimde agzima 1 grisini ya da mavi-yesilin misir-pirinc patlagini aliyorum. Arada da meyve yiyorum, yogurt yiyorum, corba iciyorum.
Aksam yemegi yaz saatinden once 17.70-18.00 arasi oluyordu. Simdi saatler alinip gunler uzadigi icin aksam yemeklerimi 19.00-19.30'da yiyorum. Yemek ayirimi yapmiyorum. Evde pisen ne ise az porsiyonda yiyorum.
Aksam yemeklerinden sonra saat 21.00-21.30 gibi 1 fincan sekersiz yesil cay iciyorum.
Uyumadan da -benim uyuma saatlerim gece 02.00'dan asagi olmuyor.- 1 bardak elma sirkesi-bal-ilik su karisimini iciyorum. Yalniz burada belirtmek istedigim aksam yemeklerinden sonra agzima sivi disinda birsey surmuyorum. Kesinlikle katı birsey yok.
Arada kacamak yapiyorum, kacamak dedigim de cikolata oluyor. Onun disinda kacamak olmuyor. Kendimi gereginden fazla tutuyorum. Bana gore yanlis bu hareketim cunku diyetten sonra canim istediginde yedigimde bana kilo olarak donmesindense simdi azar azar da olsa yiyip onun zevkini cikarmak daha akla yatkin.
Yeme duzenim bu sekilde. Yaptigim spora gelince; haftada 3-4 gun 90 dk cok yuksek tempoda acik havada yuruyorum. Sansliyim ki evime 10 dk uzaklikta yuruyus yolu var. Her gun tanimadigim ama yuzlerini bildigim insanlarla orada yuruyoruz. Uzunlugunu bilmiyorum yurudugum yolun, gittigim bir gun soracagim. Hafif yokus. Orada 5 tur atiyorum. 5 turun sonunda da belediyenin yaptigi spor aletlerinde 30dk zaman geciriyorum. Genelde twister'a agirlik veriyorum.
Ozelestiri yapamam ama ara ogunlerin yok, ogle yemegi yemiyorsun, saglikli degil derseniz birsey diyemem ama benim duzenim bu sekilde evde. Diyete baslamadan once de bu sekildeydi. Benim yaptigim sey porsiyonlarimi azaltip, spora agirlik vermem ve aksam yemeklerinden sonra, yatmadan onceki kucuk atistirmalari hayatimdan cikarmak oldu.
Tum bunlari goz onune aldigimizda benim oncelikli hedefim Haziran basinda 65 kiloya inmis olmak. Sonrasinda da yavas yavas 60'a inmek istiyorum. 60'a ne zaman inerim orasi bilinmez ama dedigim gibi oncelikli hedef 1 Haziran = 65 kg.
Kadinlar Kulubu'ne geldigimden beri olan kilo degisimim haftalik olarak su sekildedir:
13.Şub 2,9
20.Şub 0,5
27.Şub 0,2
06.Mar 0,1
13.Mar 0,9
20.Mar 1,4
27.Mar 0,6
03.Nis 1,1
10.Nis 0,8
Toplam = 8,5 kg
Umarim sizlere yardimci olabilmisimdir.
Bol saglikli, bol kilo vermeli gunler diliyorum.
3. Konu:Güncel Hedefler nrymn -31 mayıs: 56 kilo
neşemeşe -31 mayıs: 70 kilo
herbal -15 Mayis : 88 kilo
bhk -31 mayıs: 64 kilo
çelik198408 -21 mayıs: 67,5 kilo
yulaf 1 haziran: 65 kilo
TuRuNCu -19 haziran:54 kilo
KHENA -1 haziran 59 kilo
flawless - 5 haziran 60 kilo
hayat70 -6 haziran 55 kilo
cocostar-11 mayıs 63,5 kilo
not: analiz için çoookk teşekkürler püsküütümŞenizŞenizŞeniz