Eline saglik kaptanimSonuç listeleri hazır kaptanlarım
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 736 - 737. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ 1. (6. TAKIM) ==> % 0,559 2. (4. TAKIM) ==> %0,461 3. (5. TAKIM) ==> %0,410 BİREYSEL DERECELER 1. @monarosaa ==> % 1,751==> 5.TAKIM :nazar: 2. @BLU3 ==> %1,372 ==> 4.TAKIM :nazar: 3...www.kadinlarkulubu.com
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 736 - 737. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ 1. (6. TAKIM) ==> % 0,559 2. (4. TAKIM) ==> %0,461 3. (5. TAKIM) ==> %0,410 BİREYSEL DERECELER 1. @monarosaa ==> % 1,751==> 5.TAKIM :nazar: 2. @BLU3 ==> %1,372 ==> 4.TAKIM :nazar: 3...www.kadinlarkulubu.com
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi seaBahAR
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
Yaaaaaaa ben şimdi çok duygulandım bu işe
Bir gün böyle dükkanı hep birlikte kapatıp gideceğimiz aklımdan bile geçmezdi
Burası bana öyle güzel şeyler kattı ki anlatmaya kalksam günlerce anlatabilirim. Keşke devam edebilseydik ama şartların elverdiğine katlanmamız lazım anlaşılan.
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler
seaBahAR Püsküütümmmm en çok da sana teşekkürler. İyi ki yollarımız kesişti ve senin gibi güzel bir insanı tanıyabilme şansım oldu. toplight kaptanımla birlikte planladığımız görüşme talebi hâlâ aklımda unuttum sanma
Ben hep buralarda olacağım eğer bir gün yeniden başlarsak diye
Herkes çok iyi baksın lütfen kendine
Burası bana öyle güzel şeyler kattı ki anlatmaya kalksam günlerce anlatabilirim. Keşke devam edebilseydik ama şartların elverdiğine katlanmamız lazım anlaşılan.
seaBahAR Püsküütümmmm en çok da sana teşekkürler. İyi ki yollarımız kesişti ve senin gibi güzel bir insanı tanıyabilme şansım oldu. toplight kaptanımla birlikte planladığımız görüşme talebi hâlâ aklımda unuttum sanma
- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
Tebrik ederim kaptanımSon haftanın birincisi olmak da ne bileyim ayrı bir mutluluk
- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
çok teşekkür ederim.Öncelikle geçmiş olsun.
Diğer kaptanların görüşleri kapanmaktan yana.
Sahiden artık akıl dışı bir noktaya geldik. Kural sayısı yarışmacı sayısından fazla. Belki azimli bir kaç kaptan daha olsa idi daha farklı olurdu diye düşünüyorum, yok düşünmüyorum eminim. Eski zamanlara şahit olanlardan biri de sensin. Eski kaptanlara, demeliyim belki de.
Bir de genel sorunlar var artık, herkesin psikolojini etkileyen. Bunun da mutlaka etkisi oluyor, diye düşünüyorum.
Her zaman bu yarışmanın kaptanlar sayesinde yürüdüğünü söyledim, sanırım haklı imişim.
14 yılın emeği, hakkını helal et güzel insan.
- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
Nasıl veda etmeliyim bilemedim, içimden gelmiyor sanırım.
14 Yıl boyunca kimler geldi kimler geçti..
Başta, seaBahAR püsküütümüz olmak üzere, yıllar boyunca emek vermiş olan tüm kaptan arkadaşlarımın tamamına teşekkür ederim.
A Arrietty_
El_Em
UcanSupurge
LAydLiNe
Kaptan arkadaşlarım sizlerde hakkınızı helal ediniz, teşekkür ederim.
Sevgiler.
Başta, seaBahAR püsküütümüz olmak üzere, yıllar boyunca emek vermiş olan tüm kaptan arkadaşlarımın tamamına teşekkür ederim.
A Arrietty_
El_Em
UcanSupurge
LAydLiNe
Sevgiler.
- 14 Kasım 2001
- 21.330
- 2
- 69.487
- 1.623
- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
Sevgili moni kaptanının WhatsApp mesajı ile öğrendim durumu şehir değişikliği yeni işyeri yoğun tempo yüzünden kk ya bile giremez olmuştum ama yarışmanın bittiğini takımların kapandığını duyunca içim cız etti ilk başından beri bu yarışmaların içinde olunca herşeyin hayırlısını diliyorum ama burada kurulan arkadaşlıklar hiç bitmeyecek ondan eminim uygun olan bir zamanda mutlaka görüşmek isterimYaaaaaaa ben şimdi çok duygulandım bu işe
- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
Hakkınızı helal edin kaptanım bu gemi sen olmasaydın bu kadar zaman yürümezdiAktardım, ben çıkıyorum.
Bu sefer sonuç listelerini yanıma almadan.
Hafta içi karneleri hazırladıkça eklerim arkadaşlar.
Kendinize iyi bakın, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yolunuz açık olsun. Sevgiler.
- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
Estağfirullah kaptanım varsa helal olsun , sizleri tanımak burda bulunmak gerçekten güzeldiNasıl veda etmeliyim bilemedim, içimden gelmiyor sanırım.
A Arrietty_
El_Em
UcanSupurge
LAydLiNe
Sevgiler.
Biz de teşekkür ederiz abi gerçekten öyle varsa helal olsun hakkımızişin aslı burası siz varsanız var bakın siz yoksanız kapanıyor : )
esas ben emeği olan herkese teşekkür ederim, Başta seaBahAR , gelmiş geçmiş takım kaptanları, tüm takım üyeleri hepiniz hakkınızı helal edin
- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
- 1.123
Helal olsun, siz de helal edin.Hakkinizi helal edin kaptanim
Helal olsun, siz de helal edin.bence de helallik alınmalı 14 koca yıl ...
Helal olsun, siz de helal edin.Hakkinizi helal edin kaptanım
3 yildir takimdayim sizden ve buradan cok sey öğrendim
Helal olsun, siz de helal edin.
Bu kadar duygusal mesajların içinde gülümsemek iyi geldi.Bakmayın biraz hüzünlüyüz ama böyle iyi oldu bana hep bir gün yarışmada bir kuralsızlık olacak bahar kaptan hepimizi kışkışlayacak veda bile edemeyeceğiz kaos içinde gideceğiz gibi geliyordu iyi oldu güzel oldu,yarışma için yıllarca emek verenlere saygısızlık olmadı
Kuralsızlık olamayacak kadar tenhalaşmıştık. Kaos durumları epey bir eskilerde kalmıştı.
Siz de öyle.
Laydim ben de sana her şey için teşekkür ederim.Yaaaaaaa ben şimdi çok duygulandım bu işe
Görüşmek benim de aklımda. Salgın biterse ilk işimiz bu olsun. İkinci işim de denize gitmek.
Helal olsun. Handiyse başından bu yana yanıbaşımda olan insanlardan biri de sensin. Desteklerin ve emeklerin için teşekkür ederim. Hakkını helal et.çok teşekkür ederim.
14 yılın emeği, hakkını helal et güzel insan.
Evet toplightım her şeyin hayırlısı. Yarışma devam ederken görüşemedik, bitince görüşürüz belki.Sevgili moni kaptanının WhatsApp mesajı ile öğrendim durumu şehir değişikliği yeni işyeri yoğun tempo yüzünden kk ya bile giremez olmuştum ama yarışmanın bittiğini takımların kapandığını duyunca içim cız etti ilk başından beri bu yarışmaların içinde olunca herşeyin hayırlısını diliyorum ama burada kurulan arkadaşlıklar hiç bitmeyecek ondan eminim uygun olan bir zamanda mutlaka görüşmek isterim
- 23 Mart 2016
- 29.617
- 89.999
- 598
- 38
Helal olsun kaptanımHelal olsun, siz de helal edin.
Bu kadar duygusal mesajların içinde gülümsemek iyi geldi.
Kuralsızlık olamayacak kadar tenhalaşmıştık. Kaos durumları epey bir eskilerde kalmıştı.
Siz de öyle.
Laydim ben de sana her şey için teşekkür ederim.
Görüşmek benim de aklımda. Salgın biterse ilk işimiz bu olsun. İkinci işim de denize gitmek.
Helal olsun. Handiyse başından bu yana yanıbaşımda olan insanlardan biri de sensin. Desteklerin ve emeklerin için teşekkür ederim. Hakkını helal et.
Evet toplightım her şeyin hayırlısı. Yarışma devam ederken görüşemedik, bitince görüşürüz belki.
- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
Yarışmayı bitirdik ama benim hazırlayacak dört karnem var.. bitemiyor.
Ben de birincilik sırrımı paylaşayım bari
- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Helal olsun kaptanimHelal olsun, siz de helal edin.
Bu kadar duygusal mesajların içinde gülümsemek iyi geldi.
Siz de öyle.
Laydim ben de sana her şey için teşekkür ederim.
Helal olsun. Handiyse başından bu yana yanıbaşımda olan insanlardan biri de sensin. Desteklerin ve emeklerin için teşekkür ederim. Hakkını helal et.
Evet toplightım her şeyin hayırlısı. Yarışma devam ederken görüşemedik, bitince görüşürüz belki.