@KARABATAK_
Ayyyy bende aynı durumdayım
Son adet tarihim 3 Mayıs ve 1 Mayıs’ta adet olmam gerekirken olmadım 2 Haziran da idrar testi yaptım çok silik çıktı hemen kan verdim ve sonuçlarım günleriyle aşağıdaki gibi;
2 Haziran 20
4 Haziran 35
7 Haziran 176
10 Haziran 705
13 Haziran 1297
17 Haziran 2135
13 Haziran’da muayene oldum ve kese alttan kontrolde görüldü 3mm olarak ölçüldü 17 Haziran da tekrar kontrol oldum ve 9mm olarak ölçüldü 21 Haziran da tekrar kontrolüm var. Progestoron fitil 200 mg (günde 2 kere) coraspin ve folik asit kullanıyorum. Ayrıca troid hastasıyım ve değerlerim 3 aydır iyi durumda 10 Haziran da 1,5 çıktı. Doktorum doz değişikliği yapmadı bu şekilde devam edelim dedi.
Daha önce 6 haftalık bir düşüğüm var o yüzden çok korkuyorum kendimi sakinleştirmek istiyorum ama işte korkuların önüne geçemiyorum bazen.
Ayrıca kontrolümde doktorumun yanında 2. Yeni gelen bir alet vardı 2 makine ile de kontrol yaptı 2. Olan daha yeni olanda hiç görülmedi kesem eski makine de göründü şimdi yorumları okuyunca gerçekten makine farkı olabilir diyorum bende.
Birde doktorum kese boyutu 10 mm ki geçtikten sonra 4 hafta ve üstü diyebiliriz dedi o yüzden Cuma yine kontrolüm var.
Ben sat’a göre 6+4 üm ama gel gelelim bebişim benim gibi düşünmüyor