Cuma gününe kadar yüreğim agzimda..

Di mi bence de bazen birleşen sperm yumurta rahme gelip yerleşene kadar içerde bi turluyo , şehir turu yapıyo falan 😂 zaten kendi içinden besleniyo sanırım bikaç gün. Çicek tohumu gibi düşün 😂 biliyorsun rahim duvarına yapışınca hcg yükselmeye başlıyor.
Diilmi nereler buralar suraya da bakim 😂 derken . Rabbimden hayirlisi bukadarini nasip etti ya geriside gelir Allahin izniyle

Diilmi nereler buralar suraya da bakim 😂 derken . Rabbimden hayirlisi bukadarini nasip etti ya geriside gelir Allahin izniyle
Cuma gunku randevumu kizimin okulu sebebiyle persembeye almak zorunda kaldim. Persembe gunu sata gore 7+1 ultrasona gore 5+2 olacam ya, sence kalp duyulur mu ? Vajinal isteyeyim diyorum eger yine sikintili gecerse muayene.

Kese etrafinda kanama alani var diye vajinal bakmayabilir gerci

Cuma gunku randevumu kizimin okulu sebebiyle persembeye almak zorunda kaldim. Persembe gunu sata gore 7+1 ultrasona gore 5+2 olacam ya, sence kalp duyulur mu ? Vajinal isteyeyim diyorum eger yine sikintili gecerse muayene.

normalde 5+2 de kalp atisi ustten imkansiz gibi yaa, ama bence 5+2 cikmayacak sen kesin 6+1 i gectin canim. kalbi duyma ihtimalin yuzde 50 yani. eve gidince acip eski defterlere bakicam yaa:)

merhabalar,

sat 1 mayıs
en son iliski 15 mayis

Hamileligimi ogrenince 14 mayisa devlete randevu almistim.
ultrasonda dr kese etrafinda kanama alani var dedi ve düşük riskine karsilik progestan verdi gunde 3 defa oral.
haftaya persembe gel,kalbini dinleyelim dedi.

tabi benim icim icimi yedi ve ertesi gün ozele gittim.

bu defa da dr kanama alani evet var ama dusuk riski oldukca düşük dedi.
progestan almaya devam edin ve dinlenin dedi.

dedi demesine ama ölçümlerde şok oldum.
6+3 sata göre,
4+4 ultrason ölçümüne göre..

tabi ben direk aaaa gelisememis mi dedim.
dr da ilk haftalarda böyle olabiliyor yakalar haftasini dedi.
ama 2 gundur bugun 3, kk de sayısız hikaye okudum hepsinde de gec döllenme ile alakalı gerilik cikmis sonuc olarak.

ama ben de gec döllenme ihtimalim hic yok.

Buraya hem icimi dokmek, hem de cumaya kadar yüreğim ağzımda tek başıma beklemek istemedigim için yazıyorum.

normalde de ailelere 4 aylik olmadan soylemeyecektik, artik asla söyleyemem netleşmeden.

icimden bir his diyor ki, bu bebegi kucagima alamicam:KK43:
cunku gec dollenme olmadığı halde 2 hafta geride cikti bebegim:KK43:

Allah ne derse o olacak..
Allah ima sığınmış bekliyorum sabirsizca.

Benim gibi hikayesi olan,cevresinden duyan varsa lutfen yazsin.

iyi veya kötü lütfen paylassin.
Canım merhaba🌸
Öncelikle moralini hiç bozma Ve sakin ol☺️ İlk gittiğimde benimde sat a göre uyumlu çıkmıyordu hep iki hafta geç döllenme var dediler.Kalp atışlarını bebeği falan 9.haftada gördük.Hatta bebek görünmüyor boş gebelik diyip aldır diyen doktorlar bile oldu.Ama çok şükür son ayımızdayız.Giç bir sorun yok.Ölçümlerde 2 hafta önde veya geride çıkması birşey değiştirmiyor ☺️

5+2 de kalp sesi biraz zor duyulur canim ama atmaya baslamis olursa gozle gorebilir atimi. Bencede eger sıkıntı teskil etmezse vajinal baktir.

@KARABATAK_
Ayyyy bende aynı durumdayım

Son adet tarihim 3 Mayıs ve 1 Mayıs’ta adet olmam gerekirken olmadım 2 Haziran da idrar testi yaptım çok silik çıktı hemen kan verdim ve sonuçlarım günleriyle aşağıdaki gibi;

2 Haziran 20
4 Haziran 35
7 Haziran 176
10 Haziran 705
13 Haziran 1297
17 Haziran 2135

13 Haziran’da muayene oldum ve kese alttan kontrolde görüldü 3mm olarak ölçüldü 17 Haziran da tekrar kontrol oldum ve 9mm olarak ölçüldü 21 Haziran da tekrar kontrolüm var. Progestoron fitil 200 mg (günde 2 kere) coraspin ve folik asit kullanıyorum. Ayrıca troid hastasıyım ve değerlerim 3 aydır iyi durumda 10 Haziran da 1,5 çıktı. Doktorum doz değişikliği yapmadı bu şekilde devam edelim dedi.

Daha önce 6 haftalık bir düşüğüm var o yüzden çok korkuyorum kendimi sakinleştirmek istiyorum ama işte korkuların önüne geçemiyorum bazen.

Ayrıca kontrolümde doktorumun yanında 2. Yeni gelen bir alet vardı 2 makine ile de kontrol yaptı 2. Olan daha yeni olanda hiç görülmedi kesem eski makine de göründü şimdi yorumları okuyunca gerçekten makine farkı olabilir diyorum bende.

Birde doktorum kese boyutu 10 mm ki geçtikten sonra 4 hafta ve üstü diyebiliriz dedi o yüzden Cuma yine kontrolüm var.

Ben sat’a göre 6+4 üm ama gel gelelim bebişim benim gibi düşünmüyor 😌😌

merhabalar,

sat 1 mayıs
en son iliski 15 mayis

Hamileligimi ogrenince 14 mayisa devlete randevu almistim.
ultrasonda dr kese etrafinda kanama alani var dedi ve düşük riskine karsilik progestan verdi gunde 3 defa oral.
haftaya persembe gel,kalbini dinleyelim dedi.

tabi benim icim icimi yedi ve ertesi gün ozele gittim.

bu defa da dr kanama alani evet var ama dusuk riski oldukca düşük dedi.
progestan almaya devam edin ve dinlenin dedi.

dedi demesine ama ölçümlerde şok oldum.
6+3 sata göre,
4+4 ultrason ölçümüne göre..

tabi ben direk aaaa gelisememis mi dedim.
dr da ilk haftalarda böyle olabiliyor yakalar haftasini dedi.
ama 2 gundur bugun 3, kk de sayısız hikaye okudum hepsinde de gec döllenme ile alakalı gerilik cikmis sonuc olarak.

ama ben de gec döllenme ihtimalim hic yok.

Buraya hem icimi dokmek, hem de cumaya kadar yüreğim ağzımda tek başıma beklemek istemedigim için yazıyorum.

normalde de ailelere 4 aylik olmadan soylemeyecektik, artik asla söyleyemem netleşmeden.

icimden bir his diyor ki, bu bebegi kucagima alamicam:KK43:
cunku gec dollenme olmadığı halde 2 hafta geride cikti bebegim:KK43:

Allah ne derse o olacak..
Allah ima sığınmış bekliyorum sabirsizca.

Benim gibi hikayesi olan,cevresinden duyan varsa lutfen yazsin.

iyi veya kötü lütfen paylassin.
Gec döllenme olmadığına nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Panıkleme hemen tatlım benimde regl dönemleri cok duzenli olmasına ragmen iki cocugum da gec döllenme oldu kızım sata göre 7 haftalık tan ultrasona göre 4+3 digeri sata göre 8 haftalık ultrasona gören5+ ıkısıde gayet saglıklı şekilde dogdu kendine zehir etme gunleri

Canım merhaba🌸
Öncelikle moralini hiç bozma Ve sakin ol☺ İlk gittiğimde benimde sat a göre uyumlu çıkmıyordu hep iki hafta geç döllenme var dediler.Kalp atışlarını bebeği falan 9.haftada gördük.Hatta bebek görünmüyor boş gebelik diyip aldır diyen doktorlar bile oldu.Ama çok şükür son ayımızdayız.Giç bir sorun yok.Ölçümlerde 2 hafta önde veya geride çıkması birşey değiştirmiyor ☺
Bu gibi durumlarda guclu olmak cok önemli dimi, ben hemen panikle saga sola koşturdum daha wn basindayken yolculugumun.
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Cok tsk ler.
@KARABATAK_
Ayyyy bende aynı durumdayım

Son adet tarihim 3 Mayıs ve 1 Mayıs’ta adet olmam gerekirken olmadım 2 Haziran da idrar testi yaptım çok silik çıktı hemen kan verdim ve sonuçlarım günleriyle aşağıdaki gibi;

2 Haziran 20
4 Haziran 35
7 Haziran 176
10 Haziran 705
13 Haziran 1297
17 Haziran 2135

13 Haziran’da muayene oldum ve kese alttan kontrolde görüldü 3mm olarak ölçüldü 17 Haziran da tekrar kontrol oldum ve 9mm olarak ölçüldü 21 Haziran da tekrar kontrolüm var. Progestoron fitil 200 mg (günde 2 kere) coraspin ve folik asit kullanıyorum. Ayrıca troid hastasıyım ve değerlerim 3 aydır iyi durumda 10 Haziran da 1,5 çıktı. Doktorum doz değişikliği yapmadı bu şekilde devam edelim dedi.

Daha önce 6 haftalık bir düşüğüm var o yüzden çok korkuyorum kendimi sakinleştirmek istiyorum ama işte korkuların önüne geçemiyorum bazen.

Ayrıca kontrolümde doktorumun yanında 2. Yeni gelen bir alet vardı 2 makine ile de kontrol yaptı 2. Olan daha yeni olanda hiç görülmedi kesem eski makine de göründü şimdi yorumları okuyunca gerçekten makine farkı olabilir diyorum bende.

Birde doktorum kese boyutu 10 mm ki geçtikten sonra 4 hafta ve üstü diyebiliriz dedi o yüzden Cuma yine kontrolüm var.

Ben sat’a göre 6+4 üm ama gel gelelim bebişim benim gibi düşünmüyor 😌😌
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim, cok zor boyle beklemek yolumuz cok uzun insallah sorunsuz tamamlariz ,aminnnnn
Gec döllenme olmadığına nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Panıkleme hemen tatlım benimde regl dönemleri cok duzenli olmasına ragmen iki cocugum da gec döllenme oldu kızım sata göre 7 haftalık tan ultrasona göre 4+3 digeri sata göre 8 haftalık ultrasona gören5+ ıkısıde gayet saglıklı şekilde dogdu kendine zehir etme gunleri
Gec dollenmeyi arastirdim ve o yuzden bende olmamistir diye düşündüm ama guzelgnlerde rumuzlu arkadasim cok guzel sekildw anlatti ve konuyu acmadan önceki rug halimde değilim sayesinde.
Persembe gunu bi gelse de ohhhh desem rahatlasam ya.

Bugun 9.15 de randevum vardi.
Umduğumdan daha iyi dedi.
6+1 cikti.
2 haftalik fark 1 haftaya indi :))))))

10 gun sonra kalp dinlemek icin randevu verdi.

Nasil mutlu oldum anlatamam.

Bugun 9.15 de randevum vardi.
Umduğumdan daha iyi dedi.
6+1 cikti.
2 haftalik fark 1 haftaya indi :))))))

10 gun sonra kalp dinlemek icin randevu verdi.

Nasil mutlu oldum anlatamam.
Bak iste dedim ben sana aradaki acigi kapatiyomus genelde baslarda. Gozunaydin.canim 😊 kalp sesinide duy insallah

Sagolun kizlar temmuz 1 e randevu alayim diyorum kalp icin. Beklemek zor olsada :)
Cok heyecanlı dimi içinde bir parcayı buyutmek :) bizden 4 hafta buyuksunuz bakalım Rabbım sana bana bebisini bekleyen tüm annelere gununde saglıklı sıhhatle Bebişlerini kucaklamayı nasip etsin inşallah

Back
X