- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Kızlar bakın hele
Cuma gecesındeyız bırbırımıze dua etsek mi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok iyi düşünmüşsünKızlar bakın hele
Ayy canımm valla dur bı 10 kısı fılan olalım bırbırımıze dua edelim bu gece belkı makbul olur bı anda valla bi anda aklıma geldi benımde bana aniden gelır boyle seylerCanım çok iyi düşünmüşsün
Benim büyük bir derdim var hayırlısı ile başlayalım insallah
Yapalım inşallah canım bunda da vardır bir hayr diyelim başlayalım.Ayy canımm valla dur bı 10 kısı fılan olalım bırbırımıze dua edelim bu gece belkı makbul olur bı anda valla bi anda aklıma geldi benımde bana aniden gelır boyle seyler
Bencede canım kaybolma sakın gelırler brzdanYapalım inşallah canım bunda da vardır bir hayr diyelim başlayalım.
Canım ben Kur'an okumaya müsait değilim ama ezberimden herşeyi okurum inşallah.İstersenız kurandan birsey okuyalım istersenız ısmi azam yada bilmiyorum ama isimleri tek tek gecırelım olmazmı
Yani bırsey okumasak bıle isimleri dualarımıza katarak etsekte olur. Yada bir kac kısı kuran okusun diğerleri esma ama herkes ısımlerı geçirsin olmazmıCanım ben Kur'an okumaya müsait değilim ama ezberimden herşeyi okurum inşallah.
İsimleri duaları söylersen katılırım.katkim.sun yeter ki.
Tabıkı canımBende katilayim size dua istiyorum Kendim için degilde ablam için sorunları var dua eder misiniz
Olur canım çok güzel olur.Yani bırsey okumasak bıle isimleri dualarımıza katarak etsekte olur. Yada bir kac kısı kuran okusun diğerleri esma ama herkes ısımlerı geçirsin olmazmı
Profilde paylassmmı cemosOlur canım çok güzel olur.
Kur'an okumaya müsait arkadaşlarımız isimlerimizle okuyup dua etsin.
Bende hem dua okurum hem Esma okurum inşallah
Paylaş canım olmazsa bende paylaşayım ihtiyacı olan okumak isteyen buyursun duadan başka çaremiz yokProfilde paylassmmı cemos
Kuzum cok isterdim ama musait değilimÇok kalabalık olmamıza gerek yok ama atıyorum gece 23.30 00.00 arası anlasalım aynı anda bırbirimize dua edelim
Vakit olarak mı regl olarak mıKuzum cok isterdim ama musait değilim