Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kafasından haber uydurup yazan çok site var malesefBenim bildiğim ailesi dışında diğer insanlara bilgi vermez hastane, hatta bazen ailesine dahi verilmiyor bilgi. Çocuğa ben de çok üzüldüm ama her kafadan farklı bir ses çıkıyor, kafasından haber sallayıp yazan siteler var. Doğru haberleri beklemekten başka çare yok.
Arayınca elinize ne geçti, ailesinden birisi olsanız bile telefonda bilgi vermezler insanların yarasını deşmeyin artık . rabbim ailesinin yar ve yardımcısı olsun inşaallah çocuk yasıyordur psikolojik alt üst oldu , bu yaslarda bizler dışarı çıkmaktan korkar olduk çocuklar ne yapsın Allah kahretsin böyle art niyetli ş....sizleri bu kaç oldu yeter artık tek çözüm idam başka çaresi yok bu adiliğin.3 yaşındaki kız çocuğu bu hastaneye kaldırılmış ti telefon la aradım bilgi vermiyorlar yakinoturan varmı ki hastaneden bilgi alsa![]()
Ben herhangi
Bilgide vermediler zaten umarım durumu iyidir yawrununBen herhangi bir hastane çalışanı olsa bilgi vermem. ÜStelik telefonla bilgi vermek yasak
Bilgide vermediler zaten umarım durumu iyidir yawrunun
Tesekkurederim bilgi verdiğiniz içinMerak ediyordunuz güvenilir bir kaynakta gördüm, çocuk yaşıyormuş taburcu edilmiş 15 gün sonra kontrolü varmış.