• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çukurova Üniversitesi hastanesi adana

esrunum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
645
476
103
3 yaşındaki kız çocuğu bu hastaneye kaldırılmış ti telefon la aradım bilgi vermiyorlar yakinoturan varmı ki hastaneden bilgi alsa :cry:

3 yaşındaki kız çocuğu adana da olanolayla ilgili söylüyorum haberiniz yok sanırım

Benim bildiğim ailesi dışında diğer insanlara bilgi vermez hastane, hatta bazen ailesine dahi verilmiyor bilgi. Çocuğa ben de çok üzüldüm ama her kafadan farklı bir ses çıkıyor, kafasından haber sallayıp yazan siteler var. Doğru haberleri beklemekten başka çare yok.

Kızın vefat haberi var bilmiyorum ne kadar doğru belki aramızdan biri çıkarda yakın oturan bilgi alır en azından

Benim bildiğim ailesi dışında diğer insanlara bilgi vermez hastane, hatta bazen ailesine dahi verilmiyor bilgi. Çocuğa ben de çok üzüldüm ama her kafadan farklı bir ses çıkıyor, kafasından haber sallayıp yazan siteler var. Doğru haberleri beklemekten başka çare yok.
Evet kafasından haber uydurup yazan çok site var malesef

Bende instagramda tam tersi durumunun iyiye gittiğini ailenin ve bebeğin tedavisinin ve psikolojik desteğinin devlet tarafından karşılandığını filan okudum ama inşallah doğrudur. Ama o linkteki foto bu olayın değil çok bariz belli.

Hastaneyi arayıp nasıl bir bilgi almayı istiyorsunuz acaba? Hastane bu bilgiyi verse suç işler. Siz kimsiniz? Belki o pisliğin tanıdığısınız, belki kötü niyetlisiniz?!
Evet iyi niyetlisiniz ama lütfen böyle şeyler yapmayın. O aileyi de düşünmek gerekiyor. Herkes zaten şu an onu konuşuyor. Bana kalsa devlet yurt dışına gönderip orda tedavi ettirip aileye psikolojik desteği orda vermeli. Çünkü burda insanlar ancak konuşur ve ancak sadece üzülür! Kimse ailenin halinden anlamaz ki. Yazık ya. Rabbim şifa versin. Umarım bu günleri unutabilirler.

İnernetteki haberler doğruyu yansıtmadığı için söyledim evet benim gibi herkez üzülüyor çünkü yapabilecegimiz bişey yok sadece çocuk da aklım kaldı ve herkesin aklı küçük kızda hangi sıfatla kim oluyorsunuzda demek de ne demek ben bir anneyim çünkü

Herkez bunu konuşuyor çünkü herkesin kanı donuk kaç tecavüz vakası gerekli mercilerede telefon açtım adalet bakanlığına kadar çünkü bişey ler yapmadan oturamayiz sessiz kalamayız 3 yaşında ki çığlıklarını duyuramadi ama biz bir kadın olarak ve en önemlisi anne olarak kalkinmanin bu sanıklara hadım şartın olduğunu vurgulamak istiyoruz

3 yaşındaki kız çocuğu bu hastaneye kaldırılmış ti telefon la aradım bilgi vermiyorlar yakinoturan varmı ki hastaneden bilgi alsa :cry:
Arayınca elinize ne geçti, ailesinden birisi olsanız bile telefonda bilgi vermezler insanların yarasını deşmeyin artık . rabbim ailesinin yar ve yardımcısı olsun inşaallah çocuk yasıyordur psikolojik alt üst oldu , bu yaslarda bizler dışarı çıkmaktan korkar olduk çocuklar ne yapsın Allah kahretsin böyle art niyetli ş....sizleri bu kaç oldu yeter artık tek çözüm idam başka çaresi yok bu adiliğin.

Öldürülmesi sadece kurtuluş olur onun için asılsız haberler dönüyor bu haberin arkasından kolon kanseri tedavisi gören anne ve evladı ve söylemekten bile utanç verici öz baba evladına cinsel istismarı bu kabul edilebilir değil

Ben herhangi bir hastane çalışanı olsa bilgi vermem. ÜStelik telefonla bilgi vermek yasak

Haberde gördüğüm kadarıyla sanki başka bir cezaevinde hücreye nakledilmiş . Güvenlik içinmiş .

Back
X