- 29 Ocak 2011
- 45
- 0
-
- Konu Sahibi Gulcin1231
bnim ergenlikden kalan bi turlu yok edemedigim sivilce lekelerim var
Fakat yüzünü yıkarken sivilceler patlıyor kabuklarda yumusayıp kalkıyor yıkamamalımı yüzünü? , gülerkende patlıyabiliyor
ilk ay cok fazla sıkmıştı yüzünü oğlum iz kalıcak sanırım
arkadaşlar benim oğlumda sivilce tedavisi görüyor 15 yaşında
60 mg roaccutane kullanıyor hesaplayın şiddetini artık
bugun internetten lekeli ciltlere baktım inanın cok korktum kocaman çukurlar lekelerr
çukur izler neden oluşur acaba:S
benim oğlumda zamanında cok sıktı ama şimdi sıkmıyor
gülünce felan kendi kendine patlıyor artık böylede sıkmış gibi oluyomu acaba
inanın cok korkuyorum cukur seklinde izler kalır diye
gülcin ben güzellik uzmanıyım belki sana yardımım dokunabilir canım.oglunu doktora götürdünmü kozmetik kullanıyormu bana biraz bilgi verebilirmisin hayatım
tabiki götürdüm doktor roaccutane verdi bunun dışında fazla ilgilenmedi ama.. ilk ay daha fazla cıkıcakmış ama bize bunu 2 ayda söylemişti.
doktorun verdiği kremler dışında baska birşey kullanmıyor
verebileceğim bilgi bu kadar ne diyebilirimki bir anda hayatımıza girdi bu olay
canım roacutan cok agır bir ilactırçcok moral bozucu cok psikolojikmen etkileyen bir ilactır.fakat etkisi cok büyüktür icerideki bütün akne virüsünü dısarıya cıkarır ve daha sonra onları dökmeye baslar.sakın peeling yaptırma ona.yüzünü sabun icermeyen jellerle yıkasın ve havlu kullanmasın.kagıt havlu kullanıp atsın.
canım ya biliyorum cok zor ama sana yemin ederimki gececek bir durum.her genc yasıyor bunu ama senin oglusun biraz agır yasıyor hepsi bu.söyledigim tavsiyeleri okudunmu.bu arada karacigerine de baktır.canımç
evet evet kesinlikle özgüven moral hiç bişey bırakmadı bu ilac , okula gitmedi Gidemedi uyuyamıyor uyuduğu zaman en az 4 5 kere acıdan uyanıyor sırtı boynu sivilce dolu cok üzüldük bu konuda okuluna mani olcagını hiç ama hiç düşünmemiştim
evet doktorun verdiği temizleyiciyle yıkıyor yüzünü
kağıt havlu konusundada bizden cok oğlum kullanıyor zaten:
canım doktorun size verdigi marka bir eczane markasımı hangi markayı veydi size.daha net yardımcı olayım sana.öncelikle hic moralini bozma.
bnmde sag yanagımda ergenlikten kalma 3 4 tane iz var cok sinir bozucu:/
ilk gittiğimizde verdiği kremde Bepanthen krem
2.ayda gittiğimizdede nadixa krem verdi ve Yüzünü temizlemek için Liquid Neutrogena