Sivilceli Ciltler Çukur Sivilce izleri !

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bir bildiği vardır heralde....
kendim rica etmiştim yüzünü temizlemesi icin bi sabun gibi bişey bize bunu verdi
kremlerin üstündede yağ ile ilgili birşey yok

bir bildiği vardır heralde....
kendim rica etmiştim yüzünü temizlemesi icin bi sabun gibi bişey bize bunu verdi
kremlerin üstündede yağ ile ilgili birşey yok

ok canım tabiki öledir önemli olan onun bu dönemi atlatabilmesi.morale cok ihtiyacı var.zaten zamanla azaldıgını görünce morali düzelecektir.kendine dikkat et öp benim icin.kıyamam ben ona iyi geceler.bi problem olursa özelden yazabilirsin hoscakal

birkaç yıl önce bende kulandım bu ilacı vücududa kurutuyor yüzüde.ayrıca yüzümdeki değil vücudumun neresınde sıvılce varsa yok oldu vede sivilce izleri.ek önerim mutlaka sunni göz damlası kullanması.geçmiş olsun

birkaç yıl önce bende kulandım bu ilacı vücududa kurutuyor yüzüde.ayrıca yüzümdeki değil vücudumun neresınde sıvılce varsa yok oldu vede sivilce izleri.ek önerim mutlaka sunni göz damlası kullanması.geçmiş olsun

anlıyamadım gözle ne alakası var acaba:S
oğlumda bu ara bilgisayar oynarken felan gözlerinin cabuk kızardıgını acıdıgını söylüyordu

ha birde doktorum bana yüzümü bebe şampuanıyla yıkamamı önermişti sadece ve mümkünse hiçbirşey sürme demişti tedavi boyunca.

bu ilaç vücüdun heryerını kurutuyor zamanla göreceksiniz dudaklarımın kanadığını bılırım kuruluktan.göz pınarlarımıda kuruttu zamanla sunnı damla verdı doktor yanında bunula.ama endişelenmeyın bu ilacın etkısını gösterıyor.ama gözleri ihmal etmeyın.

ne kadar oldu kullanalı bılmıyorum ama ihmal etmeyın ben sabahları gözlerimi açamaz hale gelmiştim kuruluktan.ama şimdi hiç bir sorunum yok sıvılce,sivilce izi sadece sabır

6 ay kullandım ben ama sorun etmesin.doktor merek etme tedavisonrasında bebek gibi olacak demişti cıldın inanmamıştım.gerçektende öyle.cılt bakımına gıttığımde hep neden gelıyorsun evde kendın yap derler bana cıldın cok güzel diye.gözeneklerim bile sıkılaştı abı bu tedavıyle.inşallah oğlunuzda da böyle olur.bu dönemde sınırlı olur bıraz ama tedavı sonrasında nasıl olacağını onunla konuşun hatta video izlesin ben öyle yapmıştım.moralım düzelirdi.

Bir de malum havalar ısınıyor, cilt inceldikçe güneş ışınları ışık cildi rahatsız edip kızartıyor. Güneş lekesini önlemek için güneş kremi de nemlendiriciyle birlikte. Benim doktorum da bana bahsetmemişti bu şekilde göz damlası güneş kremi vs. ama neyseki teyzem dermatolog olduğu için ben oradan yırtmıştım :KK70:

İlerde olası yan etkiler için:

Dudaklarda çatlamalar kurumalar çok rahatsız edici dereceye gelirse: pantenol pomadı öneririm. yağlı olduğu için yalnızca dudakta kullanılması lazım ama.
Burun kanamaları: burundaki kılcal damarlar çatlayıp kanayabilir kuruluktan. Kulak cubuguyla bepanteni burun deliklerinden sürerse gece yatmadan rahatlatır. Burun için özel krem de var ama sonuçta evde bepanten varsa o da iş görür.(bende olmadı)
Göz kuruluğu: İlaç uyku düzenini bozduğundan, gözleri kuruttuğunda gözler kızarır ağrır normaldir bu. Ben bu yan etkiyi yaşamadım ama çok duydum. suni göz yaşı damlaları var bunun için.
Kollarda kızarıklık, döküntü kaşıntı olabiliyor. Onun içinde vücut nemlendiricisi kullanabilir. Genelde excipial hydro yazar doktorlar ama tabi çok çeşit var.

Bu süreç zor gerçekten ama sabredince değiyor. Hiç üzülmesin, bazılarında kusma ilk ay bazılarında ilk iki ay (benim gibi) bazılarında da daha uzun sürebiliyor. Yan etkilerden bazıları ya da hepsi görülebiliyor bünyeye göre ama sonuçlar hemen hemen aynı...pürüzsüz bir cilt/sivilcesiz hayat.

ama tedavı sonrasında nasıl olacağını onunla konuşun hatta video izlesin ben öyle yapmıştım.moralım düzelirdi.

Kesinlikle yaa! Yan etkileri de çok araştırıp okuyup kafasını takmasın. Psikolojik olarak yaşıyor sonra insan o etkileri sırayla :KK70:

Son düzenleme:
X