- Konu Sahibi EternaaLLove
Sorma sorma uyuz oluyorum o duruma zaten bi bilsinler artikCünkü konuları cok yavas ilerletiyorlar ilk sezon bitti gün oldu bugün hala yamacın babasını öldürmek zorunda kaldıgını kimse ögrenemedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma sorma uyuz oluyorum o duruma zaten bi bilsinler artikCünkü konuları cok yavas ilerletiyorlar ilk sezon bitti gün oldu bugün hala yamacın babasını öldürmek zorunda kaldıgını kimse ögrenemedi
Diger sezon izleriz herhaldeSorma sorma uyuz oluyorum o duruma zaten bi bilsinler artik
heraldeDiger sezon izleriz herhalde
Aynen kiplirkiziydi hic oyle olmuyoooOndanmı kopmoyuydu iki cizgide
İyi seyirler bebeğimİyi seyirler ciceklerim
Bu bölüm patlasın artıkİyi seyirler bebeğim
Buradayız Ama çukur un eski tadı yok yaCukurcular nerdesiniz
Bana sorsana son iki bölümdür ne anladın diyeBuradayız Ama çukur un eski tadı yok ya
Valla ben bu bölümden hicbirsey anlamadım
Yamaci nasıl desem pasif yaptılar iyice ya nerde geçen sezonki yamacValla ben bu bölümden hicbirsey anlamadım
Gecen sezonla kıyaslarsak neredeeeee o eski heyecanlar derimYamaci nasıl desem pasif yaptılar iyice ya nerde geçen sezonki yamac
İdris ölmicekti ya bu dizinin heyecanı meycani kalmadı ama cumaliye çok acıdım yaGecen sezonla kıyaslarsak neredeeeee o eski heyecanlar derim