- Konu Sahibi EternaaLLove
İyi seyirler ciceklerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Derdime bogulurum bak yapma boşver diziye dönelimTek iliskiden hamile kaldılar dizide bile ya
Cok yavas ilerliyorlar yaaaDerdime bogulurum bak yapma boşver diziye dönelim
Sonunu izleyemedim ya neler olduCok yavas ilerliyorlar yaaa
Yamacla vartoliyi gösterdi oradada bittiSonunu izleyemedim ya neler oldu
Kim hamile nehir mi ben orayı kaçırmışımTek iliskiden hamile kaldılar dizide bile ya
Oooooo idrar testini bile gösterdi o gıcık kızaKim hamile nehir mi ben orayı kaçırmışım
Ben bunu ne ara kaçırdımOooooo idrar testini bile gösterdi o gıcık kıza
Kac kere kalktın tv basındanBen bunu ne ara kaçırdım
Şimdi seyrettim neler kaçırmışım İnşallah bizde böyle testler görürüz yaBir de o test kimim acaba gerçekteKac kere kalktın tv basından
İnsallah cicegim yemin ederim benimde aklımdan acaba hangi hamileye yaptırdılar bu testi diye gecmisti izlerkenŞimdi seyrettim neler kaçırmışım İnşallah bizde böyle testler görürüz yaBir de o test kimim acaba gerçekte
Benim aklıma Erkan kekanin eşi hamileymix onundur diye geldiİnsallah cicegim yemin ederim benimde aklımdan acaba hangi hamileye yaptırdılar bu testi diye gecmisti izlerken
Erkan keka kim olabilirBenim aklıma Erkan kekanin eşi hamileymix onundur diye geldi
Erkan keka kim olabilir
[/QUOSadettin/Salih abem olur kendileri ,
Resmen kalemle cizilmisdi cok belliydiiİnsallah cicegim yemin ederim benimde aklımdan acaba hangi hamileye yaptırdılar bu testi diye gecmisti izlerken
Ondanmı kopmoyuydu iki cizgideResmen kalemle cizilmisdi cok belliydii
Cünkü konuları cok yavas ilerletiyorlar ilk sezon bitti gün oldu bugün hala yamacın babasını öldürmek zorunda kaldıgını kimse ögrenemediBütün heyecanı kaybolmuş olan eskiden muhteşem dizi artık zevk vermiyor