verdiğin bilgiler için sağol.bir ara aktara gidip sorarım ben de .bakalım bulabilir miyim .işe yarıyorsa neden denemeyelim?merabalar,
Ben regl düzensizliği için aktardan bitkisel birşey istemiştim, Bana çuha çiçeği yağını tavsiye etti. Aldıktan sonra internette araştırdığımda birçok şeye iyi geldiğini görünce, etkilerini incelemeye başladım. Kapsül şeklinde oluyor ve markasına göre fiyatları değişiyor (benim aldığımın fiyatı 22,5 YTL.idi) , içeriği E vitamini ve çuha çiçeği yağı, hiçbir yan etkisi yok. Günde 3 defa veya 2 defa yemeklerden sonra alabiliniyor. Benim 2 hafta oldu kullanmaya başlayalı ve cildimde, saçlarımda etkisini görüyorum. Cildimi eskisi kadar kremlemiyorum, nem ve parlaklık kazandırdı. Saçlarımın parladığını ve daha hızlı uzadığını hissediyorum. Ayrıca insana bir tokluk hissi veriyor, atıştırmalardan kurtarıyor arkadaşlar. Umarım faydasını görürsünüz kullanacaksanız eğer, sevgiyle kalın.
Arkadaşlar geçen gün bir arkadaş yoğurtlu ve karbonatlı bir tarif vermişti cilt için onu denemek istiyorum ama maalesef yerini bulamadım miktarını öğrenmek istiyorum içinizde o tarifi gören olursa bana yollayabilirmi?Şimdiden teşekkürler.
canım 1 çorba kaşığı yoğurda 1 tatlı kaşığı karbonat ilave ediyorsun
canım 1 çorba kaşığı yoğurda 1 tatlı kaşığı karbonat ilave ediyorsun
Arkadaşlar geçen gün bir arkadaş yoğurtlu ve karbonatlı bir tarif vermişti cilt için onu denemek istiyorum ama maalesef yerini bulamadım miktarını öğrenmek istiyorum içinizde o tarifi gören olursa bana yollayabilirmi?Şimdiden teşekkürler.
Teşekkürler canım :) kardelencim maske bu yüze sürülüyor ama sen yemek istersen karbonatsız kısmından yiyebilirsin süprizzzzz
slm günes lekeleri icin kirmizi sarabin iyi geldiyini okumustum.Haaa bu arada icmiyeceksinmerhaba kızlar benimde omuzlarımda güneşlekeleri var askılı buluz giyemiyorum çirkin duruyo bibilginiz varmı yaaaaaaaaa
CANIM BEN ONU DENEDiM AMA ACIKCASI MEMNUN KALMADIM 1 YEMEK KASIGI YOGURDA 1 PAKAET KABARTMA TOZU KOYUP LEKELi BOLGEYi OVUCAKSIN DiYORDU. BEN DE AYNEN ARKADASIN DEDiGi GiBi YAPTIM. YOGURT iYICE KABARDI VE YUZUM YANMAYA BASLADI OVDUGUM YERLER iYiCE KIZARDI VE 2 GUN DE GECMEDi. LEKELERiM DE AYNEN DURUYOR. BELKi BENiM CiLDiM BiRAZ HASSAS OLDUGU iCiN BANA YARAMADI. iSTERSEN DENE BELKi SENDE ETKi GOSTERiR. KOLAY GELSiN:teytey::teytey::teytey: