Cilt Bakımı Ürünleri Çuha çiçeği yağı ile cilt bakımı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

GALETYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2007
11
1
50
Arkadaşlar ben çuha çiçeği yağı kullanıyorum kapsül şeklinde aktarlarda satılıyor ve çok faydasını gördüm, 1 hafta içerisinde cildim yumuşacık oldu ve karma bir cildim olmasına rağmen sanki cildimi normale çevirdi.Hiçbir yan etkisi yok ve E vitamini ve çuha çiçeği var içeriğinde, cildiniz harika oluyor ve iştahıda fazla olmasada kesiyor, faydalı olması dileği ile diğer yararlarını da aktarıyorum;

Bağışıklık sistemini güçlendirir.

Bayanların özel günlerindeki baş ve karın ağrılarının (PMS ağrıları ve mensturel kramplar) giderilmesine yardım eder.

Hanımlardaki adet düzensizliklerinin giderilmesinde faydalı olabilir.

Menopoz semptomlarını azaltıcı etkisi vardır.

Egzema ve sedef hastalarının ciltlerini sağlıklı bir görünüme kavuşturmaya yardımcı olabilir. (Günde:3x2 softgel)

Çinko (mineral) ile birlikte alındığında ergenlik sivilcelerini (Akne) iyileştirebilir.

Aşırı alkol ve sigara kullanımı sonucu oluşan toksik (zehirli) etkileri azaltır.(Anti-oksidant etki)

Yaşlılık etkilerinin geciktirilmesine faydalıdır. (Anti-aging etki)

Romatizma ve mafsal (eklem) iltihabı ağrılarının azaltılmasına yardımcı olabilir.

Kireçlenme sonucu meydana gelen bel, sırt, diz, omuz ve boyun ağrılarınaa karşı faydalı olabilir.

Yorgunluğu azaltmak ve çalışma isteğinizi artırmak için yararlıdır.

Güçsüz ve kırılgan tırnakları güçlendirir.

MS (Multiple Sclerosis) hastalığının ilerlemesini yavaşlatmaya faydalıdır. (Günde 3x2 softgel).

Kullanım Önerisi: Çuha Çiçeği Yağı'dan, günde 3 kez yemeklerden sonra ek gıda olarak 1-2 softgel alınabilir. Bilinen herhangi bir yan etkisi yoktur.

canım bu yağı ben ilk defa duyuyorum.aktar sana bunu hangi amaç için vermişti?markası ve fiyatı nasıl?ben de anti oksidant amaçlı besin takviyeleri almaya başladım.solgar marka.

merabalar,

Ben regl düzensizliği için aktardan bitkisel birşey istemiştim, Bana çuha çiçeği yağını tavsiye etti. Aldıktan sonra internette araştırdığımda birçok şeye iyi geldiğini görünce, etkilerini incelemeye başladım. Kapsül şeklinde oluyor ve markasına göre fiyatları değişiyor (benim aldığımın fiyatı 22,5 YTL.idi) , içeriği E vitamini ve çuha çiçeği yağı, hiçbir yan etkisi yok. Günde 3 defa veya 2 defa yemeklerden sonra alabiliniyor. Benim 2 hafta oldu kullanmaya başlayalı ve cildimde, saçlarımda etkisini görüyorum. Cildimi eskisi kadar kremlemiyorum, nem ve parlaklık kazandırdı. Saçlarımın parladığını ve daha hızlı uzadığını hissediyorum. Ayrıca insana bir tokluk hissi veriyor, atıştırmalardan kurtarıyor arkadaşlar. Umarım faydasını görürsünüz kullanacaksanız eğer, sevgiyle kalın.

verdiğin bilgiler için sağol.bir ara aktara gidip sorarım ben de .bakalım bulabilir miyim .işe yarıyorsa neden denemeyelim?

Arkadaşlar geçen gün bir arkadaş yoğurtlu ve karbonatlı bir tarif vermişti cilt için onu denemek istiyorum ama maalesef yerini bulamadım miktarını öğrenmek istiyorum içinizde o tarifi gören olursa bana yollayabilirmi?Şimdiden teşekkürler.

sarısheker hiçbir yan etkisi yok internettede araştırdığımda öyle deniyor ve bende de hiçbirşey yapmadı, tam tersi :)

canım 1 çorba kaşığı yoğurda 1 tatlı kaşığı karbonat ilave ediyorsun

CANIM BEN ONU DENEDiM AMA ACIKCASI MEMNUN KALMADIM 1 YEMEK KASIGI YOGURDA 1 PAKAET KABARTMA TOZU KOYUP LEKELi BOLGEYi OVUCAKSIN DiYORDU. BEN DE AYNEN ARKADASIN DEDiGi GiBi YAPTIM. YOGURT iYICE KABARDI VE YUZUM YANMAYA BASLADI OVDUGUM YERLER iYiCE KIZARDI VE 2 GUN DE GECMEDi. LEKELERiM DE AYNEN DURUYOR. BELKi BENiM CiLDiM BiRAZ HASSAS OLDUGU iCiN BANA YARAMADI. iSTERSEN DENE BELKi SENDE ETKi GOSTERiR. KOLAY GELSiN:teytey::teytey::teytey:

merhaba kızlar benimde omuzlarımda güneşlekeleri var askılı buluz giyemiyorum çirkin duruyo bibilginiz varmı yaaaaaaaaa

merhaba kızlar benimde omuzlarımda güneşlekeleri var askılı buluz giyemiyorum çirkin duruyo bibilginiz varmı yaaaaaaaaa
slm günes lekeleri icin kirmizi sarabin iyi geldiyini okumustum.Haaa bu arada icmiyeceksin)))) pamukla lekeli olan bölüme süreceksin ben denemedim ama iyi geldiyini okudum

slm arkadaslar banada cilt icin kaysi yaginin iyi gelecegini söylemislerdi kullandim yüzümde kizariklar ve sivilciler cikti cildim daha kötü oldu o yüzden her duydugunuzu yüzünüze sürmeyin en güzeli süzme yogurt sürün hic olmassa dogal bir yöntem

Sağol canım uyarını dikkate alıcam zaten bu maske ciltteki leke ve çiller içinmiş sanırım çok şükür öyle bir sorunum yok sadece biraz daha beyaz tenli olmak isterdim yoğurdun böyle bir özelliği olduğunu duymuştum hatta gözaltı morlukları için yoğurt suyununda faydası olduğunu biliyorum yani biraz rengim açılır diye düşünmüştüm birde malum sigaranın sebep olduğu sarılığı alır diye yaparım diye düşünmüştüm ama madem sende problem yaptı bendede yapar diye düşünüyorum çünkü benimde cildim çok hassas hatta öyle hassas ki kılcal damarlar bile belirgin :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…