Cilt Bakımı Ürünleri Çuha çiçeği yağı ile cilt bakımı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
nisan yağmuru tşk.denemek lazımda bunu nasıl kullanıcam belli süremi tutuluyo yoksa yıkanmaya gerek yokmu

kızlar ben internette cuha çiçeği jelini gördüm harika nemlendiriyormuş yağını ve jelini mutlaka alıcam.jeli 66 ytl biraz pahalı ama yeni zelanda dan geliyormuş bu jel denemeye değer bence

merhaba arkadaşlar ben şu karbonatla yogurt tarifini denedim.. evet biraz yuzu yakıyor ama.. inanın sivilce lekelerini azalttı iyi geldi.. zaten maske (2-3 günde bir)ovularak çıkarılıyor ben arkasından yüzümü elma sirkesi ile siliyorum ... arkasından da bugday yağı bugday yağı gözaltı morluklarıma çok iyi geldi..tabi çok hassas ciltlerde nasıl tepkiler verir bilemem.. :)

Canlarim alin size bir tarif daha,dun aksam suna dumankayadan aldim ve sabah denedim,harika sonuc,yumusacik bir cilt.Alin size cok basit bir tarif;1 kasik suzme yogurt,1 kasik yas maya,iyice karistirip yuzunuze surun ve kuruyana kadar bekleyip,hafif ovarak cikartin,ben arkasindanda sebamed sabunla yikadim ve a vitaminli kremimi surdum,cildim harika gorunuyor,pembis pembis...

CANIM BEN ONU DENEDiM AMA ACIKCASI MEMNUN KALMADIM 1 YEMEK KASIGI YOGURDA 1 PAKAET KABARTMA TOZU KOYUP LEKELi BOLGEYi OVUCAKSIN DiYORDU. BEN DE AYNEN ARKADASIN DEDiGi GiBi YAPTIM. YOGURT iYICE KABARDI VE YUZUM YANMAYA BASLADI OVDUGUM YERLER iYiCE KIZARDI VE 2 GUN DE GECMEDi. LEKELERiM DE AYNEN DURUYOR. BELKi BENiM CiLDiM BiRAZ HASSAS OLDUGU iCiN BANA YARAMADI. iSTERSEN DENE BELKi SENDE ETKi GOSTERiR. KOLAY GELSiN:teytey::teytey::teytey:

denileni yanlış yapmışsında o yüzden 1 çoba kaşığı yogurda 1 çorba kaşığı kabartma tozu koyuyosun karıştırıosnn sonra yüzüne maske gibi sürüyosun kuruduktan sonra suyla yıkıyosun ovmaman gerek çünkü çok kuruyor suna dumankayanın formülü bu ve bende kullanıyorum sivilce izleridne azalma oldu görüntüsünde yani birde ewt kızarıyor bunun için akşam yatmadan önce yapman gerek eğer uygulamadan sonra gülsuyuda sürersen kızarıklığı daha az oluyor ertesi güne hiç kızarıklık kalmıyor ben gülsuyu kullanmadan yapıorum sabah kalktığımda bi kızarıklık olmuyor bu formülü uygularken en önemli şey dışarı çıkmadan önce yüzüne mutlaka 40 45 faktör güneş koruyucu sürmelisinnn

arkadaşlar bu yağın ağız yoluyla kullanımı vajinal ıslaklığı ve akıntıyı, mukusu artırıyor mu

Arkadaşlar ben çuha çiçeği yağı kullanıyorum kapsül şeklinde aktarlarda satılıyor ve çok faydasını gördüm, 1 hafta içerisinde cildim yumuşacık oldu ve karma bir cildim olmasına rağmen sanki cildimi normale çevirdi.Hiçbir yan etkisi yok ve E vitamini ve çuha çiçeği var içeriğinde, cildiniz harika oluyor ve iştahıda fazla olmasada kesiyor, faydalı olması dileği ile diğer yararlarını da aktarıyorum;

Bağışıklık sistemini güçlendirir.

Bayanların özel günlerindeki baş ve karın ağrılarının (PMS ağrıları ve mensturel kramplar) giderilmesine yardım eder.

Hanımlardaki adet düzensizliklerinin giderilmesinde faydalı olabilir.

Menopoz semptomlarını azaltıcı etkisi vardır.

Egzema ve sedef hastalarının ciltlerini sağlıklı bir görünüme kavuşturmaya yardımcı olabilir. (Günde:3x2 softgel)

Çinko (mineral) ile birlikte alındığında ergenlik sivilcelerini (Akne) iyileştirebilir.

Aşırı alkol ve sigara kullanımı sonucu oluşan toksik (zehirli) etkileri azaltır.(Anti-oksidant etki)

Yaşlılık etkilerinin geciktirilmesine faydalıdır. (Anti-aging etki)

Romatizma ve mafsal (eklem) iltihabı ağrılarının azaltılmasına yardımcı olabilir.

Kireçlenme sonucu meydana gelen bel, sırt, diz, omuz ve boyun ağrılarınaa karşı faydalı olabilir.

Yorgunluğu azaltmak ve çalışma isteğinizi artırmak için yararlıdır.

Güçsüz ve kırılgan tırnakları güçlendirir.

MS (Multiple Sclerosis) hastalığının ilerlemesini yavaşlatmaya faydalıdır. (Günde 3x2 softgel).

Kullanım Önerisi: Çuha Çiçeği Yağı'dan, günde 3 kez yemeklerden sonra ek gıda olarak 1-2 softgel alınabilir. Bilinen herhangi bir yan etkisi yoktur.

olumlu yorumları takip ettim osman müftüoğlu ve ender saraç bu hapı öneriyorlar ender saraçın böyle yazdıgını aktarıyorum

Çuha çiçeği yağı” hapı almalarının faydalı olacağını belirterek “Bu haplar, baş ağrısını azaltacaktır

Son düzenleme:
olumlu yorumları takip ettim osman müftüoğlu ve ender saraç bu hapı öneriyorlar ender saraçın böyle yazdıgını aktarıyorum

Çuha çiçeği yağı” hapı almalarının faydalı olacağını belirterek “Bu haplar, baş ağrısını azaltacaktır

üç gündür bu hapı kullanıyommm hiççç baş agrılarım olmadıııı şiddetle tavisye edioyorummmmm

Cuha cicegi yagi bilimsel bile arastirilmis egzamaya ve cilde cok iyimis. Agiz yoluyla aliyorum ben bide kuru cildime sürüyorum. Ama saf yag olacak. Kapsüldede baska karisim olmasin

X