- 16 Mayıs 2007
- 32
- 0
- 56
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok özür ama bu karışım yeniyormu,,ciltemi sürülüyor
CANIM BEN ONU DENEDiM AMA ACIKCASI MEMNUN KALMADIM 1 YEMEK KASIGI YOGURDA 1 PAKAET KABARTMA TOZU KOYUP LEKELi BOLGEYi OVUCAKSIN DiYORDU. BEN DE AYNEN ARKADASIN DEDiGi GiBi YAPTIM. YOGURT iYICE KABARDI VE YUZUM YANMAYA BASLADI OVDUGUM YERLER iYiCE KIZARDI VE 2 GUN DE GECMEDi. LEKELERiM DE AYNEN DURUYOR. BELKi BENiM CiLDiM BiRAZ HASSAS OLDUGU iCiN BANA YARAMADI. iSTERSEN DENE BELKi SENDE ETKi GOSTERiR. KOLAY GELSiN:teytey::teytey::teytey:
Arkadaşlar ben çuha çiçeği yağı kullanıyorum kapsül şeklinde aktarlarda satılıyor ve çok faydasını gördüm, 1 hafta içerisinde cildim yumuşacık oldu ve karma bir cildim olmasına rağmen sanki cildimi normale çevirdi.Hiçbir yan etkisi yok ve E vitamini ve çuha çiçeği var içeriğinde, cildiniz harika oluyor ve iştahıda fazla olmasada kesiyor, faydalı olması dileği ile diğer yararlarını da aktarıyorum;
Bağışıklık sistemini güçlendirir.
Bayanların özel günlerindeki baş ve karın ağrılarının (PMS ağrıları ve mensturel kramplar) giderilmesine yardım eder.
Hanımlardaki adet düzensizliklerinin giderilmesinde faydalı olabilir.
Menopoz semptomlarını azaltıcı etkisi vardır.
Egzema ve sedef hastalarının ciltlerini sağlıklı bir görünüme kavuşturmaya yardımcı olabilir. (Günde:3x2 softgel)
Çinko (mineral) ile birlikte alındığında ergenlik sivilcelerini (Akne) iyileştirebilir.
Aşırı alkol ve sigara kullanımı sonucu oluşan toksik (zehirli) etkileri azaltır.(Anti-oksidant etki)
Yaşlılık etkilerinin geciktirilmesine faydalıdır. (Anti-aging etki)
Romatizma ve mafsal (eklem) iltihabı ağrılarının azaltılmasına yardımcı olabilir.
Kireçlenme sonucu meydana gelen bel, sırt, diz, omuz ve boyun ağrılarınaa karşı faydalı olabilir.
Yorgunluğu azaltmak ve çalışma isteğinizi artırmak için yararlıdır.
Güçsüz ve kırılgan tırnakları güçlendirir.
MS (Multiple Sclerosis) hastalığının ilerlemesini yavaşlatmaya faydalıdır. (Günde 3x2 softgel).
Kullanım Önerisi: Çuha Çiçeği Yağı'dan, günde 3 kez yemeklerden sonra ek gıda olarak 1-2 softgel alınabilir. Bilinen herhangi bir yan etkisi yoktur.
olumlu yorumları takip ettim osman müftüoğlu ve ender saraç bu hapı öneriyorlar ender saraçın böyle yazdıgını aktarıyorum
Çuha çiçeği yağı” hapı almalarının faydalı olacağını belirterek “Bu haplar, baş ağrısını azaltacaktır
Cuha cicegı yağı cildine iyi geldi mi bende almayi dusunuyorumCuha cicegi yagi bilimsel bile arastirilmis egzamaya ve cilde cok iyimis. Agiz yoluyla aliyorum ben bide kuru cildime sürüyorum. Ama saf yag olacak. Kapsüldede baska karisim olmasin