Cübbeli'ye Kumpas Paralel İŞi

Biz söylerken, anlatmaya çalışırken
'aha kaseti çıkmış ehe ehe' diye bu olaydan bu iftiradan zevk alanlara selam olsun!
 
Yazacaklarım bu haber ve paralele bağlanan her haber için gelsin :)
Bu da paralelcilerin işiymiş yaa bakın gördünüzz müüüü minvalinde yapılan haberlerin hastasıyız.
Yeni yol harıtamız ye naneyi at paralele :)
Tam mazlumu getirin bana oldu artık bu.
''Bu da mı gol değil'' yok artık yeni slogan ''Bu da mı paralel '' :))
Her pisliği temizlemede basın önünde ''arkadaşlar yine bir paralel oyunuyla karşı karşıyayız '' diye flashlar eşliğinde açıklamayla karşımıza cıkıyor bir güruh.
Dün Musuldaki cemaat okulları olaylardan once terk edildi acaba neden ? diye alttan duman verilerek gizemli bir havayla milletin beynini yiyorlardı.
Ama nirvanaya ulaşmaları Soma faciasını parelel işine bağlamalarıydı.Gülecek halim yoktu ozamanlar ama güldürmeyi bile başardılar yani.
Bakalım daha neleri bağlayacaklar ne kaldı ?
17 Aralıktan bu yana patlayan bu furyaya ben neden katılmıyorum ?Hiç bişeyi paralele bağlamadım.Bu modaya uymak istiyorum.
Şu ''7.2 yetmedi mi dövizi taşıyan aşağılık kadın paralelmiş biliyomusunuz.Yeni haber çıtır taze yayalım pls. :Ohh bu da üstümüzden kalktı smileyi :
 

Hala neyden ne çıkarıyorsunuz.
RTE ile Cemaatin arası iyiken bu olaylar olmuştu ve işte o zamanlar aynu şeyleri söylemiştik biz.
 

''Her pisliği temizlemede basın önünde ''arkadaşlar yine bir paralel oyunuyla karşı karşıyayız '' diye flashlar eşliğinde açıklamayla karşımıza cıkıyor bir güruh.''

Bu cümleni diğer olaylar için kullandığında bir şey diyemeyeceğim ama gelip burada Cübbelinin bu olayı için kullanamazsın.
Arada önemli bi ayrıntı var, paralel olayı cemaat olayları ortaya çıkmadan Cübbeliye bu iftiralar atıldı.
Hatta Cübbeli,devlete de sitem etti

İsteyen tarihlere girsin baksın 'dinler arası diyalog' , 'türkçe olimpiyatları' gibi bir çok konuda eleştirisi vardı cübbelinin.

Hocanın durumu kanıtlıyken senin tabirinle 'pislikğini' neden temizlemeye çalşıp iftira atsın
 
Her cemaat bir din değildir bir yorumdur , aklını kullanan kendini kullandırmaz hızlı şekilde iranlaştırılıyoruz bu kesin
 
Meryem yorumumun basinda genel oldugundan bahsettim ki verdigim ornekler ona yonelikti ki bahsetmis oldugun olayi da senden duyuyorum.Bilmiyordum.Yine diyorum 17 Aralik surecinden beri geriye donuk ya da surecte olan yenilen her nane cemaatin uzerine atiliyor.Var mi temizlenmesi gereken bir pislik paralel isi de siyril.Koruyorum kolluyorum gibi algilanmasin alakam yoktur ama durum bu.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Paralel dogru ve yamuk. Paralel belli yamuk da belli.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Chelz,
Yazacaklarım ''bu haber'' ve paralele bağlanan her haber için gelsin :)

bu haberi de dahil etmişsin.
 
Chelz,
Yazacaklarım ''bu haber'' ve paralele bağlanan her haber için gelsin :)

bu haberi de dahil etmişsin.

Ben haberin ustunden konustum hatta bahsettiginin uzerinde durmadim bile ve ona gore yorum yaptim.Bahsettigim konulardan birinde de uzerinden 12 saat gecmeden bir olayi daha paralele iteleme yazisi /haberi cikmis tesaduf..telden baglandigin icin paylasamiyorum linki ama bas yalaka yandas star gazetesi yazari elif cakir bayrak indirmede yapanlar icin paraleli isaret etmis :) kusura bakma ama gercekligini gectim komikligi de gecti artik "bu da paralelin isiymis" haberleri.Bayatladi da ayrica.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Kimin işi bilmem de en başından beri gözden düşürme, itibarsızlaştırma olduğuna inandım.
Hala anlamayanlar var. Allah onlara da akıl fikir versin!
 
Son düzenleme:
ay bu cübbeliye inananlar cidden var, Allah ıslah etsin, akıl fikir versin size.

Terbiyesizleşme sen neye göre başkası için akıl diliyorsun ???
Önce kendine bak sonra bizim için Allhtan istekte bulunursun (sıra gelirse).

Herkesin olduğu gibi onunda mutlaka hataları vardır ama doğrulardan şaşmadığı için hapse bile girdi. Yaptıkları söyledikleri herşeyde kuran ve hadisi baz alıyor. Senden çok okuduğu ve çok bildiği de zaten kesin. Ayrıca maddi çıkar da sağlamıyor çıktığı programlarda Allah için konuşuyor.

Dicek çok şey var da senin için banlanamam
 
Cübbeli hocayı tanımam, medyada takip ettiğim kadarıyle bilirim, niye bu kadar üstüne gidildi bilmiyorum ama haberde yer alan şu kısım dikkatimi çekti: "Terkeşli, operasyon biriminin alınan talimat üzere Cübbeli Ahmet ve yakınlarını dinlemeye aldığını söyledi. Terkeşli “Cübbeli Ahmet’in bitirilmesi için ‘halkın gözünde onu zor durumda bırakacak, ne kadar reddederse etsin üzerine yapışacak bir argüman lazım’ dediler. Her zaman yaptıkları gibi isimsiz bir ihbar mektubu ile İstanbul Emniyeti İstihbarat Şube’deki paralel yapı mensuplarının takibine alındı."

Bildiğim kadarıyle devletin hangi kurumuna olursa olsun bir ihbar yapacağınızda tc kimlik numaranıza kadar yazıyorsunuz, gerçek kişilerce yapılmamış, isimsiz ihbarlar kabul görmüyor, isimsiz ihbarı hiç sorgulayan olmamış mı? Nasıl, niye kabul edilmiş bu ihbar?
Herzaman yaptıkları gibi denmiş, devlet en azından Adalet Bakanlığı neden soruşturmamış, dikkatlerini de mi çekmedi imzasız, isimsiz şikayet mektupları? Yoksa?
Bana çok tuhaf geldi, sonuçta hatalarıyla sevap ve günahlarıyla toplumun belli bir kesimine hitap eden, bir kısım insanlarca saygı duyulan biri hakkında birtakım iddialar atılıyor ortaya, böyle kolay karalanmamalı değil mi?

Ayrıca Cübbeli hoca hakkında çokta bilgi sahibi olmasam bile tutuklandığı zamanların paralel'in p'sinin geçmediği zamanlar olduğunu biliyorum.
 

Mune gerçekten okduğunu belli edecek bir yorum yazmışsın seni tebrik ediyorum çünkü genelde okumadan geçiliyor ve o konudaki genel fikir yazılıyor.
Takıldığın noktalara gelince, tabiiki o zamanlar 'paralel yapı' diye bir kavram yoktu ama Cübbeli taraftarları hatta olmayan bir çok kişi biliyordu ki bu durum Gülen Cemaati ile alakalıydı. Çüünkü Cübbeli 'dinler arası diyalog' 'türkçe olimpiyatları' gbi konularda hep eleştiri yaptı ve o zamanlar RTE ve GÜlen birlikte dans ediyorlardı o yüzden devlet de yanında olmadı ve bu olay öyle her yerde söylenemedi
 

Teşekkür ederim, bilgi sahibi olmadığım konularda yorum yazmamaya, kişilerle ilgili çok bilgim yoksa da kişiliğini irdeleyecek sözler sarf etmemeye gayret ederim ve mutlaka okurum, okumadan yorum yapamam, ben hakikaten takıldım o altını çizdiğim noktalara, birde isim vermeden yapılan ihbar mektupları kısmı garip geldi meryem, çünkü bugün ne konuda şikayet edersen et veya ne bileyim bilgi edinme yasası kapsamında bir konu hakkında bilgi edinmek istediğinde tc kimlik numaran, isim soyad isteniyor, öyle kafadan atma isimlerle yapılan ihbarlar kabul görmüyor.

Olması gerekende bu zaten zira düşünsene sen sözü geçen, bir grubun saygın olarak nitelendirdiği biri olsan sırf bir isimsiz ihbar yüzünden karalansan haksızlık olmaz mı? O zaman herkes bir postaneden atar bir mektup insanların hayatını karartır, Cübbeli olayında karanlıkta kalmış noktalar var bana göre, ne olursa olsun hocanın bu kadar kolay karalanmasını aklım almıyor, iyi biridir, değildir ben bilemem fakat ortada hakikaten bir haksızlık mevzu bahis.
Hatta böyle insanlar acaba nasıl birileridir diye biraz araştırırım, birkaç söyleşini dinledim, esprili bir mizacı var aslında.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…