Yazacaklarım bu haber ve paralele bağlanan her haber için gelsin :)
Bu da paralelcilerin işiymiş yaa bakın gördünüzz müüüü minvalinde yapılan haberlerin hastasıyız.
Yeni yol harıtamız ye naneyi at paralele :)
Tam mazlumu getirin bana oldu artık bu.
''Bu da mı gol değil'' yok artık yeni slogan ''Bu da mı paralel '' :))
Her pisliği temizlemede basın önünde ''arkadaşlar yine bir paralel oyunuyla karşı karşıyayız '' diye flashlar eşliğinde açıklamayla karşımıza cıkıyor bir güruh.
Dün Musuldaki cemaat okulları olaylardan once terk edildi acaba neden ? diye alttan duman verilerek gizemli bir havayla milletin beynini yiyorlardı.
Ama nirvanaya ulaşmaları Soma faciasını parelel işine bağlamalarıydı.Gülecek halim yoktu ozamanlar ama güldürmeyi bile başardılar yani.
Bakalım daha neleri bağlayacaklar ne kaldı ?
17 Aralıktan bu yana patlayan bu furyaya ben neden katılmıyorum ?Hiç bişeyi paralele bağlamadım.Bu modaya uymak istiyorum.
Şu ''7.2 yetmedi mi dövizi taşıyan aşağılık kadın paralelmiş biliyomusunuz.Yeni haber çıtır taze yayalım pls. :Ohh bu da üstümüzden kalktı smileyi :
Yazacaklarım bu haber ve paralele bağlanan her haber için gelsin :)
Bu da paralelcilerin işiymiş yaa bakın gördünüzz müüüü minvalinde yapılan haberlerin hastasıyız.
Yeni yol harıtamız ye naneyi at paralele :)
Tam mazlumu getirin bana oldu artık bu.
''Bu da mı gol değil'' yok artık yeni slogan ''Bu da mı paralel '' :))
Her pisliği temizlemede basın önünde ''arkadaşlar yine bir paralel oyunuyla karşı karşıyayız '' diye flashlar eşliğinde açıklamayla karşımıza cıkıyor bir güruh.
Dün Musuldaki cemaat okulları olaylardan once terk edildi acaba neden ? diye alttan duman verilerek gizemli bir havayla milletin beynini yiyorlardı.
Ama nirvanaya ulaşmaları Soma faciasını parelel işine bağlamalarıydı.Gülecek halim yoktu ozamanlar ama güldürmeyi bile başardılar yani.
Bakalım daha neleri bağlayacaklar ne kaldı ?
17 Aralıktan bu yana patlayan bu furyaya ben neden katılmıyorum ?Hiç bişeyi paralele bağlamadım.Bu modaya uymak istiyorum.
Şu ''7.2 yetmedi mi dövizi taşıyan aşağılık kadın paralelmiş biliyomusunuz.Yeni haber çıtır taze yayalım pls. :Ohh bu da üstümüzden kalktı smileyi :
Meryem yorumumun basinda genel oldugundan bahsettim ki verdigim ornekler ona yonelikti ki bahsetmis oldugun olayi da senden duyuyorum.Bilmiyordum.Yine diyorum 17 Aralik surecinden beri geriye donuk ya da surecte olan yenilen her nane cemaatin uzerine atiliyor.Var mi temizlenmesi gereken bir pislik paralel isi de siyril.Koruyorum kolluyorum gibi algilanmasin alakam yoktur ama durum bu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Chelz,
Yazacaklarım ''bu haber'' ve paralele bağlanan her haber için gelsin :)
bu haberi de dahil etmişsin.
ay bu cübbeliye inananlar cidden var, Allah ıslah etsin, akıl fikir versin size.
Cübbeli hocayı tanımam, medyada takip ettiğim kadarıyle bilirim, niye bu kadar üstüne gidildi bilmiyorum ama haberde yer alan şu kısım dikkatimi çekti: "Terkeşli, operasyon biriminin alınan talimat üzere Cübbeli Ahmet ve yakınlarını dinlemeye aldığını söyledi. Terkeşli Cübbeli Ahmetin bitirilmesi için halkın gözünde onu zor durumda bırakacak, ne kadar reddederse etsin üzerine yapışacak bir argüman lazım dediler. Her zaman yaptıkları gibi isimsiz bir ihbar mektubu ile İstanbul Emniyeti İstihbarat Şubedeki paralel yapı mensuplarının takibine alındı."
Bildiğim kadarıyle devletin hangi kurumuna olursa olsun bir ihbar yapacağınızda tc kimlik numaranıza kadar yazıyorsunuz, gerçek kişilerce yapılmamış, isimsiz ihbarlar kabul görmüyor, isimsiz ihbarı hiç sorgulayan olmamış mı? Nasıl, niye kabul edilmiş bu ihbar?
Herzaman yaptıkları gibi denmiş, devlet en azından Adalet Bakanlığı neden soruşturmamış, dikkatlerini de mi çekmedi imzasız, isimsiz şikayet mektupları? Yoksa?
Bana çok tuhaf geldi, sonuçta hatalarıyla sevap ve günahlarıyla toplumun belli bir kesimine hitap eden, bir kısım insanlarca saygı duyulan biri hakkında birtakım iddialar atılıyor ortaya, böyle kolay karalanmamalı değil mi?
Ayrıca Cübbeli hoca hakkında çokta bilgi sahibi olmasam bile tutuklandığı zamanların paralel'in p'sinin geçmediği zamanlar olduğunu biliyorum.
Mune gerçekten okduğunu belli edecek bir yorum yazmışsın seni tebrik ediyorum çünkü genelde okumadan geçiliyor ve o konudaki genel fikir yazılıyor.
Takıldığın noktalara gelince, tabiiki o zamanlar 'paralel yapı' diye bir kavram yoktu ama Cübbeli taraftarları hatta olmayan bir çok kişi biliyordu ki bu durum Gülen Cemaati ile alakalıydı. Çüünkü Cübbeli 'dinler arası diyalog' 'türkçe olimpiyatları' gbi konularda hep eleştiri yaptı ve o zamanlar RTE ve GÜlen birlikte dans ediyorlardı o yüzden devlet de yanında olmadı ve bu olay öyle her yerde söylenemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?