Cübbeli Ahmet Hoca şikayetci oldu

İslamı yaşamak, şekilcilik yapmak değildir yalnız. Nesnelere sırf peygamber kullandı diye özel anlam yüklenemez.
Peygambere uyun derken onu taklit edin dememiştir Allah.
Katılıyorum. Hurmaya bile ayrı sevap yükleyip ibadet aşkıyla yiyoruz. Halbuki tek yiyeceği hurma olan Peygamberimizin günlerce aç gezdiğini unutuyor, midenizin üçte birini yemeğe, üçte birini suya, üçte birini de boş birakin tavsiyesini unutup tıka basa yemek yiyoruz.
Kendisini ara ara dinlerdim onceden. Son yıllarda tuhaflasti. Ve kendisi benim için " Ben kefenimi Kabe ortusunden diktirdim, ceylan derisine de dua yazdırıp eklettim. Tabi herkese nasip olmaz böylesi. E sizde madem nasip olmayacak o zaman gelin bizim bilmem kaç liraya diktirdigimiz dualı kefenlerimizden alın." Dedikten sonra bitmiştir. Bu tamamiyle kibir değildir de nedir? Bu söylem nerdee, sahibenin ayağını orttugunde yüzü açılan, yüzünü orttugunde ayağı acilan kefeni nerde. Allahın rızasını kazanamadiktan sonra dualı kefenin ne ehemmiyeti var. Bizim obur dünyadaki tek azigimiz takvamiz. Ustunluk de ancak takvadadir. Takvayi geri plana iten her turlu aidiyet, düşünce, duygu, topluluk vs. her ne varsa hepsi de batıldır.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Ünlü, perşembe sohbetine katılan bir gurup Lübnanlı'yla Emirgan'daki bir restoranda yemek yedi.
  • AA
200420131448033564588_2.jpg

Ahmet Ünlü mekandan çıkarken Kürt açılım ve akil insanlar konusundaki sorulara yanıt vermedi. Ünlü'nün yanından ayrılmayan oğlu Yusuf Ünlü'nün Dolce&Gabbana ayakkabıları, Emporio Armani jean pantolonu, Burberry montu ve Audi A3 model otomobili dikkat çekti.

Ehli sünnet bunlar değil mi

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Ünlü, perşembe sohbetine katılan bir gurup Lübnanlı'yla Emirgan'daki bir restoranda yemek yedi.
  • AA
200420131448033564588_2.jpg

Ahmet Ünlü mekandan çıkarken Kürt açılım ve akil insanlar konusundaki sorulara yanıt vermedi. Ünlü'nün yanından ayrılmayan oğlu Yusuf Ünlü'nün Dolce&Gabbana ayakkabıları, Emporio Armani jean pantolonu, Burberry montu ve Audi A3 model otomobili dikkat çekti.

Ehli sünnet bunlar değil mi

işte bunlar hep takva..

R
0
CÜBBELİ AHMET'TEN SKANDAL SÖZLER
thumb_09c32c72b8ab76a647aa1decafa04ea4.jpg

AddThis Sharing Buttons
CÜBBELİ AHMET'TEN SKANDAL SÖZLER

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü bir sohbetinde çok konuşulacak sözlere imza attı.Cübbeli Ahmet'in ergenliğe girmiş kız çocuklarının asla okula gönderilmemesi gerektiğini savunduğu bir sohbeti esnasında çekilen görüntüleri şok etkisi yarattı.

2013 yılında çekildiği öğrenilen videoda Cübbeli Ahmet ergenliğe girmiş kız çocuklarının asla okula gönderilmemesi gerektiğini savunuyor. Videoda Cübbeli Ahmet kendisini dinleyenlere, "Kadınların kızların okuması aman yarabbi asla. Hele bluğ çağına gelmiş kızların erkeklerle birlikte okuması kadın kız olmaz fitne" diyor.

Cübbeli yi savunanlar kız çocuklarını okula göndermiyor lakin verdiniz cübbeli ye her onay bir kız çocuğunun hayatını karartıyor
Bundan sorumlusunuz

Son düzenleme:

shadow.png

Cübbeli'den skandal kitap: Allah'ın ismini zikredip cinsel organa üfleyin
Cübbeli olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün Şifa Ayetleri kitabını canlı yayında okuyarak Diyanet İşleri Başkanlığı'nı göreve çağırdılar.
06 Aralık 2015 Pazar - cumhuriyet.com.tr

11.jpg

KRT TV'de Gönül Mimarları programında Cübbeli olarak Anılan Ahmet Mahmut Ünlü'nün Şifa Ayetleri isimli kitabı masaya yatırıldı.

Kitabın 84 sayfa olmasına rağmen fiyatının oldukça pahalı olmasına dikkat çekilirken, kitabın içeriğinde yazılanlar ise büyük tartışmalara sebep olacak cinsten...

Erkeklik organının işlevinin tam olarak yerine getirebilmesi için Kuran ayetlerinden alıntı yapılarak cinsel organa üflenmesi isteniyor.

CİNSEL ORGAN İÇİN ALLAH'IN İSMİNİ DE KULLANIYOR

Tartışma yaratan kitap sadece bununla da sınırlı değil. Adı geçen kitapta Allah'ın "Kayyum" isminin söylenerek cinsel organa üflenmesi de tarif ediliyor.

2.jpg

Nerede burda akıl mantık hani İslam mantık diniydi şarlatanlık değil mi bu

7.4 yetmedi mi beni benden almıştı o zamanlar.. rabbimin afetini bile kendilerine yontmuşlardı..
yasayan biri olarak zaten boyle dusunen kimseye hakkımı helal etmiyorum beynimin icinden atamadıgım oyle goruntulere sahit oldum ki en acısıda daha kundaktaki bebegini enkazdan cıkaran bir tanıdıgımız vardı ne buyuk acıydı oyleki adamın sacları bir gecede bembeyaz hale gelmisti..bunları hatırladıkca 7.4 yetmedimi diyenlerin obur tarafda cekecegi cezayı tahmin bile edemiyorum

Kesskeeeeeee boyle buyutebilesemm evlatlarimi rabbim bana nasip etsin.
Allahim olmayaninada hidayet nasip etsin insallah. Fikih anada babada baslar ama arkadasim inanmadigin dine ahkam kesme istersen uslubunla fazla oluyorsun.

Yorum yapmak için, inanmaya gerek yok, bilgi yeterli.

Saygi sinirini asarsa bu yorum degildir

Eee, ama bilerek cümlelerini çok kısa seçiyorsun.
"Saygı sınırına asarsa bu yorum değildir, örneğin; ...." şeklinde devam etmen gerekmez miydi? Çekinme evlaefe, bir iddian varsa kanıtla ki çamur atmaktan öteye geçebilesin.

Gördüğüm dinlediğim kadariyla ehli sünnet üzere bir insan. Herkesin üslubu farklıdır. Onunkinden etkilenende var adı geçen hocalarinkinden de.Ama şu varki bazı sinir uçlarına dokunan söylemleri olabilir. Bu devrin anlama seviyesi ne göre dil bulup konuşmak baya ciddi bir mesele zaten.Diğer pek çok hocalarinda eleştirilen söylemleri görüşleri mevcut. Böyle bir devirde yaşıyoruz ne yapalim.İtikadi alanda (Kuran peygamber Allah ) sapitmadiktan sonra istifade edeceğimiz bilgisi kuvvetli bir hoca.
İnsandır nefis taşıyor elbette kusursuz olamaz.

X