Gebeliğe Hazırlık Crp ve rahim filmi hsg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tyneas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
296
101
29
Arkadaşlar merhaba 3-4 ay önce kandaki enfeksiyon için antibiyotik tedavisi oldum. 20 olan crp 0.8 lere düşmüştü. Bugün yine kontrole gittim 19 çıktı. Yani tekrar enfeksiyon gözüküyor. Bunun nedeni ne olabilir. Bir düşüğe bağlı kürtajım var tüplerimde tıkanıklık ve yara falan mı var da sürekli kana karışıyor. Doktor acaba tüplere baksak mı gibi bişey söyledi çelişkide kaldı. Kendi isteğimie rahim filmi hsg çektirsem nasıl oluyor devlette yapıyorlar mı. Anestezi ile yapılıyor deniliyor. Bilen arkadaşlar bir yardımcı olaun molur

Arkadaşım naçizane tavsiyem hergün 1 tatlı kaşığı zerdeçal+yarın çay kaşığı karabiber+birkaç damla zeytinyağı suya karıştır iç. Sürekli devam et. Hiç bir yan etkisi yok. Vucut alkalisini düzenliyor. Crp düşürüyor. Bana da dua et arkadaşım. Çok yararını görürsün.

Rahim filmi devlette yapılıyor ama anestezi almadım ben mesela Ama almanı öneririm.

Arkadaşım naçizane tavsiyem hergün 1 tatlı kaşığı zerdeçal+yarın çay kaşığı karabiber+birkaç damla zeytinyağı suya karıştır iç. Sürekli devam et. Hiç bir yan etkisi yok. Vucut alkalisini düzenliyor. Crp düşürüyor. Bana da dua et arkadaşım. Çok yararını görürsün.
Denerim tabi canım faydasını göreyimde yeter ki seninkini düşürdü mğ gerçekten

Denerim tabi canım faydasını göreyimde yeter ki seninkini düşürdü mğ gerçekten
benim crp yüksek değil. ama ben hergün organik tarçın (1 çay kaşığı)+organik zerdeçal (1 çay kaşığı)+organik zencefil (1 çay kaşığı)+karabiber (yarım çay kaşığı) ve biraz zeytinyağı nı bir litre suya karıştırıp içiyorum. bilimsel makale taradım zerdeçal ile ilgili. kanıtlı crp düşürüyor ama emili artması için karabiber ve yağ koyman şart.
1 aydır hergün içiyorum.

benim crp yüksek değil. ama ben hergün organik tarçın (1 çay kaşığı)+organik zerdeçal (1 çay kaşığı)+organik zencefil (1 çay kaşığı)+karabiber (yarım çay kaşığı) ve biraz zeytinyağı nı bir litre suya karıştırıp içiyorum. bilimsel makale taradım zerdeçal ile ilgili. kanıtlı crp düşürüyor ama emili artması için karabiber ve yağ koyman şart.
1 aydır hergün içiyorum.
Ben hamileyim 9 haftalık. 13 çıkmıştı antibiyotik kullandım bir gün sonra 7,5 oldu şimdi tekrar olctirmedim ama antibiyotik içince çok korkuyorum bişi olur mu diyorum. Bahsettiğiniz kur hamilelere uygun mu?? Doktor bağışıklığın çok zayıf dedi probiyotik iceren hap verdi. Benim ikiz bir de

Ben hamileyim 9 haftalık. 13 çıkmıştı antibiyotik kullandım bir gün sonra 7,5 oldu şimdi tekrar olctirmedim ama antibiyotik içince çok korkuyorum bişi olur mu diyorum. Bahsettiğiniz kur hamilelere uygun mu?? Doktor bağışıklığın çok zayıf dedi probiyotik iceren hap verdi. Benim ikiz bir de
Canım bebeklerin ve kendin hep mutlu ol inşallah. Ben birşey olacağını düşünmüyorum zaten yemek yaparken kullanılan şeyler. Hindistan lılar zerdeçal günde bir yemek kaşığı tüketiyor en az. Kanser oranı çok düşük biliyorsunuz oralarda ve bunun zerdeçaldan olduğu tespit edildi. Siz yine de Dr unuza danışın. Ben aşılama tedavisi görüyorum hiç kesmedim. Zaten doğal bir ürün. Hamilelere zencefil veriliyor bulantıyı kessin diye. Tarçın şekeri dengeliyor. Ama arkadaşlar ben bu ürünleri birde ithal kullanıyorum. Mesela tarçını seylon tarçını kullanıyorum. Aktarda satılanlar Çin tarçını ve kumarin oranı toksik. O sebeple makromarketlerden alıyorum yada netten sipariş veriyorum çünkü seylon tarçınında bu toksik madde yok.

Yani ben hamile olsam arada içerim ama siz dr unuza danışın mutlaka.

Benim CRP 17 'ydi. Ultrasonda apandisite vs abdominal bölgeye bakıldı bir sıkıntı çıkmadı. Hacamat olup tekrar kan testi yaptırdım CRP 0 olmuştu, bir daha da yükselmedi. Hâlâ 0..

Benim CRP 17 'ydi. Ultrasonda apandisite vs abdominal bölgeye bakıldı bir sıkıntı çıkmadı. Hacamat olup tekrar kan testi yaptırdım CRP 0 olmuştu, bir daha da yükselmedi. Hâlâ 0..
Bende hacamat bugün yaptırdım bel düşüklüğümde varmış buralarda sürekli övdükleri bir kadına gittim. Normal de hiç inanmam böyle belin düşmüş vs demelerine ama bardak kapattığında bir şişmeler oldu ki sormayın. Ve sonradan çok rahatladım. 3 gün karnıma sıkı bişey bağladılar bunla gezicekmişim. Eski insanlar bişey biliyorsur diye kalkıştım bi işe hayırlısı Allah tan. Hacamat ama crpyi nasıl düşürdü çok tuhafıma gitti

Bende hacamat bugün yaptırdım bel düşüklüğümde varmış buralarda sürekli övdükleri bir kadına gittim. Normal de hiç inanmam böyle belin düşmüş vs demelerine ama bardak kapattığında bir şişmeler oldu ki sormayın. Ve sonradan çok rahatladım. 3 gün karnıma sıkı bişey bağladılar bunla gezicekmişim. Eski insanlar bişey biliyorsur diye kalkıştım bi işe hayırlısı Allah tan. Hacamat ama crpyi nasıl düşürdü çok tuhafıma gitti
Bel düşüklüğü hakkında bilgi sahibi değilim canım ama hacamat vücuttaki iltihaplı kanı temizliyor. İstersen yarın crp testi yaptır ve sonucu gör :)

Bel düşüklüğü hakkında bilgi sahibi değilim canım ama hacamat vücuttaki iltihaplı kanı temizliyor. İstersen yarın crp testi yaptır ve sonucu gör :)
Hemen yaptırıcam canım valla ilk kez duydum şuan merakla yarın olsun dite beklicem

Hemen yaptırıcam canım valla ilk kez duydum şuan merakla yarın olsun dite beklicem
Valla ben canlı şahidim canım, ben de şok oldum ama kanda iltihap varsa zaten crp yüksek çıkıyor. hacamat da kirli kanı temizliyor. mucizeye tanık oldum . İnşaallah senin de güzel sonucunu merakla bekliyorum :) ❤️

Valla ben canlı şahidim canım, ben de şok oldum ama kanda iltihap varsa zaten crp yüksek çıkıyor. hacamat da kirli kanı temizliyor. mucizeye tanık oldum . İnşaallah senin de güzel sonucunu merakla bekliyorum :) ❤️
Peki sende nasıl bir yöntem uyguladılae canım tam olarak nasıl ysptılar benimki ile aynı mı acaba

Peki sende nasıl bir yöntem uyguladılae canım tam olarak nasıl ysptılar benimki ile aynı mı acaba
Benim 2 omuz, omuzların ortası, akciğer bölgesi, böbrekler ve Rahim olmak üzere 10 kupa kullanıldı canım
2. kez yaptırdığımda aynı bölgelere ek olarak bacaklarıma yapıldı .
3. seansta tekrar aynı bölgelere ve kafama yapıldı canım.

ama benim crp testimin 0 çıktığı seans ilk seanstı ❤️❤️

Benim 2 omuz, omuzların ortası, akciğer bölgesi, böbrekler ve Rahim olmak üzere 10 kupa kullanıldı canım
2. kez yaptırdığımda aynı bölgelere ek olarak bacaklarıma yapıldı .
3. seansta tekrar aynı bölgelere ve kafama yapıldı canım.

ama benim crp testimin 0 çıktığı seans ilk seanstı ❤️❤️
Peki bazılarında çizik attırılıyormuş bazıları iss sadece bardak kapatarak kesik atmadan yapıyor. Sen kesik attırdın mı hiç küçük küçük bardak kapatılan yerlere

Peki bazılarında çizik attırılıyormuş bazıları iss sadece bardak kapatarak kesik atmadan yapıyor. Sen kesik attırdın mı hiç küçük küçük bardak kapatılan yerlere
tabii ki, kesik atılmadan nasıl kirli kanı temizleteceksin canım. Zaten kesik atılmadan önce bardak atılıp bölge uyuşturulduğu için acı hissetmiyorsun. kaşıntı hissi oluşuyor sadece :) Sonrasında da o kupalarla kirli kan çıkartılıyor.

X