- 22 Kasım 2022
- 226
- 112
- 18
- Konu Sahibi Hayallerdualaraemanet
-
Vücudunuz da enfeksiyon var çünkü ayın besini beklemeyin öksürük iştahsızlık uyku hali varmiSerum verdi sadece ayın 5 inde ravdevu bakalım inşaAllah düşer çok uykum geliyo
Öksürük yok uyku hali be bulantı iştahsızlık varVücudunuz da enfeksiyon var çünkü ayın besini beklemeyin öksürük iştahsızlık uyku hali varmi
Bitane daha antibiyotik verdi ikisini dönüşümlü kullan dedi bendede miğde kalmadı amaCovid, influenza gibi durumlarla da yükseliyor crp, oldukça yüksek. Ateş olsa hastaneye yatış yapıyorlar.Verilen antibiyotigin dozu mu yetersiz kaldı acaba?
19 dan 90 a hiç normal değil. Akdeniz anemisi riskini değerlendirdiler mi? Crp bunda çok yükselir, Atak öncesi bulantı ve ağrı görülebilir. 90 crp nin eve gönderilmesini hiç anlayamadim
Mide koruyucu ilac isteyebilirsinizBitane daha antibiyotik verdi ikisini dönüşümlü kullan dedi bendede miğde kalmadı ama
Mide koruyucu ilac isteyebilirsini
Merhaba geçmiş olsun.Öksürük yok uyku hali be bulantı iştahsızlık var
Başka hastane yokki burdaçok çok Yüksek hastanenin yatış vermesi gerekirdi acilen farklı bir hastaneye gidin
Çocuklar var ondan şimdi gidemiyorum yarın gidicem inşaAllahMerhaba geçmiş olsun.
Damardan antibiyotik alsanız daha çabuk düşebilir bence başka bi doktora gidin. Benimde 350 ye çıkmıştı 1 ay hastanede kalmıştım.
Şuan evde tedavi görmeniz süreci uzatır.
Çok geçmiş olsunÇocuklar var ondan şimdi gidemiyorum yarın gidicem inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?