Crp testim çok mu yüksek acilll

Hayallerdualaraemanet

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2022
226
112
18
Bir hafta önce baş ağrısı sebebi ile gittiğimde test yapılmıştı crp testim 19.5 çıktı antibiyotik ve ağrı kesici yazıldı dün ağrılarım sıklaştı ve yayıldı miğdemde bulantı halsizlik oluştu bu akşam acile gitti crp testim 90 geldi antibiyotik kullanmama rağmen yükselmiş ayrıca grip falanda değilim sadece buğazımda bi şişlik oldu o acıyor sizce ne yapmalıyıö çok mu acil bi durum bu

Covid, influenza gibi durumlarla da yükseliyor crp, oldukça yüksek. Ateş olsa hastaneye yatış yapıyorlar.Verilen antibiyotigin dozu mu yetersiz kaldı acaba?

19 dan 90 a hiç normal değil. Akdeniz anemisi riskini değerlendirdiler mi? Crp bunda çok yükselir, Atak öncesi bulantı ve ağrı görülebilir. 90 crp nin eve gönderilmesini hiç anlayamadim

Bitane daha antibiyotik verdi ikisini dönüşümlü kullan dedi bendede miğde kalmadı ama

Benimde 1 defasında crp 92 çıkmıştı tek basıma doktora gittiğimde sen nasıl ayakta geziyorsun demişti biraz ağrı eşiğım yuksektir benim yani dayanırım..ama sırtım ve bacaklarım kopacak gibi ağrıyordu ..aynı anda hem idrar yolu enfeksiyonu hemde bademcik olmuşum ..bana baya ağır ilaçlı iğneler vermişlerdi..iğneyi olunca ayağa kalkamıyordum ama daha cabuk iyilesmemi sağlamıştı tabi...crp 5 e düşene kadar 3 günde 1 kan takibi yapıldı

Öksürük yok uyku hali be bulantı iştahsızlık var
Merhaba geçmiş olsun.
Damardan antibiyotik alsanız daha çabuk düşebilir bence başka bi doktora gidin. Benimde 350 ye çıkmıştı 1 ay hastanede kalmıştım.
Şuan evde tedavi görmeniz süreci uzatır.

Merhaba geçmiş olsun.
Damardan antibiyotik alsanız daha çabuk düşebilir bence başka bi doktora gidin. Benimde 350 ye çıkmıştı 1 ay hastanede kalmıştım.
Şuan evde tedavi görmeniz süreci uzatır.
Çocuklar var ondan şimdi gidemiyorum yarın gidicem inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…