• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crp değeri aklım karıştı yardımcı olurmusunuz?

senersler

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2022
139
28
18
30
Merhaba kızlar🙏
Ben bugün kan testi yaptırdım 4 ayda bir düzenli yaptırıyorum kanıma değerlerime baktırıyorum . Bütğn yapılan testlerimde referans dışı hiç bir değer yoktu çok şükür . Crp değerim 4.74 çıktı normalde 0-5 mg/l olması gerekmiş ben tam sınırdayım biraz takımtılıyım sizce neden olur bu acaba aslında yüksek değil ama danışmak istedim .

Crp degeri onemsenmeyecek birsey degil baya onemli bi faktör ama 50 100 300 500 degerler teklikeli diger kan degerlerinizde bi sorun yok ise vucudunuzda hafif bi enfeksiyon vardır mesela biyerinizi kesip mikrop kaptirsaniz bile yukselebilir

Merhaba kızlar🙏
Ben bugün kan testi yaptırdım 4 ayda bir düzenli yaptırıyorum kanıma değerlerime baktırıyorum . Bütğn yapılan testlerimde referans dışı hiç bir değer yoktu çok şükür . Crp değerim 4.74 çıktı normalde 0-5 mg/l olması gerekmiş ben tam sınırdayım biraz takımtılıyım sizce neden olur bu acaba aslında yüksek değil ama danışmak istedim .
hemogram nasıl? wbc 'de artış var mı? idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı mı?

değeriniz normal,merak etmeyin :) (tıbbi tavsiye değildir )

Wbc 8 . Bütün tahlillerim iyi kanda bakılanlar idrar yaptırmadım belki idrarda engeksiyon vardır.

kolunuzu kapıya çarpsanız crp 15 çıkabilir çok kayda değer değil bu rakamlar takılmayın ☺️
Bilmiyordum bunu . Panik atak hastasıyım orda olması gereken değer 5 gösteriyor bende 5e çok yakınım biraz gerildim 😌 internette saçma şeyler yazıyor 3 üzerindeyseniz kalp hastası olma riskiniz var yazıyor mesela

Bilmiyordum bunu . Panik atak hastasıyım orda olması gereken değer 5 gösteriyor bende 5e çok yakınım biraz gerildim 😌 internette saçma şeyler yazıyor 3 üzerindeyseniz kalp hastası olma riskiniz var yazıyor mesela
Hayır. Kalp krizi için anlamlı bir değer değil 3. Troponin ve CK lar artı EKG bakılır. İnternete aldırmayın lütfen. Hele ki panik atak hastasısınız bir de.

Wbc de normal, 4-10 arası normaldir. Bence rahatlayın daha fazla araştırmayın. Yoksa durduk yere stres olacaksınız. ( tıbbi tavsiye değildir)

Hayır. Kalp krizi için anlamlı bir değer değil 3. Troponin ve CK lar artı EKG bakılır. İnternete aldırmayın lütfen. Hele ki panik atak hastasısınız bir de.

Wbc de normal, 4-10 arası normaldir. Bence rahatlayın daha fazla araştırmayın. Yoksa durduk yere stres olacaksınız. ( tıbbi tavsiye değildir)
Merhaba bende kalp te kuş çırpması çarpıntı gibi bişey vardı kan tahlili yaptırdım kandaki troponin seviyesi böyle çıktı acaba tehlike demiyim merak ettim anksiyete de var bende

Eklentiler

• Screenshot_20230720_225011_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20230720_225011_com.android.chrome.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 591
Bende panık atak hastasıyım ve bende devamlı test yaptırırım ama 4 ay da degıl
Bırde benım hgb düşük, ferritin düşük
B12,folık asıt,dvıtamını düşük
Plt diye birşeye taktım kanda pıhtılaşma yüksek
Kolestrol son 3 4 senedır yuksek dusmuyor
Ama hıc sınırs yakın dıye taktıgım olmadı😅😅

Yok bısey olmaz korkmayın

Back