- 8 Haziran 2020
- 107
- 40
- 48
- 31
- Konu Sahibi Fikoderler
Arkadaşlar crp değerim 7.5 çıkmış çok korkuyorum internette çok korkutucu hastaliklar neden oluyo yaziyor basından böyle bişey geçip normal seviyesi olan 0-5 arasina düşen oldumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde 3 aydir adet olamiyorum testte de negatif cıkıyor anlamadim gitti yeni evliyimArkadaşlar crp değerim 7.5 çıkmış çok korkuyorum internette çok korkutucu hastaliklar neden oluyo yaziyor basından böyle bişey geçip normal seviyesi olan 0-5 arasina düşen oldumu
ALLAH anneli babalı büyütsün cnm <3İnternete bakma. Yasatmadan oldurur adamı net alemi
Valla öyleyse iiçim rahatladı çok saol kötü hastalıklar romatit artid inme falan yazinca korktuydumKolunuzu duvara carpsaniz crp yukselir zaten. Vucudun bir seye tepki verdigi her seyde crp yukselir. Enfeksiyon vs vs
Arkadaşlar crp değerim 7.5 çıkmış çok korkuyorum internette çok korkutucu hastaliklar neden oluyo yaziyor basından böyle bişey geçip normal seviyesi olan 0-5 arasina düşen oldumu
Amın canım cok sagol. Aynen bak arkadaşta aynısını soylemıs zaten.annemin degeri ne baktım sımdıALLAH anneli babalı büyütsün cnm <3
Geçmiş olsun insallsh biran önce toplar keendiniOğlum 2 gün önce kafasını çarptı, tüm gerekenler yapıldı. Ateşi çıkınca dr crp istedi 3.60 çıktı 2,5 yaşında. Önemsemedi bile dr. Nette hep en kötüsü yazıyor korkmayın.
Benim crp geçen hafta 367 idi kısa bir hastane yatışı sonrası çok şükür 6.5 düştü korkmayın çok düşük enfeksiyonunuz çıkmışArkadaşlar crp değerim 7.5 çıkmış çok korkuyorum internette çok korkutucu hastaliklar neden oluyo yaziyor basından böyle bişey geçip normal seviyesi olan 0-5 arasina düşen oldumu