• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crp 7.5 çok korkuyorum yardım

Fikoderler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
107
40
48
31
Arkadaşlar crp değerim 7.5 çıkmış çok korkuyorum internette çok korkutucu hastaliklar neden oluyo yaziyor basından böyle bişey geçip normal seviyesi olan 0-5 arasina düşen oldumu

Arkadaşlar crp değerim 7.5 çıkmış çok korkuyorum internette çok korkutucu hastaliklar neden oluyo yaziyor basından böyle bişey geçip normal seviyesi olan 0-5 arasina düşen oldumu
Birde 3 aydir adet olamiyorum testte de negatif cıkıyor anlamadim gitti yeni evliyim

Gecmiş olsun. Annemin gecen sene bu degeri yuksek tı sanırım sadece kanda enfeksiyon demıstı Dr onemsemedi bıle. Hemen e devletten bakıp sana yazayım degeri hatırlamıyorm cunku

Kolunuzu duvara carpsaniz crp yukselir zaten. Vucudun bir seye tepki verdigi her seyde crp yukselir. Enfeksiyon vs vs

Bende 2 ay önce çok yüksek çıkmıştı, ilaç kullandım 1 hafta sonra normale düştü. Panik yapmayin Geçmis olsun size de.

ALLAH anneli babalı büyütsün cnm <3
Amın canım cok sagol. Aynen bak arkadaşta aynısını soylemıs zaten.annemin degeri ne baktım sımdı
Normal deger 0-5 arasıyken annemınkı 11.5 cıkmıs. Yanı seninkinden de yuksk.. Dedım ya Dr onemsememıstı bıle.korkma yanı. Gecmıs olsun 🙏

Crp kandaki enfeksiyon miktarı aslında çokta uçuk çıkmamış idrar yolu enfeksiyonu bile olabilir.Korkmayın geçmiş olsun

Oğlum 2 gün önce kafasını çarptı, tüm gerekenler yapıldı. Ateşi çıkınca dr crp istedi 3.60 çıktı 2,5 yaşında. Önemsemedi bile dr. Nette hep en kötüsü yazıyor korkmayın.

Burnun aksa crp yukselir. Ben üsütmüstüm 200 lu bisey cikmisti antibiyotikle dustu.
Doktor bu kadar dusuk degeri onemsemez bile

Benim crp geçen hafta 367 idi kısa bir hastane yatışı sonrası çok şükür 6.5 düştü korkmayın çok düşük enfeksiyonunuz çıkmış

Back
X