- 12 Ekim 2022
- 5
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi nurayka555
-
Peki siz bu durumu evlenmeden önce hiç anlayamadınız mı ?Kızlar, eşimin crossdresser olduğunu öğrendim. İyileşmek istiyor psikolog yardımı almaya razı oldu ama normal erkek olmak için çabalamıyor. Psikologa giderken bile o düşüncelere ve kendi gibi arkadaşlar edinmeye devam ediyordu.
Psikologu da sadece onu dinliyordu. Ona tavsiyeler vermiyordu. Şimdi kararsızım yeni ve iyi psikolog bulup yola devam mı etmeli yoksa mutluluğu crossdresser olmakta bulan eşimi bu yolda bırakıp kendi yoluma devam mı etmeli. Onu böyle kabul edemiyorum çünkü. Sizce düzele bilir bir hastalık mı?
Adam büyük ihtimal biseksüel aynı zamanda.Zararı demeyelim de kabullenemiyorum. Çünki biliyorum yine konuşuyor kendi gibi crossdresserlerle. Hem de iğrenç konulardan. Görüşmek bile istiyor. Görüşüp güya sadece konuşacak dertleşecek kendi aklınca. Kendimi kötü hiss ediyorum. Her bir kadın gibi ben de erkek gibi adam istiyorum olsun kocam
Sonu ayrılıkta olabilir kendinize bu kadar yük edinmeyin. Bir ilişkiyi yürütebilmek için iki tarafın emeği gerekir. Sadece tek taraflı çabayla olmaz. Sizde çaba tek taraflı. ÜStelik hiç hoşunuza gitmeyen kabul etmediğiniz birşeyi yapan bir eşiniz var. Bu başlıbaşına boşanma sebebi. Evlilklerin bitmesi kötü olarak kabul edilir genel kanıda ama bazen bitmesi daha hayırlıdır. O yüzden kararı bir psikolog eşliğinde vermeniz daha doğru.Çok teşekkür ederim açıklayıcı yorumunuz ve tavsiyeniz için. Mutlaka araştırma yapacağım. Psikologa görünmek şart oldu artık. Sonu ayrılık olmasın diye elimden geleni yapıyorum.
Evet doğru söylüyorsunuz. Bir türlü çıkmıyor aklımdan ondan boşanma fikri. Arada bir kızımız olmasa belki artık boşanmıştım bile. Yine de hayırlısı neyse o olur inşallah. Teşekkür ederim değerli fikirleriniz içinSonu ayrılıkta olabilir kendinize bu kadar yük edinmeyin. Bir ilişkiyi yürütebilmek için iki tarafın emeği gerekir. Sadece tek taraflı çabayla olmaz. Sizde çaba tek taraflı. ÜStelik hiç hoşunuza gitmeyen kabul etmediğiniz birşeyi yapan bir eşiniz var. Bu başlıbaşına boşanma sebebi. Evlilklerin bitmesi kötü olarak kabul edilir genel kanıda ama bazen bitmesi daha hayırlıdır. O yüzden kararı bir psikolog eşliğinde vermeniz daha doğru.
biraz zaman geçmiş konunun üstünden ama nasıl çözdünüz ya da çözebildiniz mi ?Kızlar, eşimin crossdresser olduğunu öğrendim. İyileşmek istiyor psikolog yardımı almaya razı oldu ama normal erkek olmak için çabalamıyor. Psikologa giderken bile o düşüncelere ve kendi gibi arkadaşlar edinmeye devam ediyordu.
Psikologu da sadece onu dinliyordu. Ona tavsiyeler vermiyordu. Şimdi kararsızım yeni ve iyi psikolog bulup yola devam mı etmeli yoksa mutluluğu crossdresser olmakta bulan eşimi bu yolda bırakıp kendi yoluma devam mı etmeli. Onu böyle kabul edemiyorum çünkü. Sizce düzele bilir bir hastalık mı?
Merak ettim. Çevresel bakıdan dolayı mı evlenmeyi seçmiş?Çok teşekkür ederim açıklayıcı yorumunuz ve tavsiyeniz için. Mutlaka araştırma yapacağım. Psikologa görünmek şart oldu artık. Sonu ayrılık olmasın diye elimden geleni yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?