• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

crocu nun çeyizcikleri......:)

burdaym cnm ya evdeym cnm çok içim sıkılıo izne çıktm evt bir hafta evdeym havalarda kötü..
iş konuları da canımı sıkıo napsam bilemiorm:s

kahvaltı seti süper miş. vee tupper ware saklama kapların. zate kk'nın çeyiz biölünü takip etmeye başladıktan sonra ben de almaya başladımm:)) hepsini aşkitonla güzel günlerde kullan şekerim

aynen canım bende kk izlemeye başladığımda tutamadım kendimi aklım fikrim çeyizde:9:

ayyyy canım hepisi çok güzel şu kuşlu şekerliği ben sabah biryerde gördüm ama nerede die düşünüyorum dekarasyon.com du herhalde bende çok çok beğendim canım

aynen canım sonunda kullandım çekimi üstümden yük kalktı resmen:9:

Son düzenleme:
günnurcum teşekkürler tatlım. dekorasyon.com dan aldım çekimde vardı yarıya mal ettim hepsini:21:

Tatlmm her zamnki gibi bayıldım aldıklarınaaa:))
Çok cicilerrrr, yerimm ben onlaarıııı:9:

Dekorasyon.com'dan nası çek aldınız ama yaaaaaa:24: Anlatınn bana daa gariii:23::9:

Tatlmm her zamnki gibi bayıldım aldıklarınaaa:))
Çok cicilerrrr, yerimm ben onlaarıııı:9:

Dekorasyon.com'dan nası çek aldınız ama yaaaaaa:24: Anlatınn bana daa gariii:23::9:

beğenmene sevindim canım benim:54:
şimdi şehirfırsatı falan varya hani hergün farklı hediye çeki dağıtıyo orayı takip ediyorum bernardo,dekorasyon.com gibi çekler verince hemen alıyorum.ihtiyacım neyse onda kullanıyorum çekleri.şuan bu fırsat bitti ama birdaha olduğunda haber vercem ben sana tatlım:54:

canım çok güzel şeyler almışssın mutlu günlerde kullanırsın inş.:16:
dekorasyon'dan çek nasıl aldınız?

teşekkürler canım:16: şehir fırsatında zaman zaman çıkıyor bu indirim çekleri ordan alıyoruz çekleri.arkadaşlarda ilgili topiklerde duyuruyorlar canım:54:

beğenmene sevindim canım benim:54:
şimdi şehirfırsatı falan varya hani hergün farklı hediye çeki dağıtıyo orayı takip ediyorum bernardo,dekorasyon.com gibi çekler verince hemen alıyorum.ihtiyacım neyse onda kullanıyorum çekleri.şuan bu fırsat bitti ama birdaha olduğunda haber vercem ben sana tatlım:54:

:9::9::9:
Ayyyy çok tezcanlıyımm yaaaa hemen herşeyy olsun istiorummm:9:
Kusuruma bakmaa balımmm:))
Snnde fikrini alıyımm bu nevresmlerden sencee hangisi tatlımm? Bnm gönlüm ikisine de kayıyoo ama kararsızımm:17::9:
Eki Görüntüle 356085
Eki Görüntüle 356086

kızlar hazır masa örtülerinde indirim varken alsam diyorum.pembe olan yemek takımım için, beyaz çiçekli olan ise günlük ne dersiniz?
$pembe.webpEki Görüntüle 357914

Back
X