crinone kullanırken dikkat edilecekler

Kızlar ben bu jeli kullandım ve nefret ettim.
aycan21 aycan21 in söylediği gibi kullandım. Onun yazısını görünce şimdi dikkatimi çekti size yazayım dedim. Aycan haklı evet öyle kullanmak gerek ama bende ters tepti jel.
Birkaç gündür içimde bir sızlama, tahriş ve acıma var.
Korkumdan hırpalamadan yavaş yavaş temizleniyorum ki mikrop falan kaparım diye ama geçmedi acı.
Bugün elime aynayı alıp baktım söylemesi ayıp.
O jel içimde topak topak birikmiş kalmış. Resmen tıkamış beni.
Yıkadım temizledim.
Sanırım bir daha da kullanmam zorda kalmazsam.
Ben tekrar iğneye geçeceğim.
Ağrıtıyor falan ama en azından daha hijyenik...
ben şuan hem jeli hem iğneyi kullanıyorum ilk başlarda deli gibi ağrı yapıyordu ama şimdi hiç ağrımıyor iğne yerlerim.çünkü ilk başlarda sağlık ocağındaki hemşire poponun yağlı yerine tam uç kısmına yapıyordu öyle ağrıyordu ki akşam olunca ağlamamak için kendimi zor tutuyordum.şimdi hastanede yaptırıyorum kalçanın üst kısmına kasların olduğu yere yapıyorlar çok rahatım.internettede kasa yapılması gerektiği yazıyor.Çok korkulacak bişey değilmiş iğnede.

Benim doktorum gece yatmadan uygula ve yat dedi yurume dedi her doktorun görüşü farkli demekki
bencede yatmak mantıklı çünkü vajinanın rahimle birleştiği yerin sağında ve solunda yumurtalıklara giden kanallar var ve amaç jelin buralardan emilmesini sağlamak.yani bu jeli bu yüzden kullanıyoruz.eğer oralara hiç nüfuz etmeden vajinadan geri aşağı akarsa ne manası var.

ben şuan hem jeli hem iğneyi kullanıyorum ilk başlarda deli gibi ağrı yapıyordu ama şimdi hiç ağrımıyor iğne yerlerim.çünkü ilk başlarda sağlık ocağındaki hemşire poponun yağlı yerine tam uç kısmına yapıyordu öyle ağrıyordu ki akşam olunca ağlamamak için kendimi zor tutuyordum.şimdi hastanede yaptırıyorum kalçanın üst kısmına kasların olduğu yere yapıyorlar çok rahatım.internettede kasa yapılması gerektiği yazıyor.Çok korkulacak bişey değilmiş iğnede.
hamile kaldıktan sonradamı igne kullanılıyor ne kadar süre kullanılıyor ki

Merhaba ya ben de kullanıyorum bu jeli başlarda iyidi ama sonra biraz zor girio ve bende hiç akıntı olmuyo.içinde kalıyo dışarı çıkmıyo yani? Bi sakıncası olur mu acaba tıkamış diye mi jelin ucu girmio?

Jelin tupten disari kacmamasi icin sikma yerine bir igneyle delik aciyoruz boylelikle ucunu acar acmaz disari cikmiyor.

X