- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.456
inşallah çifter çifter gelir de son olur:)
daha yeni anladım sağol ve bu benim 5.denemem artık her şeyini çözdüm sanırım,komik ama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah çifter çifter gelir de son olur:)
daha yeni anladım sağol ve bu benim 5.denemem artık her şeyini çözdüm sanırım,komik ama.
Bende kullandıktan sonra öyle yapıyorum ama sonra yürüyorum birazbence riske girme onun yerine kullanıp altına yastık yığ yokuş aşağı nasılsa ulaşacağı yere ulaşır.ben öyle yapıyorum nerdeyse amuda kalkıyorum :)
Amin!çiftte tekte olsalar başımızın üstünde yerleri var.inşallah çifter çifter gelir de son olur
yarasın inşallah :)Bende kullandıktan sonra öyle yapıyorum ama sonra yürüyorum biraz
ne yaptın canım transferin yapıldı mı?inşallah canım ya ben size birşey sormak istiyorum. Doktorum bana ben sana 1 embriyo transfer edicem tutma şansın çok yüksek dedi. Ben de 2 istiyorum dedim. Transferden önce yine arıcam seni o zaman kararlaştıralım tekrar konuşalım dedi. 10 dondurulmuştan 2'sini çözdürücem dedi. Ya kafam bi dünya... Anlamadım ben sizce ne yapmalıyım?
bugün transferim var canım 3.30 da merkeze gelince bol su için dediler idrara sıkışık olmak gerekyor ya ben de bundan tırsıyorum :)ne yaptın canım transferin yapıldı mı?
bende hiç tutamam ama bununda provasını yaptım 2saat önceden 2bardak su içmek tam geliyor.birde sonda taktır mutlaka transferden sonra,çok rahat edersin ben çok memnun kalmıştım.Allah korusun senide minnoşlarınıda hadi al yavyularını gel annesi.transferden sonra bir de altıma yastık koyup popoyu kaldırıp yatmayı düşünüyorum diğerlerinde yapmamıştım.hastanede biri transferden sonra öyle yapmıştı 2.çocuğu için,aklıma takıldı bide onu deniycem.istersen sende Bi dene.bugün transferim var canım 3.30 da merkeze gelince bol su için dediler idrara sıkışık olmak gerekyor ya ben de bundan tırsıyorum :)
Nasılsın anne adayı neler yapıyorsun?bugün transferim var canım 3.30 da merkeze gelince bol su için dediler idrara sıkışık olmak gerekyor ya ben de bundan tırsıyorum :)
canım benim iyiyim işe geri döndüm bugün, iş ev yemek derken zamn geçiriyorum işte sen neler yapıyorsun? transferin oldu mu?Nasılsın anne adayı neler yapıyorsun?
Helal olsun ama dikkatli ol kendini yorma çok değerli Bi emanetin var şimdi.evet cumartesi yapıldı benimde güzelce yatıp keyif yapıyorum.transferden sonra nerdeyse2saat altıma yastık koyup kaldırabildiğim kadar kendimi yüksekte tuttum bu defa.hemşire gördü biz pek önermiyoruz tüplere yada yumurtalığa yerleşir diye dedi ama ben bildiğimi okumaya devam ettim.canım benim iyiyim işe geri döndüm bugün, iş ev yemek derken zamn geçiriyorum işte sen neler yapıyorsun? transferin oldu mu?
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun. Şunu unutmayalım Allah ol derse olur. Allah evladın da hayırlısını versin ben hep böyle dua ediyorum. Kendine dikkat et dinlen güzelce. Test günün ne zaman?Helal olsun ama dikkatli ol kendini yorma çok değerli Bi emanetin var şimdi.evet cumartesi yapıldı benimde güzelce yatıp keyif yapıyorum.transferden sonra nerdeyse2saat altıma yastık koyup kaldırabildiğim kadar kendimi yüksekte tuttum bu defa.hemşire gördü biz pek önermiyoruz tüplere yada yumurtalığa yerleşir diye dedi ama ben bildiğimi okumaya devam ettim.
Bi dahaki pazartesi ama o kadar beklemem ben.senin ne zaman.Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun. Şunu unutmayalım Allah ol derse olur. Allah evladın da hayırlısını versin ben hep böyle dua ediyorum. Kendine dikkat et dinlen güzelce. Test günün ne zaman?
benim de 3 temmuz ama ben doktora da söyledim ben o kadar beklemem diye :) 15. gün oluyo 3 temmuz, e genelde 12. gün yapıyo herkes di mi ? senin kaçıncı gün oluyo bidahaki pazrtesi?Bi dahaki pazartesi ama o kadar beklemem ben.senin ne zaman.
10.gün test yap dedi bana.15.günmü iyi abartmış.en fazla 12.günü yapılır diye biliyordum bende.kaçıncı gün embriyosu seninkiler?bu cuma test yaptırırım ben.seminerim var çıkmışken hastaneye de uğrayıveririm :)benim de 3 temmuz ama ben doktora da söyledim ben o kadar beklemem diye :) 15. gün oluyo 3 temmuz, e genelde 12. gün yapıyo herkes di mi ? senin kaçıncı gün oluyo bidahaki pazrtesi?
5. gün benimkiler ben de 12. gün yaptırmayı planlıyorum Allah izin verirse. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bu arada bu jelden iyice nefret ettim ben10.gün test yap dedi bana.15.günmü iyi abartmış.en fazla 12.günü yapılır diye biliyordum bende.kaçıncı gün embriyosu seninkiler?bu cuma test yaptırırım ben.seminerim var çıkmışken hastaneye de uğrayıveririm :)
Beninde 5.gün embriyosu o kadar beklemeye gerek yok kardeş 12gün bile fazla bence.cuma günü 6.gün oluyo benim varsa çıkar napayım.Jeldenmi ?o çok önemli ama bebeğin kapısını açan anahtar bizim için.yerine iğnede verebilirdi ama o iğnede insanı ne oturtuyormuş ne yatırıyormuş.en iyisi jel5. gün benimkiler ben de 12. gün yaptırmayı planlıyorum Allah izin verirse. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bu arada bu jelden iyice nefret ettim ben
haklısın canım napalım katlanıcaz jele artık :)Beninde 5.gün embriyosu o kadar beklemeye gerek yok kardeş 12gün bile fazla bence.cuma günü 6.gün oluyo benim varsa çıkar napayım.Jeldenmi ?o çok önemli ama bebeğin kapısını açan anahtar bizim için.yerine iğnede verebilirdi ama o iğnede insanı ne oturtuyormuş ne yatırıyormuş.en iyisi jel