- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Anladim canım o zaman 1000 tane alayım yarın içinHer gün bu sayı. Kalabalığız. Müsait olan gelcek katılcak hep beraber ibadet etmiş olcaz.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim canım o zaman 1000 tane alayım yarın içinHer gün bu sayı. Kalabalığız. Müsait olan gelcek katılcak hep beraber ibadet etmiş olcaz.![]()
İnsallah gelir bana yavrummmAaaa kiyamam sen miydin
Okuyunca çok hoşuma gitti
Bende kedi çok seviyorum da dikkatimi çekti o yüzden
Hâdi bakalım şimdiden hayırlı olsun inşallah kedicik tez zamanda sahibine kavuşur inşallah![]()
Bana uyar canımZaten bu 10 gün takip edemeyiz. Topik hepimizin topiği olur aksam ondan sonra gelir kontro eder bitiririrz kalan sayıyı.![]()
O zaman 1000 sendeGulumse24
Kalan 15.641.
[/QUOTE1641 alayım canım bende küsürat bitsin ozamankalan 14.000
1000 okudum canm düşebilirsinMoonfacedMom 1000 mi okuyacan canım. 16.641den düsecez.
Hayır burda en büyük emek senin uğraşıyosun yazıyosun etiketliyosun Allah senden daha çok razı olsun rabbim sana muradını versin inşallahAllah hepimizden razı olsun. Ben sadece başlığı açtım.Maisiyah345 arkadaş vesile oldu sağolsun o hocasına sordu ne yapsak diye.
![]()
Senin de ailene boool huzurlar sağlıklar versin insallah. Minişin de sağlıkla gelsin.Hayır burda en büyük emek senin uğraşıyosun yazıyosun etiketliyosun Allah senden daha çok razı olsun rabbim sana muradını versin inşallah ❤
Allah razı olsun balım yarın başlıycam inşallah okumayaSenin de ailene boool huzurlar sağlıklar versin insallah. Minişin de sağlıkla gelsin.![]()
Cekebildiğin kadar al sayıdan düş canım.Bende çekebilirim bi tesbigim var 3 aylar tesbihi 12 kere dönüyorum cok sayi alamaam ama benimde çorbada tuzum bulunsun![]()
Evet canım ya latif.8000 binmis bende 1000 alayım 7000 kalsin ya latif diyoruz dimiii allah kabul etsin cumleten kimin ne derdi varsa rabbim gidersin![]()