- 8 Mart 2020
- 5.559
- 27.469
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çekmesi kolay Esma ne derseniz uyarım ben ☺
Beni çağırmadın ama geldim
Ben de varım İnşallah![]()
Amin canım
Bende alayım bir 500![]()
Okumaya başladık mı?
Kızlar bende varım benide unutmayın? Başlandı mımerve
Canım duaya baslaninca etiket yaparmisin banada![]()
merve benide unutma
O zaman 16.641'den düşelim mi? Ama liste yapmayalım. 10 gün çünkü herkese yetişmez. Birlikte ibadet etmiş oluruz.Bende geldim![]()
Ben katılıyorum kuzum sanaO zaman 16.641'den düşelim mi? Ama liste yapmayalım. 10 gün çünkü herkese yetişmez. Birlikte ibadet etmiş oluruz.![]()
Zaten bu 10 gün takip edemeyiz. Topik hepimizin topiği olur aksam ondan sonra gelir kontro eder bitiririrz kalan sayıyı.Yaa nasip olursa bende çok istiyorum
Yaaa evet eğer sayıdan düşerek olucaksa inşaalalh bende varım.
Hergun bir kişiye dua olarak ben de aksatma oluyor maalesef![]()
5000 bin alsam diğer kızlara yetmezO zaman 16.641'den düşelim mi? Ama liste yapmayalım. 10 gün çünkü herkese yetişmez. Birlikte ibadet etmiş oluruz.![]()
Bencede super olur inşallah canım.Allah razı olsun böyle grup kurduğun içinZaten bu 10 gün takip edemeyiz. Topik hepimizin topiği olur aksam ondan sonra gelir kontro eder bitiririrz kalan sayıyı.![]()
Az az alcan. Kalan olursa gelcen bi daa alcan. Herkes okuyabildigi kadar.5000 bin alsam diğer kızlara yetmez![]()
Bu arada konu dışı affedersin canım ama kedi sahiplenen sen miydin canımYarın baslayalım insallah. Allah kabul etsin.hatta yarın olmuş.
![]()
Allah hepimizden razı olsun. Ben sadece başlığı açtım.Bencede super olur inşallah canım.Allah razı olsun böyle grup kurduğun için![]()
Henüz sahiplenemedim haber bekliyorum.Bu arada konu dışı affedersin canım ama kedi sahiplenen sen miydin canım![]()
Çok iyi yaptınız canımAllah hepimizden razı olsun. Ben sadece başlığı açtım.Maisiyah345 arkadaş vesile oldu sağolsun o hocasına sordu ne yapsak diye.
![]()
10 gün toplam 16 binmi olacak hergunmu bu sayı olacak onu anlamadimAz az alcan. Kalan olursa gelcen bi daa alcan. Herkes okuyabildigi kadar.![]()
Her gün bu sayı. Kalabalığız. Müsait olan gelcek katılcak hep beraber ibadet etmiş olcaz.10 gün toplam 16 binmi olacak hergunmu bu sayı olacak onu anlamadim
Aaaa kiyamam sen miydinHenüz sahiplenemedim haber bekliyorum.![]()