saçınıda elbisenide o gülen yüzünüde çok beğendim..mutluluğun her daim devam etsin..hayırlı olsun arkadaşım..![]()
Canım cok teşekkır ederım darısı bekarlara ınsallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçınıda elbisenide o gülen yüzünüde çok beğendim..mutluluğun her daim devam etsin..hayırlı olsun arkadaşım..![]()
Çok güzelsin
Mutluluklar
Allah tamamına erdirsin inş. canım :) maşallah cok yakışmışsınız![]()
çok güzel ve hoş olmuşunuz.harika.mutluluklar......
ben bişey sorucam saçınızın rengi çok güzel.kendinizmi boyadınız kuaförmü.ve bu ne renk acaba.
sevgiler.....
Mutluluğunuz daim olsun canım![]()
Sonunda o büyük günü atlatık iki kez nişan yaptık diyebiliriz öğlen saatlerinde evde ailemizle bırlıkte yuzuklerı taktık aksamda kuzenlermız ve arkadaslarımız arasında bır eğlence duzenledım 80 kısı falandık cok yorucu bır okadar da guzeldı cok yoruldaum ama değdi daha detaylı resımlerı elıme gectıkce yukleycem studyo fot subatın ılk haftasında cıkacak bohcamda geldı ama o kalabalıkta celkemdım onuda cekıp eklycem sorularınız olursa yazın ben cok faydalandım sızde benden faydalanının :))
!!!!! ALINITI YAPILMASINI İSTEMİYORUM !!!!!
Resimleri açabilen varsa sevinirim ben açmayı bilemiyorum keyifli bakmalar...
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Canım ne kadar uyumlu ve hoş bir çift olmuşsunuz. Kıyafetinin rengi çok yakışmış. Mutluluğunuz bir ömür sürsün.
çok güzel olmuşsunuz..ALLAH tamamını erdirsin..maşallah![]()
maşallahçok güzel olmuşsuntatlım. hayırlı olsun. allah tamamına erdirsin.
![]()
Çok teşekkür ederim inşallah herşey istediğmiz gbi olur
çok begendim cnm mutluluklar...
Süper olmuşsun canım benim.Allahım tamamına erdirsin.Maşallahhh 41 kere...Bir ömür hep el ele olmanız temennisi ile...