maşallah çok güzel olmuşsunuz.mutluluklar dilerim.
Çok tesekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah çok güzel olmuşsunuz.mutluluklar dilerim.
allah tamımına erdirsin cnm çok güzel olmuşsunuz.
Maşallah cok yakısmıssınız birbirinize.. elbisenizde cok güzelmiş cok sık..:)
Allah tamamnına erdirsin inş.. mutluluklar..:)
Hayırlı olsun çok guzel olmuşsun canım benım yaa benım de kısmetse bayramdan sonra sozum takılacak ve hala bır elbıse bulamadım elbısenı çok begendım nerden aldıgını ogrenebılırmıyım acaba?
saçlarınız çok güzel olmuş ayrıca yüzüklerinize bayıldım Allah bir ömür mesut etsin inş. mutluluklar..
elbise süper :81: saclar süper:81: yüzüklere bayıldım :86: çicek çok güzel :124:herşey çok güzel olmuş inş.. çok mesutmutlu olursun cnm rabbim bir sürü hayırlı evlat versin :118:
herşey çok güzel görünüyor
saç kıyafet çiçekler uyumunuz maşallah 41 kere
alyanslara da bayıldım
çikolatalara da
canımmm mutluluklar dilerimmm çok guzel olmussun.. sözlun denızcı demi.. ? eger denızcıyse abba nın sana slmı var
bu arada Allah tamamına erdirsin.. mutluluklar sizinleee olsun :)
Evett evettt denizcii :)) abba bır evlendı yok oldu bende ugramıyorum o safyafa artık :)) çok teşekkür ederim güzel gören gözleriniz...
neti yok canım oyzuden gıremıyor ,bide mail adresının sifresını felan unutmus..yanı netı olsada buraya giremez sanırım.. ara sıra bana geldıgınde beraber takılıyoruz işte
tekrar mutlulugun daim olsun..
Elbisen çok hoş canım.Bence boşuna sıkmışsın kendini sen...Nerden aldığını söyle aklımızda bulunsun:))))
Bu Arada hayırlu uğurlu olsun...