Crayzz11 İsteme-Söz Resimleri ....

Maşallah cok yakısmıssınız birbirinize.. elbisenizde cok güzelmiş cok sık..:)
Allah tamamnına erdirsin inş.. mutluluklar..:)

Hayırlı olsun çok guzel olmuşsun canım benım yaa benım de kısmetse bayramdan sonra sozum takılacak ve hala bır elbıse bulamadım:( elbısenı çok begendım nerden aldıgını ogrenebılırmıyım acaba?

Hayırlı olsun çok guzel olmuşsun canım benım yaa benım de kısmetse bayramdan sonra sozum takılacak ve hala bır elbıse bulamadım:( elbısenı çok begendım nerden aldıgını ogrenebılırmıyım acaba?

Çok teşekkür ederim valla ben sözün olacagı gunden bı gece ıncesınden buldum elbıseyı sınırımden ağlayacktım şans iste cok severek aldım ist.anadolu yakasında cok bılınen bır outlet merkezi var yeni sahrada orda Gusto diye bir marka vardı ordan aldım son dk buldum yanı 169.000TL taksitte yapıyorlar şifon bir elbise inşallah gonulune gore bır model bulrusun...

elbise süper :81: saclar süper:81: yüzüklere bayıldım :86: çicek çok güzel :124:herşey çok güzel olmuş inş.. çok mesutmutlu olursun cnm rabbim bir sürü hayırlı evlat versin :118:

herşey çok güzel görünüyor
saç kıyafet çiçekler uyumunuz maşallah 41 kere:nazar:
alyanslara da bayıldım:nazar:
çikolatalara da:52::nazar:

elbise süper :81: saclar süper:81: yüzüklere bayıldım :86: çicek çok güzel :124:herşey çok güzel olmuş inş.. çok mesutmutlu olursun cnm rabbim bir sürü hayırlı evlat versin :118:

Çok teşekkür ederim rabbim istyene herkese mutluluk huzur verısn ....

canımmm mutluluklar dilerimmm çok guzel olmussun.. sözlun denızcı demi.. ? eger denızcıyse abba nın sana slmı var ;)
bu arada Allah tamamına erdirsin.. mutluluklar sizinleee olsun :)

Son düzenleme:
canımmm mutluluklar dilerimmm çok guzel olmussun.. sözlun denızcı demi.. ? eger denızcıyse abba nın sana slmı var ;)
bu arada Allah tamamına erdirsin.. mutluluklar sizinleee olsun :)

Evett evettt denizcii :)) abba bır evlendı yok oldu bende ugramıyorum o safyafa artık :)) çok teşekkür ederim güzel gören gözleriniz...

Evett evettt denizcii :)) abba bır evlendı yok oldu bende ugramıyorum o safyafa artık :)) çok teşekkür ederim güzel gören gözleriniz...

neti yok canım oyzuden gıremıyor ,bide mail adresının sifresını felan unutmus..yanı netı olsada buraya giremez sanırım.. ara sıra bana geldıgınde beraber takılıyoruz işte ;)
tekrar mutlulugun daim olsun..

Elbisen çok hoş canım.Bence boşuna sıkmışsın kendini sen...Nerden aldığını söyle aklımızda bulunsun:))))
Bu Arada hayırlu uğurlu olsun...

neti yok canım oyzuden gıremıyor ,bide mail adresının sifresını felan unutmus..yanı netı olsada buraya giremez sanırım.. ara sıra bana geldıgınde beraber takılıyoruz işte ;)
tekrar mutlulugun daim olsun..

Cokkk selam soyle takrra mutluklarımı ıletttt cok tesekkur ederım tekrar

Back