Crayzz11 Nişanı Sonunda 15.01.2011

crayzz11

02.06.2012 Ve Evlendik...
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
621
6
118
40
İstanbul
Resimleri kaldırıdım teşekkürler

Sonunda o büyük günü atlatık iki kez nişan yaptık diyebiliriz öğlen saatlerinde evde ailemizle bırlıkte yuzuklerı taktık aksamda kuzenlermız ve arkadaslarımız arasında bır eğlence duzenledım 80 kısı falandık cok yorucu bır okadar da guzeldı cok yoruldaum ama değdi daha detaylı resımlerı elıme gectıkce yukleycem studyo fot subatın ılk haftasında cıkacak bohcamda geldı ama o kalabalıkta celkemdım onuda cekıp eklycem sorularınız olursa yazın ben cok faydalandım sızde benden faydalanının :))
!!!!! ALINITI YAPILMASINI İSTEMİYORUM !!!!!

Nişan Detaylarına Aşağıdaki Linkten Görebilirsiniz.

Pasta Müziği : Yasemnin kumral Bim bam bom çaldı herkes çok eğlendi
Dans Müziği :Candan Erçetin Bahar sonra Gülben Ergen Teşekkür Ederim
Mekan : Evde aile arasında 100 kişi oldu 2 ev açıldı akşamda Maltepe Wonderland arkadaş ve kuzenler arasında yemekli 75 kişilik organ. yapıldı.

Son düzenleme:
canım elbisenin rengi cok güzel cok yakısmısss.. ömür boyu mutluluklar dilerim rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inş..

mutlulugunuz bir ömür sürsün cnm pırıl pırıl bir çiftsiniz

Son düzenleme:
[mutlulugunuz bir ömür sürsün cnm pırıl pırıl bir çiftsiniz

Çok ama çok teşekkür ederim canım

Çok güzel.Çok da yakışmışsınız.Mutluluklar diliyorum.Ayrıca saç rengine bayıldım ya süper olmuş.

Çok güzel olmuşsun canım, mutluluklar ve darısı bana olsun inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:

çok yakışmışsınız, allah mutluluğunuzu hiç bozmasın, ben evleneli 5 ay oldu, çok güzel bişey, inşallah en kısa zamanda sen de yaşarsın canım, allah içinize sindirsin

saçınıda elbisenide o gülen yüzünüde çok beğendim..mutluluğun her daim devam etsin..hayırlı olsun arkadaşım..

Allah tamamına erdirsin inş. canım :) maşallah cok yakışmışsınız

çok güzel ve hoş olmuşunuz.harika.mutluluklar......

ben bişey sorucam saçınızın rengi çok güzel.kendinizmi boyadınız kuaförmü.ve bu ne renk acaba.
sevgiler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…