Resimleri kaldırıdım teşekkürler
Sonunda o büyük günü atlatık iki kez nişan yaptık diyebiliriz öğlen saatlerinde evde ailemizle bırlıkte yuzuklerı taktık aksamda kuzenlermız ve arkadaslarımız arasında bır eğlence duzenledım 80 kısı falandık cok yorucu bır okadar da guzeldı cok yoruldaum ama değdi daha detaylı resımlerı elıme gectıkce yukleycem studyo fot subatın ılk haftasında cıkacak bohcamda geldı ama o kalabalıkta celkemdım onuda cekıp eklycem sorularınız olursa yazın ben cok faydalandım sızde benden faydalanının :))
!!!!! ALINITI YAPILMASINI İSTEMİYORUM !!!!!
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Nişan Detaylarına Aşağıdaki Linkten Görebilirsiniz.![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Pasta Müziği : Yasemnin kumral Bim bam bom çaldı herkes çok eğlendi
Dans Müziği :Candan Erçetin Bahar sonra Gülben Ergen Teşekkür Ederim
Mekan : Evde aile arasında 100 kişi oldu 2 ev açıldı akşamda Maltepe Wonderland arkadaş ve kuzenler arasında yemekli 75 kişilik organ. yapıldı.![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Sonunda o büyük günü atlatık iki kez nişan yaptık diyebiliriz öğlen saatlerinde evde ailemizle bırlıkte yuzuklerı taktık aksamda kuzenlermız ve arkadaslarımız arasında bır eğlence duzenledım 80 kısı falandık cok yorucu bır okadar da guzeldı cok yoruldaum ama değdi daha detaylı resımlerı elıme gectıkce yukleycem studyo fot subatın ılk haftasında cıkacak bohcamda geldı ama o kalabalıkta celkemdım onuda cekıp eklycem sorularınız olursa yazın ben cok faydalandım sızde benden faydalanının :))
!!!!! ALINITI YAPILMASINI İSTEMİYORUM !!!!!
Pasta Müziği : Yasemnin kumral Bim bam bom çaldı herkes çok eğlendi
Dans Müziği :Candan Erçetin Bahar sonra Gülben Ergen Teşekkür Ederim
Mekan : Evde aile arasında 100 kişi oldu 2 ev açıldı akşamda Maltepe Wonderland arkadaş ve kuzenler arasında yemekli 75 kişilik organ. yapıldı.
Son düzenleme: