crayzz11 Kuzenin Düğünü, İddaa Ediyorum Böyle Gelinlik Görmediniz :)

sayfanın bır kac sayfasını okusaydınz neden nişantası bağdat cad ortak yapımı olduğunu anlardınz deri üzerine işleme yapan bir kaç makine var ist. bu birincisi, ikincisi eteklerinde 42 metre tül kullanılmıştı onlar biye halıne yanı o gördüğünüz toplama işlemini her yer yapamıyor maalesef yüzden onlarda nişantaşında kabarık hale getirldi genelde gelinlikde 4-5 metre tül ya da saten kullanılır bunun 42 metresı sırf etek uçları o yüzden umarım açıklayıcı olmuştur zaten daha önce attığım başlıkla ilgili pişmanlığı yazmıştım fakat okumamışınz bizler çok beğendik tabi canlı görmek gibisi yok sıradn durmuyordu herkes çok beğendi dediğniz gibi zevkler ve renkler tartışılmaz

Önemli değil güzelim doğruları söyledim.

Çok güzel bi gelinlik olmuş,
Damadın tasarımı kesinlikle harika.
Bir ömür mutlu olurlar inşallah.

canım Allah mutlu etsin ama bu burada o kadar sıradan bi modelki yani tamam güzel ama öle abarttığın gibide değil keşke eskişhiri bi dolaşsaydınız daha neleri var

pişmanlığınızı okudum,ama açıkçası konuyla ilgisni anlamadım
ben bir gelinlik resmi gördüm ve fikrimi yazdım olay bu
illa beğenmek zorunda da değiliz
buraya resim konulunca olumlu da olumsuz da olsa fikrimizi belirtebiliriz
size göre dünyanın en güzel gelinliği
bana göre 42 m tülün tekrar tekrar dolanmış haliyerimseniben

güzelmiş teferruatlı deri tarlatanı farklı olabilir ama modeli konusunda bir farklılık bekliodum ben baslıgı görünce ama model dier gelinlikler gibi straplez kesim kabarık tüller falan işte taslar işlemeler

Çok abartılacak bir yanı yok...Ama yinede güzel...
Kuzeninize bir ömür boyu mutluluklar dilerim...

ne kadar garipinsanlar var bu sitede ya.
Gelinliği beğenmezsiniz tamam da geline neden laf atıyorsunuz ki :mymeka:
Bir de o kadar laf saymışlar sonra da mutluluklar dilerim demişler çok garipler !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…