başlık iddialı olunca merakla girdim
ama bence güzel bir gelinlik değil
üstünün deri olması ilk başta ilginç gelebilir ama önemli olan ilginç olması değil bir gelinlikte
üstünde taşlar,ipler,der,altında bol bol fırfır derken çok çok karışık olmuş ve basit durmuş
tabi ki önemli olan giyenin beğenmesi ve mutlu olması
bir de bagdat caddesi nişantaşı ortak yapımı olayını anlayamadım
lakin birbirinden uzak yerler
Öncelikle teşekkür ederim zaman ayrıp yazılanları okuduğunuz ve beni anladığınz için bazı arkdaşlar sadece resimlere bakıp ne yazıldığına bakma gereği duymuyorlar o yüzden luzumsuz yere çirkin hınc alımışcasına yorumlar yapıyorlar ne yazık ki biz buraya birilerine fikir olsun diye bu resimleri ekliyoruz mutluluğumuzu paylaşmak adına yoksa bıze nee ekleymiz olur biter ayrıca resimlerdeki pozu beyenmeyen arkdaşlar bunlar çok bilinen bir fotoğ. stüdyosunda çekilmiştir,nerde yapmacıklık yani siz öyle çektirmeye bilirsiniz ama o öyle çektirmiş buda kimseyi ilgilendirmez lütfen yorumlarınzı yaparken incitici ve kırcı olmamaya dikkat edin mesaj yazmak adına yazmayın
ayrca ARZAH size tekrar teşekkür ederim..
canım Allah mutlu etsin ama bu burada o kadar sıradan bi modelki yani tamam güzel ama öle abarttığın gibide değil keşke eskişhiri bi dolaşsaydınız daha neleri var
sayfanın bır kac sayfasını okusaydınz neden nişantası bağdat cad ortak yapımı olduğunu anlardınz deri üzerine işleme yapan bir kaç makine var ist. bu birincisi, ikincisi eteklerinde 42 metre tül kullanılmıştı onlar biye halıne yanı o gördüğünüz toplama işlemini her yer yapamıyor maalesef yüzden onlarda nişantaşında kabarık hale getirldi genelde gelinlikde 4-5 metre tül ya da saten kullanılır bunun 42 metresı sırf etek uçları o yüzden umarım açıklayıcı olmuştur zaten daha önce attığım başlıkla ilgili pişmanlığı yazmıştım fakat okumamışınz bizler çok beğendik tabi canlı görmek gibisi yok sıradn durmuyordu herkes çok beğendi dediğniz gibi zevkler ve renkler tartışılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?