crayzz11 Kuzenin Düğünü, İddaa Ediyorum Böyle Gelinlik Görmediniz :)

Darılmayın ama "bence" vasat bir gelinlik
Mutlulukları daim olur umarım

iyi dilekleiniz için teşekkür ederim yanlız vasattan kastınz ne anlamdım ?? sizin zevkleriniz daha farklı olabilir acba sızın gydiğniz bir gelinliğe böyle bir yorum yapılsa hoşnut olurmusunz acba biraz daha özen lütfen

Vasat demek normal,sıradan demek canım..Olağanüstü değil demek istemiş arkadaş..
Herkesin görüşü faklıdır..Çirkin demek değildir..

Bence de çok süper değil, ama güzel..Tabiki bu gelinin seçimi bizim beğenimiz önemli değil

Vasat, ortalama altı demektir. Açtığınız başlığın iddialı olmasına nazaran gördüğüm gelinlik o kadar iddialı bir model değildi, vasattan kastım buydu yanlızca... Kırıcı olmak asla istemem.

Teşekkür ederim a.s.

vasatın kelime anlamını bilecek yaştayım, fakat bu kadar uğraşıp sözlüklere bakıp uğraşmanızda takdire şayan açtığım başlığa gelince '' bende açtıktan sonra gereksiz olduğnu (çünkü sizin gibi düşünüp resımlerı koyan kişinin duygularını incitecek birileri mutlaka çıkacaktı diye düşünmüştüm ki yanılmaışım'da delikafadulden ) , değştirmeye çalstım fakat olmadı '' ayrıca buraya bu resimleri eklememizdeki amaç o güne ait olan sevinç ve mutluklarımızı bu formda paylaşmak ve evlenecek olan arkadaşlara fikir sahibi olmalarına yardımcı olmak, fikirleriniz ve yorumlarınız için tekrar teşekkürler ....

Son düzenleme:
derı gelınlıgın naıflıgıne cok uygun bırsey degıl bana kalırsa
tabı canlı gormek lazım fotograftan derı oldugu cok bellı olmuyor
guzelden cok seksı olmus kuzenınız. ozellıkle on kısmının baglama stılı felan seksı hava katmıs.
zevk meselesı. ben hoslanmadım.

Kelime için uğraşıp sözlüklere bakmış değilim hanımefendi, ne ironiktir ki Türk dili edebiyatı öğrencisiyim ve vasatın anlamını gayet iyi biliyorum, keza hakaretamiz bir anlamı olmadığını da! :1closedeyes: Diğer arkadaşlar gelinliği beğenip beğenmediklerini dile getirmişlerdi, ben de yorumumu katmak istedim fakat siz bir kelimeye takılıp kaldınız. Sizin söylediğiniz gibi duygularınızı incitmeye çalışmamıştım, okuyan arkadaşlar da yorumumda ters bir taraf olmadığını eminim göreceklerdir. O yüzden uzatmıyorum, gelin ve damada tekrar mutluluklar dilerim.

Deri olduğu anlaşılmıyor yakından bakmak lazım ama gelin, gelinliği güzel taşımış, herkese yakışmaz.

Açıkçası başlığı görünce çok farklı ; uçuk, akıllara gelmeyecek, sıradışı bir tasarım bekledim. Ama değilmiş.

sizde diğer arkadaşlar gibi fikrinizi beyan etmiş olsaydınz herhangi bir sıkıntı yaşamazdık sizin tabirinizle ''bir kelimeye takılı kalmak '' kalmazdım, lakin sizin bence vasat yazmanız bu konşmanın buraya kadar sürmesine neden olmuştur,
tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için....

Son düzenleme:
güzel fakat gördüğüm kadarıyla son zamanlardaki gelinlikler birbirinin hemen hemen aynı
göğüs dekoltesi hep aynı kullanılıyor nedense
siz deri diyorsunuz ama deri olduğuda resimde belli olmuyor
mutluluklar dilerim

ben yakından gordüğüm için herkesin anlayabileceğini sandım :) bakmakla anlasılmıyo o yuzden haklısınz

cırkın de olmamıs kı bazıları vasat masat demıs
gelınlık işte, işlemısler ugrasmıslar o ugras bı kere para eder emek ıster
sırf emek var dıye bıle kıymetlı bence verılen para ıcın bıle kıymetlı,
sonucta 1 gece gıyılcek bı kac saat ama baya ozenmısler

kaç para kı acaba? crazy merak ettım ne kadar asagı yukarı bır fıkrın var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…