Çatlaklar crail 15 çatlak kremi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

mymelino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
966
3
tv de tanıtımı yapılıyooo...tamamem doğalmışş...15 tane bitkisel içerik varmışş..1 ayda hertürlü çatlağı yoook eder diyoo..almayıı düşünüyomm ..kullanan varmı ??

kullanan yokmu arkadaşlar.nette reklamlarına baktım çok iddalı yoksa buda diğer kremler gibi fiyaskomu:KK43:çok merak ediyorum.

oha bnde baktım netten ciddi iddialı şeyler yazmışlar ama çok destekleyici şeylerde söylememişler ne biliyim insanın aklında soru işaretleri bırakıyo? :44: :44:

gercekten cok emın ve ıddıalı konusmuslar yaa garıp ınsallah gercekten ıse yarıyordur bırde kullanıpta sonuc alan bırıne rastlasak ne kadar guzel olur ya

ben bu kremı arastırdım baya hemde herkes cok emın konusuyor hatta esım kullandı onunda gectı dıyenler oluyo kendı sıtesındede sıte sahıbıyle yetkılıyle gorstum bır ay sonunda hıc fark olmazsa paranızı ıade ederız dedı urunu aldıktan sonra kendı dr lerıyle ıletısıme gecırıyorlarmıs onlar kremın daha yararlı hale gelebılmesı ıcın farklı metodlar soyluyorlarmıs falan ama baya umutlu bır durum yanı ben almayı dusunuyorum ne yalan soyleyeyım yanı once tca ıcın doktora gıtcem eger uygulama yapmam yada yapma gecırmez gıbı seyler soylerse bu kremı alacam bakalım bırde onu deneyelım ıyı aksamlar

gg de var ben gordum bırde resmı satıs sıtesınde var dırek google arattın cıkıyor zaten ama ggde var

tüm eczahanelerdede var yazıyor bugün izin günümdü dışarı çıkamadım ama yarın eczahaneleri talan edicem:)

aa eczanelerdede mı varmıs cok ıyı ya onemlı bır bılgı alırsanız bızede haber verırsınız dımı :KK70:

aa eczanelerdede mı varmıs cok ıyı ya onemlı bır bılgı alırsanız bızede haber verırsınız dımı :KK70:

benim okuduğum 2 sitede tüm eczanelerdede bulunduğu yazıyordu ama bu gün birçok yere sordum hatta ecza deposunu arayıp soranlar oldu ama yok adını bile duymamışlar:KK43:çok sevinmiştim bulabilrim diye.

bayanlar kendı sıtesındende rahatlıkla bulabılırsınız belkı onunda kapıda odemesı vardır ben para bırktırıyorum alcam ama benım uzun surecek galıba

alan kullanan varmı cok merak ettım gercekten? netten bırde ben arastırayım

merhaba,ben de kalçamdaki çatlaklardan şikayetçiyim.tenim beyaz ve çatlaklarımda yıllanmış artık beyaz damarlar şeklinde ince ince hoş bi görüntü değil tabi.özellikle yaz ayında bikini giyerken.ben de internetten satın aldım.1 eylülden itibaren sağ kalçama sabah ve akşam düzenli olarak kullanıyorum.krem bitmek üzere. aynanın karşısına geçip baktığım zaman sanki sol kalçamdan hiç bir farkı yok.Anlayacağınız bende işe yaramadı.bilerek tek kalçama sürdüm hem kremi uzun süre kullanmak açısından hem defarkı görmek açısından.ben de işe yaramadı ama cilt yapıları farklıdır deneyin sonucu birde siz görün derim.

arkadaşlar nerden bulucaz detaylı bilgi verrirseniz çok svinirim :KK14:

arkadaşım internete kremin adını yazdığın gibi bir çok alış veriş sitesinde çıkıyor.75 lira ödedim .3 gün içinde de elime ulaştı kargoyla.fakar 3 aydır kullanıyorum ben de değişiklik yok.tabi daha öncede yazdığım gibi her ciltte aynı etkiyi vermiyor olabilir.benim çatlaklarım yoğun değil ve ince ona rağmen etki göstermedi.bende gerçekten reklamından çok etkilenmiştim.keşke işe yarayacak bi ürün olsada kurtulsak şu görüntüden.

yaa daniel işe yaramadı demek bak şimdi uzuldum ya bende cok umutluydum bu kremden yaa kahretsın gerıye tek care tca kaldı ya mecbur yarada yapsa ızde olsa onu kullanacam benım gogus bolgemde catlaklar ve cıldırmak ızereyım artık yıllardır nedır bu cektıgım yaa bıktım valla

arkadaşım internete kremin adını yazdığın gibi bir çok alış veriş sitesinde çıkıyor.75 lira ödedim .3 gün içinde de elime ulaştı kargoyla.fakar 3 aydır kullanıyorum ben de değişiklik yok.tabi daha öncede yazdığım gibi her ciltte aynı etkiyi vermiyor olabilir.benim çatlaklarım yoğun değil ve ince ona rağmen etki göstermedi.bende gerçekten reklamından çok etkilenmiştim.keşke işe yarayacak bi ürün olsada kurtulsak şu görüntüden.

bu ürünü dermaroller desteği ile kullansak daha faydalı olur gibi geldi .. çünkü içinde 15 e yakın yağ varmış kremin ... Dermarollerle kullansak nasıl olurrr ??

dermarollerla etkısı yuksek olur ama tam sonuc verırmı bılınmez bırde ıse yarayamayanlarda var kullanıpta yorum yazand yokkı hıc bır sonuc cıkaralım bırzde ımkanınız varsa alın derım ben dermarroller etkısını arttırır bırde bu krem ıcın baya emın konusuyor satıcılar falan

X