Crafty Sevenler Kulubu

anaaam çok fenasın poti yaaa.. kız gelsn katılsın aramıza..

merakli melahat takti kafayi bana ya,bulucam diyo baska bisey demiyo, ya gebelik bölümündeyim ben diyorum,illa yazdiklarimi okuycak

burayı söyle gelsin görsün geyik muhabbetini...

ya ben ne zaman öğrencem az yemek yapmasını yaaa.... bir bulgur pilavı yaptım valla 6 kişilik aile doyar...

şebooo
anlat kızım
neymiş kocanın derdiii

crafty yedin yemeğini geldin dimi ben daha pişmesini bekliyorum...

şebooo
anlat kızım
neymiş kocanın derdiii

ah bi bilsem söylemiyo hala..
bide pendikteki şantiyede sıkıntı çıkmış oraya gitti geç saate kadar oradayım abimlerde kalırım dedi evede gelmiyecek uyuz... söylese nerde kalırsa kalsın

ah bi bilsem söylemiyo hala..
bide pendikteki şantiyede sıkıntı çıkmış oraya gitti geç saate kadar oradayım abimlerde kalırım dedi evede gelmiyecek uyuz... söylese nerde kalırsa kalsın

bu saatte yemek ye sen
70 diil 170 olursun
hemide bulgur pilavı

sen niittin kız bu adama merak ettim valla
ver telini ben sorcam :)
tripli mi hala

bu saatte yemek ye sen
70 diil 170 olursun
hemide bulgur pilavı

sen niittin kız bu adama merak ettim valla
ver telini ben sorcam :)
tripli mi hala

napıyım bee anca bide canım çekti bugün biri dedi bulgur pilavı yaptım die bende çok severim ama kocam sevmediği için yapmıyordum..

ayy yaz kuzum hala tripli 05** *** ** **

ya bi alışamadım 6 ay oldu iki kişilik yemek yapmaya...

canimölcülerini kücültsene,pilavtürlerini bardakla yap,bir su bardagi bulgur size yeterde artar bile,adamimi batircan sen gi,ordu yemegi yapmisin baksana

canimölcülerini kücültsene,pilavtürlerini bardakla yap,bir su bardagi bulgur size yeterde artar bile,adamimi batircan sen gi,ordu yemegi yapmisin baksana

adam batmıyoki bnm midem batıyo o yemiyo bende dökülesin günah die bitene kadar yiyorum artık kaç günde biterse...

ayy bende hamsi yaptim ayiptir söylemesi,cok severim hamsiyi ama su kokusu beni sinir ediyo,mutfakta yikamadigim sey kalmadi,her seyi camasir suyuyla sildim

benim de aşaa kalır yanım yok hani
makarna yidim bende
sarımsaklı yoğurtlu
missssssssss
ama başka bişi yemedim

DAHA NE YİYECEKSEM !!!!!!!!!!!!

ayy bende hamsi yaptim ayiptir söylemesi,cok severim hamsiyi ama su kokusu beni sinir ediyo,mutfakta yikamadigim sey kalmadi,her seyi camasir suyuyla sildim

ayy bende bi yaptım bundan 2 ay önce ve evde kokmayan yer kalmadı kocamla ortak kararımız bundan sonra evde balık pişmicek... ya dışarıda pişip gelecek yada dışarıda yicez... bnmde canıma minnet zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…