ay bacim ablam kk da pesime düstü,kafaya koydum seni orda bulucam diyoadin ne,hangi bölüme giriyon,kendiside kk ya üye,niye söylemiyon benden gizli biseyin mi var diyo, ben öbür kizlarla daha rahat konusyorum diyorum,bu gece beni arayip bulucakmis,bende demin yasakli listesine koydum onu ara ara belkide bulursun
anaaam çok fenasın poti yaaa.. kız gelsn katılsın aramıza..
merakli melahat takti kafayi bana ya,bulucam diyo baska bisey demiyo, ya gebelik bölümündeyim ben diyorum,illa yazdiklarimi okuycak
şebooo
anlat kızım
neymiş kocanın derdiii
ya ben ne zaman öğrencem az yemek yapmasını yaaa.... bir bulgur pilavı yaptım valla 6 kişilik aile doyar...
ah bi bilsem söylemiyo hala..
bide pendikteki şantiyede sıkıntı çıkmış oraya gitti geç saate kadar oradayım abimlerde kalırım dedi evede gelmiyecek uyuz... söylese nerde kalırsa kalsın
burayı söyle gelsin görsün geyik muhabbetini...
bu saatte yemek ye sen
70 diil 170 olursun
hemide bulgur pilavı
sen niittin kız bu adama merak ettim valla
ver telini ben sorcam :)
tripli mi hala
ya bi alışamadım 6 ay oldu iki kişilik yemek yapmaya...
yok anam yok burda rahat olmak istiyorum,zaten normalde konusuyoruz bide burda konusmaya gerek yok
canimölcülerini kücültsene,pilavtürlerini bardakla yap,bir su bardagi bulgur size yeterde artar bile,adamimi batircan sen gi,ordu yemegi yapmisin baksana
ayy bende hamsi yaptim ayiptir söylemesi,cok severim hamsiyi ama su kokusu beni sinir ediyo,mutfakta yikamadigim sey kalmadi,her seyi camasir suyuyla sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?