Crafty Sevenler Kulubu

kız allah seni kahretmesin emi nerden aklına geldi bu şimdi deli gibi gülüyom tek başıma

aman ne bilim
ulan kadın milletine derler karışık diye de
asıl erkek millletini çözebilen beri gelsin

hele biriniz kalksında bana masaj yapsın çiğneyin beni daaaaaaaa

aman ne bilim
ulan kadın milletine derler karışık diye de
asıl erkek millletini çözebilen beri gelsin

ayy kesinlikle bide diyorumki yemin üzerine yemin ederek valla uyuyodum anlamadım gittiğini neden gittiğinide zaten bilmiyorum yok biliyorsundur sen sen çok uyanıksın diyo ya.. ya dicem uyanık olsam seni kızdırmam ama bundanda bu sinirle bişey çıkaracak en iyisi dedim sus şebnem..

kızlar ben çıkıyorum 1 buçuk saat olmadı iki saat sonra yine aranızdayım öpüldünüz byeee...

:)
maceralarınızı bekliorum :)

şekerlerim ben çıkıorum
eve gidiim gelrim yineeeeeeeee
muckkk

kızlarrr
yemeğeimi yedim geldim nohut bulgur pilavı yoğurt çok severim valla bana göre en güzel yemek
bu arada demin yazcaktım kaynadı bir arkadaş yazmış heyvetli süleymanı sünepe bir adam yapmışlar diye
aslında heybetli olan babası yavuz sultan selim ve büyük dedesi yıldırım beyazıttı,süleyman gerçekten pasif eşine annesine bağımlı bir adamdı ki bu yüzden hürremin entrikalarına göz yumup osmanlının duraklama dönemine girmesine neden olmuştur hürrem hatun istedi diye 40 yaşındaki oğlu birinci şeyzade mustafa boğdurtmuştur nasıl bir baba olduğu ortada

anammm oglumu öldürtcekkkk

Son düzenleme:

anammm oglumu öldürtcekkkk

ooo dah neler var tarihimiz roman resmen hürrem sultan cihangir adında hasta özürülü diyeyim artık bir oğlan çocuk doğuracak o çocuk abisi mustafaya çok düşkün abisini babası boğdurtunca üzüntüsünden 1 ay sonra cihangir de ölecek yani hürrem kendi kazdığı kuyuya oğlunu düşürücek

uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gambersiz gugun olurrrrrrrrrrrrr
haydariyenuzde gelduuuuuu bu topik o topikmi yawwwwwwwwwww:82:
bende
portakalli kereviz yemegi yaptim
pilav
corbaaa
tatli yok kilo vermeye devammmmm

uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gambersiz gugun olurrrrrrrrrrrrr
haydariyenuzde gelduuuuuu bu topik o topikmi yawwwwwwwwwww:82:
bende
portakalli kereviz yemegi yaptim
pilav
corbaaa
tatli yok kilo vermeye devammmmm

:) ah sendeki irade bende olsa... 20kg fazlam var.. dayandım 70kg'a .. var ya ekmek bile yemiyorum.. düzenli yemeye de çalışıyorum ama .. hareketsizlikten herhalde kilo gitmiyor.. ah abla ah...

:) ah sendeki irade bende olsa... 20kg fazlam var.. dayandım 70kg'a .. var ya ekmek bile yemiyorum.. düzenli yemeye de çalışıyorum ama .. hareketsizlikten herhalde kilo gitmiyor.. ah abla ah...

ayyy koprinam kilo vermek zor ya..bende dikkat etmeye çalışıyorum ama öğlen dayanamadım pizza yedim..ama akşam sadece meyve yemeyi planlıyorum bakalım başarılı olabilecekmiyim..

eeee ben o kadar yoldan geldim herkeşler nirde...

eeee ben o kadar yoldan geldim herkeşler nirde...

bnm de yaaa ama kimselerde yok...

ay bacim ablam kk da pesime düstü,kafaya koydum seni orda bulucam diyoadin ne,hangi bölüme giriyon,kendiside kk ya üye,niye söylemiyon benden gizli biseyin mi var diyo,ben öbür kizlarla daha rahat konusyorum diyorum,bu gece beni arayip bulucakmis,bende demin yasakli listesine koydum onuara ara belkide bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…