kız allah seni kahretmesin emi nerden aklına geldi bu şimdi deli gibi gülüyom tek başıma
aman ne bilim
ulan kadın milletine derler karışık diye de
asıl erkek millletini çözebilen beri gelsin
ayy kesinlikle bide diyorumki yemin üzerine yemin ederek valla uyuyodum anlamadım gittiğini neden gittiğinide zaten bilmiyorum yok biliyorsundur sen sen çok uyanıksın diyo ya.. ya dicem uyanık olsam seni kızdırmam ama bundanda bu sinirle bişey çıkaracak en iyisi dedim sus şebnem..
kızlarrr
yemeğeimi yedim geldim nohut bulgur pilavı yoğurt çok severim valla bana göre en güzel yemek
bu arada demin yazcaktım kaynadı bir arkadaş yazmış heyvetli süleymanı sünepe bir adam yapmışlar diye
aslında heybetli olan babası yavuz sultan selim ve büyük dedesi yıldırım beyazıttı,süleyman gerçekten pasif eşine annesine bağımlı bir adamdı ki bu yüzden hürremin entrikalarına göz yumup osmanlının duraklama dönemine girmesine neden olmuştur hürrem hatun istedi diye 40 yaşındaki oğlu birinci şeyzade mustafa boğdurtmuştur nasıl bir baba olduğu ortada
anammm oglumu öldürtcekkkk
uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gambersiz gugun olurrrrrrrrrrrrr
haydariyenuzde gelduuuuuu bu topik o topikmi yawwwwwwwwwww:82:
bende
portakalli kereviz yemegi yaptim
pilav
corbaaa
tatli yok kilo vermeye devammmmm
:) ah sendeki irade bende olsa... 20kg fazlam var.. dayandım 70kg'a .. var ya ekmek bile yemiyorum.. düzenli yemeye de çalışıyorum ama .. hareketsizlikten herhalde kilo gitmiyor.. ah abla ah...
bnm de yaaa ama kimselerde yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?