Crafty Sevenler Kulubu

üfffff nerdesınızzz kızlarr ne bıcımm geyık topiği bu hadı yazın bişiler yaa morelım bozuldu yıne takmaya basladım herseyı kafayaaaa ya olmazsa ya olmazsaaa tefekkur etmelıyızzz evet evet...

ee bursalıı yok mu aranızdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben varım

şimdi aslında ben bursalı değilim ama ailem 16 yıldır bursada.ben bursadan ankaraya gelin geldim. Ailem gemlikte oturuyo.
Aslende annem ankaralı babam eskişehirli
Varmı başka sorusu olan?

bacım aileni sormadım sen neresınde oturuon sende mı gemlıkte

anaaam yumoşlar tembelleşiyormuymuş.... benşmkiler şimdi 4 senedir hantallaştı mı :) kötü yumoşlar kötüüü...

ben araya girince herkes susuyor .. hadi ama kızlar

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

1. koprina87
2. mistrall
3. seb_bosh+
4. KK Pro Üye_zeynep
5. elissa01

6. (ismi belli deeeel)

mistrall senin mesai nezaman bitiyor?... ankaranın neresinde oturuyorsun... neresinde çalışıyorsun ajanlık var kanımda ne edim

adetim biteli 3-4 gün oluyor benim göğüslerim daha yeni ağrıyor.. :d yok böle bişi yawww..

oluyo cnm malesef böyle şeyler.
Ben önceden adet olacağımı göğislerimin ağrısından anlardım..2 aydır ne zaman adet olacağımı kestiremiyorum.

oluyo cnm malesef böyle şeyler.
Ben önceden adet olacağımı göğislerimin ağrısından anlardım..2 aydır ne zaman adet olacağımı kestiremiyorum.

benim de her ay 1 hafta öncesinden başlardı göğüs ağrılarım.. bu ay hiç ağrım olmadı pıt diye adet oldum.. işte cumartesi mi pazar mı ne bitti .. dünden de ağrıyor.. acep kullandığım ilaçtan mıdır ki? bir araştırsam mı... yok yok.. bu ay bişiye bakmıcam dedim.. yoksa kafama takıyorum.. kendi kendime bişiler canlandırıyorum hücrelerimde :90::90::90::90:

medişim senle ben kaldık :)
sen neettin gülo... mesai değil dimi?

medişim senle ben kaldık :)
sen neettin gülo... mesai değil dimi?
ay yok evımdeyım şükür
kafam şişti gözlerim yoruldu beynım dagıldı başım ağrıdı..
yemek yedım rahatladım
bıcı bıcı yapmam gerek
demüzlenmeliyümmmmmmmmm

sen naptın bakem nasıl gıdıyo işler müşteri varmı müşteriiiiiii

ben ne edim :) eltim facebookun çetinde yakaladı beni, çenesi susmadı susturacam.. hamile ya kırmak ta istemiyorum, he he deyip geçiyorum..
müşteriye gelince abuk subuk sıfatlarla karşılaşıyorum :) millet derdini anlatamıyor ki yardımcı olayım.. kutuya müzik atıyonuz mu diyo kadının biri.. bende mp3 çalar mı diyorum.. yok diyo kutu diyor.. cd çalar mı diyorum cıkk.. o da dilmiş.. medeğ bilgisayara demek istiyomuş .. sonra bi amca geldi.. kmanda va mı kmanda.. diyor :) var diyorum hangi marka televizyonun amca diyorum.. te o kara kutular var ya büyük onun için diyo :) nelerle uğraşıyorum bi bilsen

yazıkkı biz bunlara insan diyoruz bütün evli çiftler bebek diye ç.... yırtıyoo ş.......adam evladını öldürüyor hemde biberonla ya onun karısına ne demeli anne olamaz o kadınnn çocugunu koruyamayan kadına anne demem ben nasıl izin verebilir bi kadın yavrusuna vurulmasına ki bizler karnımızdayken zarar gelmesin diye neler yapıyoruz o kadınsa evladının ölmesine göz yumuyor yazık çok yazıkçok moralim bozuldu ya haberi görünce adam bebegi öldüüp yatmış uyumuşş ohaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…