mefruşat el işleri falan yapıyoruz canım anam herşey konuşmak serbestmi gerçekten yani topik sahibi kızmasın sonra
mefruşat el işleri falan yapıyoruz canım anam herşey konuşmak serbestmi gerçekten yani topik sahibi kızmasın sonra
yok yavrum ihtilal oldu tüm kurallar yıkıldı
yok yok canım :) rahat ol.. sabah elmamla craftym konuyu açtılar.. bu şekilde olmasına karar verildi.. gerçekten dağıldık yanii.. ortak derdimiz olan konuyu konuşmamak olur mu hiç yani :) sadece stres, gerilim ve bunalım yasak :)
ayyy iyi olmuş ya kaç gündür konuşmaya kimseyi bulamıyorum dağılmıştık iyice ayrıca çoook midem bulanıyo karnım ağrıyo göğüslerim bi acayip acıyo ohhhh hemende yazdım fırsattan istifade
ayyy iyi olmuş ya kaç gündür konuşmaya kimseyi bulamıyorum dağılmıştık iyice ayrıca çoook midem bulanıyo karnım ağrıyo göğüslerim bi acayip acıyo ohhhh hemende yazdım fırsattan istifade
eee herşey serbest yinede hiç konuşan yok..niye ?
yok güzelim ya kızmam ban ama bu ay regl olursam ara vercem bikaç ay karar verdim dükkanla uğraşcam inşbana kızabilirsin ama eraycım heveslenme hemen bnm gibi olursun allah korusun.. allaha dua et vermesi için boşver belirtileri falan...
üşütmüşsündür sen.. :) dikkat et kendine.. midem bulanıyo diyince hamilesindir dicem sanma :) öle kolay kolay ümitlenmek yok bundan sonra
bende iki gündür yine hapşuruk krizine girdim.. mikrop mu kaptım tozdan mı hala çözemedim.. ondan da başım ağrıyor..
bana kızabilirsin ama eraycım heveslenme hemen bnm gibi olursun allah korusun.. allaha dua et vermesi için boşver belirtileri falan...
ay ben hergün hastamı olsam eşim aradı yemek yapma kıyamam sana yat dinlen dediii iamannnn allah kimseye vemesin böle hastalıkkkk
ay ben hergün hastamı olsam eşim aradı yemek yapma kıyamam sana yat dinlen dediii iamannnn allah kimseye vemesin böle hastalıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?