Crafty Sevenler Kulubu

mefruşat el işleri falan yapıyoruz canım anam herşey konuşmak serbestmi gerçekten yani topik sahibi kızmasın sonra

yok yok canım :) rahat ol.. sabah elmamla craftym konuyu açtılar.. bu şekilde olmasına karar verildi.. gerçekten dağıldık yanii.. ortak derdimiz olan konuyu konuşmamak olur mu hiç yani :) sadece stres, gerilim ve bunalım yasak :)

arkadaşlar paylaşıyorum..
görümcemin gönderdiği menü azıcık alakasız ama hoş :)
menemen... erişteli yeşil mercimek çorbası(ben öğrettim) .. bir de yeşil mercimekli bulgur pilavı ( onu da ben öğrettim)
:) :) :) :) herhalde çorbaya fazla gelmiş haşladığı mercimek pilavını da yapmış.. daha tadına bakamadım.. bir gidemedi şu adam .... midemdem tuhaf sesler geliyor

yok yavrum ihtilal oldu tüm kurallar yıkıldı

ayyy iyi olmuş ya kaç gündür konuşmaya kimseyi bulamıyorum dağılmıştık iyice ayrıca çoook midem bulanıyo karnım ağrıyo göğüslerim bi acayip acıyo ohhhh hemende yazdım fırsattan istifade

bana kızabilirsin ama eraycım heveslenme hemen bnm gibi olursun allah korusun.. allaha dua et vermesi için boşver belirtileri falan...

üşütmüşsündür sen.. :) dikkat et kendine.. midem bulanıyo diyince hamilesindir dicem sanma :) öle kolay kolay ümitlenmek yok bundan sonra
bende iki gündür yine hapşuruk krizine girdim.. mikrop mu kaptım tozdan mı hala çözemedim.. ondan da başım ağrıyor..

bana kızabilirsin ama eraycım heveslenme hemen bnm gibi olursun allah korusun.. allaha dua et vermesi için boşver belirtileri falan...
yok güzelim ya kızmam ban ama bu ay regl olursam ara vercem bikaç ay karar verdim dükkanla uğraşcam inş

evvvvvvvveeeeeeettttt bencede üşüttüm :2::2::2::2:

ay ben hergün hastamı olsam eşim aradı yemek yapma kıyamam sana yat dinlen dediii iamannnn allah kimseye vemesin böle hastalıkkkk

ay ben hergün hastamı olsam eşim aradı yemek yapma kıyamam sana yat dinlen dediii iamannnn allah kimseye vemesin böle hastalıkkkk

nur topu gibi taşın nasıl? :) rahat mıymış yerinde.. terbiyesiz.. gitmiş yerleşmiş oraya.. :)

Eraycım sen dinlen... bu mide bulantısı grip başlangıcı olabilir.. güzel bi çay iç te yat

ayyy ne güzel bendemi arasam eşimi hastayım diye sen az önce fik fikten bahsetmiyomuydun yinemi sancılandın allah vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…