Crafty Sevenler Kulubu

keçiboynuzunu nasıl yapıyosunuz bende eşime içireyim bu ay.
birde ne kadar kullanmak lazım.belirli bir süresi varmı bunun.

mediş biliyordu tam tarifini ben hep unutuyorum da... genelde bitki kürleri falan en az 3aydan sonra etkisi gösterir diyorlar.. herkese farklı etki eder tabi bu da var yani..

cano.. pekmez canavarı :)

ben kendimde muayene oldum.bende de çok şükür bir sorum yok.hatta doktorum çok güzel yumurtluyosun sen çabuk hamile kalırsın dedi.ama eşim hiç gitmedi.birde doktor birkaç taktik verdi birde burda okuduklarımı uyguladım doktora gittikten 2 ay sonra hamile kaldım ama düştü
eşim hiç gitmedi ama doktora.eşimde bir kere hamile kaldınya biraz daha deneyelim diyo.off çok zor ya bu işler..

ibrahim saraçoğlunun sitesinden bakabilirsin bitkiler bölümümnde keçiboynuzu
yarım litre kaynayan suya 4-5 tane keçiboy. küçük küçük kırıp atıyosun
3-5 dk ağzı kapalı kaynatıp 20 dk bekletiyosun
sonra keçiboy. ları içinden alıp ilk 15 gün 1 bardak sabah 1 bardak yatmadan önce içiriyosun eşine
15 günden sonra günde 1 bardak 3 ay devam ediyo

kıss ne taktiği bizimle paylaşmadın
yada ben duymadım

bögggg midem bulanmaya başladıııı :26::26::26:
topiğe kusammı

Son düzenleme:
kıss ne taktiği bizimle paylaşmadın
yada ben duymadım

hepimizin bildiği taktikler cnm..
ilişki sırasında belinin altına yastık koy dedi. hemen kalkma yarım saat kadar yat dedi.adet döneminden sonraki 10.günden sonrasında gün aşırı çalışın dedi.taktik dediğim bunlar yani..

tühh ben de yanlış bişey yapıyorum
gerekenleri yapmıyorum da ondan olmuyo diye sevinmiştim
bi dahaki ay yapardım olur biterdi

niye kimse konuşmuyo ya gerçekten..
ne bu sessizlik..
fırtına öncesi sessizlik demi bu?

östrojenli hatun hoşgeldin
(tannselim)

haha bende bana diosun sandımdı :) bende estradiol içeren ilaç kullanıyorum da :)

* Ek:
Dualarım kabul oldu.. kalbıim temiz herhal :) görümcem yemek göndermiş bana.. eşim az önce getirdi .... yuppiii :) daha ne olduğuna bakmadım.. ıscak ıscak .. eşimin arkadaşı gidince dalacam yemeklere :) ekmekle de yiyesim var şöle bandıra bandıra. :) coştum kusura bakmayın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…