Crafty Sevenler Kulubu

amaan patron geldi yine zabahın köründe
ulen mesai saati derdin yok ne gelirsin soğukta erkenden
yat sıcacık yatağında öğleden sonra 2 de gel 3 te git
sen de rahat et biz de

amaan patron geldi yine zabahın köründe
ulen mesai saati derdin yok ne gelirsin soğukta erkenden
yat sıcacık yatağında öğleden sonra 2 de gel 3 te git
sen de rahat et biz de

sorma ya ona bende sinir oluyorum.
bizim patron geçen gece sabahlamış pavyondan çıkmış işe gelmiş.dün akşama kadar odasında uyudu.git evine yat ne yaparsan yap demi...öle bir sinir oldumki anlatamam.zaten eşimde sıkıştırıp duruyo beni senin oradan kazandığın para çokda helal değil böyle yerde bile bile çalışılmaz diyo.

[video=dailymotion;xgex1t]http://www.dailymotion.com/video/xgex1t_ayk-ve-ceza-klibi-canym-yanyyor_shortfilms[/video]

orya gidiyom kimse yok buraya geliyom kimse yok.Zati bi siz vardınız derdimi anlattığım şimdi sizde yoksunuz.offfff

Yarın reglimin 4 .günü ..bir de araştırma hastanesine gideyim diyorum.Belki farklı birşey görür.
Bakalım artık bir şey bulsada sorunu çözsek diye bakıyorum nerdeyse..
rahim filmi çekilecektim.Acaba devlet ödüyormudur kızlar...

Mutlu Sonlara bayılıyorum

cnm kusura bakma anlattıysan bile hatırlamıyorum.senin rahatsızlığınmı vardı?neden film falan çektireceksin?

o kadar çok agrı kesici serum yemişimki adetim bitti heheh fik fikmi yapsak napsakk kudurdummu naptımmmmm

hee burda fik fik yaparız de banyo yaparken kapını kitle al sanaaaaaaaa

cnm kusura bakma anlattıysan bile hatırlamıyorum.senin rahatsızlığınmı vardı?neden film falan çektireceksin?

Hiç bir rahatsızlığım yok cnm.Eşiminde benm de testklerim normal.fakat 1,5 yıldır bekliyoruz.Yarın bir de araştırma hastanesine gidicem.Bakalım.

Bazen diyorum bu haytta herşey 4 4lük olmuyo benm de kaderim bu olacak galiba.

heşey mükemmel olsa bu hayat sıkıcı olurdu heralde canım yaa üzülme Allah kimseye taşıyamayacagı yükü vermez gönlünü rahat tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…