Crafty Sevenler Kulubu

tamam zaten niyetim bnm de o....

canım F*r**l test al.. onun hassasiyet rakamı 10mlu üstü.. belli olursa onda olur :) anam öyle bir yasak var ki bu topikte neyi nasıl söyleyeceğimi şaşırdım.. iki cümle için öte tarafa mı çağırayım
şebo anladın sen onu :) diğer t**t.lerden alma... alırsan o dediğimden al.. yada hassasiyeti 10dan başlayan başka varsa.. :)

lütfen t..t diyerekden ne demek istediğinizi anlıyoruz heralde.. burda konuşmayalım bu konuları
ağzınıza acı biber sürerim valla

inanırmısınız gözümün telefon dahı göresı yok kapalı tutuyorum kac gundur
bırı arar dıye korkuyorum
çunku kımse hayrına aramıyo
kımse bana ulasmasınnnnnnnnnnnnn ıstıyorum

lütfen t..t diyerekden ne demek istediğinizi anlıyoruz heralde.. burda konuşmayalım bu konuları
ağzınıza acı biber sürerim valla

ne edim bacım :) öteye de yeniler gelmeye başladı abuk subuk uyduruk şeyler konuşuluyor :) istersen cin biberi sür :76::76:
ay konuyu değiştireyim :) gribi yendim derken.. bugün yine hapşırmaya başladım.. beynim zonkluyor.. gözlerim yaşardı iice ya Allahın gücüne gitmesin, kışı sevmiyorum ben yaaa

inanırmısınız gözümün telefon dahı göresı yok kapalı tutuyorum kac gundur
bırı arar dıye korkuyorum
çunku kımse hayrına aramıyo
kımse bana ulasmasınnnnnnnnnnnnn ıstıyorum

ben de bi şantiyeye eksik malzeme gönderdim binanın hertarafını kaplayamıcaklar
oradan bi telefon gelir diye her telefonu karnım cızzz ederek açıyorum:26::26:

aaaa gördünmü bak topigi bosladik,meydani bos buldular desene

şebnem
ilk son yazıorum len
sen test yapmadın mı negatif çıkmadı mı
ne hala kendini üzecek umut yapıosun
düşünme
üzülme
gelirse gelecek zaten eşşek sıpaları

Heç farketmez,aylarca dünya para döktüm ben k.n t..ti yok forlu morlu şeyler derken
En son 2,50 tl verip aldığım uyduruk şeyden öğrendim g..e olduğumu

şebnem
ilk son yazıorum len
düşünme
üzülme

bunlar hakkaten eşek sıpası az önce ben de başka bi topice yazdım bu lafı
artık bilinçaltımızda nasıl kızıyosak gelmeyen zottiriklere

bu da benim son yazım
hamile hamile hamile bebek bebek bebek bebek

Heç farketmez,aylarca dünya para döktüm ben k.n t..ti yok forlu morlu şeyler derken
En son 2,50 tl verip aldığım uyduruk şeyden öğrendim g..e olduğumu

haklısında işte :) fazla ağzımı açamıyorum crafty + diğerleri kızacaklar :) çıkacağı varsa ucuzunda da çıkar da.. o da herkeste farklı yoğun oluyor o h.mon.. arkadaşımda ilk gününde çıktı.. eltimde gününün 2 hafta sonrasında bile çıkmadı..
oh dedim en sonunda

diğerleri kim kızzzzzzzzzzzzzzzz

iklimeeeeeeeeeeeee adını unuttum sanmaaaaaaaaa:26:

hahaha zottirik :) hoşuma gitti.. babaannem bize kızınca öyle derdi :) artık ne anlama geliyorsa...
ayh bişi aklıma geldi de anlatayım size de.. geçen gün mahallenin kadınlarından biri gelmiş bişi alcak ama seçemiyor dükkanda, yanında da bir arkadaşı var.. birinden bahsediyorlar ama öle böle dedikodu duymadım ben.. neyse çıktı bunlar.. eşim de vardı.. dedim bu mahallede ne biçim godoş kadın var yaa.. dedim.. eşimi gülmek aldı :) tabi ben "godoş" kelimesinin gerçek anlamını yeni öğrendim :) bizim bulgaristanda godoş laf alıp taşıyan birine(kadına) denir.. burda meğer farklı imiş :) eşim de dedi sakın ha biri varken onu deme döverler seni :)
sonra da kendi kendime güldüm

aboowww kadın duysaydı direk cinayet sebebi

şebnem
ilk son yazıorum len
düşünme
üzülme

ama o zaman daha 5 gün vardı çıkmaması normal diye düşünüyorum.. neyse test yapınca haber veririm unutalım artık..

....

ben alıngalıkmı yaptım koprina kopta gel anacım
diğerlerinde ben yokum anladıgım kadarıyla bak smdı yaptım alınganlık hıh

ayol senin reglin geçmedi mi :) premens sendromunu anladık. şimdi ne sendromun var :)
muratgilin damına atarım seni haaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…