• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crafty Sevenler Kulubu

bigudilerde adaptör gibi bişey var bir de bigüdileri oturttuğun kit var
kiti fişe takıyosun, bekliyosun bigudiler ısınmış oluyo onu da saçına sarıyosun o kadar
hem nostaljik hem teknolojik tam benlik:1:

insan alınca söyler
kalmamış 1-2 mağazayı aradım :(

dünden beri
hiç keyif almadığım kadar keyif aldım
hiç etmediğimiz kadar samimi muhabbet ettik :)
benden korkmuolar bence :) onlarda sevdi bu işi

En güzeli biliyorsun bizde kasım ve aralık topiklerinde eğer stresten uzaklaşırsak
harika zaman geçiriyorduk
Böylesi daha iyi olmuş.
Bende buradayım

En güzeli biliyorsun bizde kasım ve aralık topiklerinde eğer stresten uzaklaşırsak
harika zaman geçiriyorduk
Böylesi daha iyi olmuş.
Bende buradayım

cok enerji doluydum aksam,birakip gittiniz beni,bende bosa gitmesin dedim,kocamla limoniydik,ögleden beri baris sinyalleri yolluyodu,bende barisiverdim:17::17::17::17:

cok enerji doluydum aksam,birakip gittiniz beni,bende bosa gitmesin dedim,kocamla limoniydik,ögleden beri baris sinyalleri yolluyodu,bende barisiverdim:17::17::17::17:

barış tabi küs olmamak lazım eşlerle
gurur murur kalsın orada

annemle babam tartışıp konuşmadığında babam eee hep böyle mi duracaz ben senden ayrılmam sen de benden.. ozaman niye zehir edelim günümüzü dermiş:40:
annem de tabi yelkenler yerlerde barışırlarmış:1:

ofoffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ayaklarım donyo karnım agrıyo basıma ğrıyo 2010 dan çürükçıktım la ben
hurdaya cıktım hurdayaaaaaaaa

Back